Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania14 wrote:Wody caly czas leca. Martwię się o Marysie. Ile tak mozna bez wod?
Mnie się wydaje, że jeśli odchodzą Ci wody to powinnaś jechać do szpitala albo spotkać się z lekarzem. Mnie lekarka powiedziała, że jak odejdą wody to mam jechać do szpitala. Ty nie wiesz ile tych wód zostało i czy dla dziecka jest to wystarczająca ilość. Tylko lekarz jest w stanie to określić -
nick nieaktualny
-
Z usg mam termin na 23 grudnia. Cala ciaze byl 14 a teraz jest 23
przy czym marcel podobno jest wagowo troche ponad norme. Mam duzo wod plodowych, okropnie. tyje ja sukcesywnie 1kg na tydzien haha. Mam 19+ ;/ co jeszcze. Mialam lekko podwyzszone cisnienie dzis jeszcze! Wszystko przez was:D ale w karte jeszcze nie spojrzalam wiec nie wiem ile:D
-
nick nieaktualnyEvka wrote:No ale nie są regularne właśnie cholercia, do tego nic się nie sączy, czop nie odpadł...nie mogę się do mojej lekarki dodzwonić...wrrr boje sie ze jak pojade do szpitala to mnie zostawią tam - a mam uczulenie na białe fartuchy.
Nie no, pisze żebyś jechała jak będą skurcze regularne i częste. Chyba że w międzyczasie wody polecą. Lepiej być w domu, pewnie.
I kto lubi białe fartuchy? -
nick nieaktualnyania14 wrote:Wody caly czas leca. Martwię się o Marysie. Ile tak mozna bez wod?
-
nick nieaktualnymnk wrote:Ja mam zas prikaz zeby wzywac karetke jak wody odejda haha
o i najwazniejsze ze maly jest tak niezdecydowany ze lezy juz glowka do dolu
mam nadzieje ze tak juz zostanie:D
Bo jak wody odchodzą to zawsze trzeba do szpitala. -
nick nieaktualny