Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie moge spac - mysle, zobacze co u dziewczyn... A tu taka NIESPODZIANKA !!!!
Flakonik, Kochana Ty nasza dzielna ! Serdeczne gratulacje, duzo zdrowia dla Ksiezniczek i dla Ciebie. Jestem pod wrazeniem, piekne Kruszynki ! Gorace calusy odcyber ciotki :*
Ale nas zaskoczylas, chyba nie zasne juz dzisiaj !JUPIJAJEJ !!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo porodzie calkiem dobrze
boli mnie brzuch nadal ale to przez skurcze macicy.
Martwie sie o Kasienke. Bo je o wiele za malo. I jezeli sie nke poprawi bedzie prawdopodobnie musiala byc dokarmiana sondaBeda ja jutro badac. Wypila moja siare to najwazniejsze. Pije cos tam ale bardzo malutko.
Ide spac. Dobranoc. Zycze wam takich szybkich porodowkwiatakacji, mnk, Ola_45, Pchelkaa, moniek90, Matleena, Marta0912, Kourtney, Suri97 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Po porodzie calkiem dobrze
boli mnie brzuch nadal ale to przez skurcze macicy.
Martwie sie o Kasienke. Bo je o wiele za malo. I jezeli sie nke poprawi bedzie prawdopodobnie musiala byc dokarmiana sondaBeda ja jutro badac. Wypila moja siare to najwazniejsze. Pije cos tam ale bardzo malutko.
Ide spac. Dobranoc. Zycze wam takich szybkich porodow
Wypoczywaj Flakonik póki możesz, bo na pewno jesteś zmęczona. Tylko nie zapominaj nam zdawać relacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 00:05
-
Jeeeeny !!
Flakonik wielkie gratulacje !
Super że tak Ci poszło gładko
tymbardziej z bliźniakami !
Cudowne wieści ! a kruszynki przesłodkie !
Duużo zdrówka dla Was !
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
MATKO BOSKA wchodze Wam cos w koncu nasrobac patrze a tu same graki!!!! FLAKONIK dzielna babo gratuluje z calego serducha takich pieknych coreczek!! bylas mega dzielna blzniaczki rodzic naturalnie!! podziwiamCie !! najwazniejsze, ze malutkie sa zdrowe teraz juz bedzi wszystko ok !!
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
ja bylam w piatek na Łubinowej ale nie u tego moego gona tylko u jego kolegi ordynatora i wiecie co ?? podobno szyjka sie zamknela
normalnie jajca jak berety po akcji porodowej nie bylo sladu pozwolil mi chodzic wiec sobie chodze
) ale od wczoraj czuje czestsze skurcze i naperanie na dol z kluciem , dzisiaj mnie przeczyscilo od wczoraj mialam wzdecia i mialam lekkie bole okresowe, wiec wydaje mi sie, ze u mnie to bardzie kwestia tygodnia niz miesiaca. A mala wazyla w piatek 2600 gr
-
Kurde a ja stwierdzilam ze nie moge nie spac przeciez ale chyba moje emocje sie udzielily synkowi bo tak zawziecie kopie ze nie wiem jak sie ulozyc bo z kazdej strony sie odpycha
Kasiag to moze jednak sprobuj sie jeszcze troche pooszczedzac niech dzidzia posiedzi jeszcze -
Acikk nawet musi bo w niedziele robie corce urodziny!!
ale czuje sie spokojniejsza ze dostalam juz te sterydy przy tej akcji i hdyby sie cos zaczelo nie stresowala bym sie chyba az tak bardzo. bo w 33 tyg to bylam tak spanikowana ze az plakalam ze strachu
mojej malej tez sie udzielily emocje bo sukcesywnie wali mnie po pecherzu