Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik a z dziewczynkami wszystko dobrze jest? Wiadomo ile zostaniecie w szpitalu? A Ty jak się czujesz? Nie no ja nie mogę uwierzyć, nie dość że poród ekspress to jeszcze naturalny z bliźniaczkami i bez znieczulenia i bez nacinania. Flakonik, jesteś boska!
Teraz czekamy na zdjęcia.
PS. Było wyfroterować tą podłogę noooWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 23:20
Flakonik, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Matleena wrote:O jaaaaa, chętnie. Już mi oczy lecą i co przysnę to ten zaczyna koncert
Jeszcze zła się zrobiłam, bo przez to przypomniałam sobie, że pewnie teściowa dalej mu nie zmieniła terminu operacji. A ja już nie dam rady kolejne pół roku tak z tym jego chrapaniem
Swoją drogą ciekawe jaką minę miałby Twój mąż jakby rano wrócił a tu dwie ciężarne w domu
Hihihi noo mógłby trochę zwatpicale co tam jakos to opanujemy
Matleena lubi tę wiadomość
-
Flakonik cudownie. Serdecznie gratuluje. Jestesmy z Ciebie wszystkie bardzo ale to bardzo dumne. I to jeszcze dwojeczke urodzilas!!! Masakra. A wogole jak ty sie czujesz??? kurcze i bedziesz teraz najszczuplejsza z nas wszystkich heheheh
-
nick nieaktualnyFlakonik moje gratulacje.super,bardzo sie ciesze. Aby pozazdroscic
nie moge sie doczekac tego uczucia. Zdrowka I odpoczywaj,choc nie zdziwie sulie jak napiszesz,ze nie chcialo Ci sie spac I wpatrywalas sie w dziewczynki.
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZaraz wstawie zdjecia.
To tak oficjalnie
Julia - 3080g, 46cm SN 36t+6
godz 5:05
Kasia - 2729g ,44cm SN 36t+6
godz 5:34
Obie dostaly po 10punktow.
pati_zuzia, aannkkaa, Nadulka, ZieloneOliwki, Acikk, nikicia86, Madzisek, KASIA XXXX, kwiatakacji, Hashija, Pola_27, Piegus, Klara87, Dagietka, emilka24, mnk, stars2345, Dżulia, iNso87, rewelka, Moniusia89, Giannaa, lula.91, ola25, Mama-julka, moniek90, lilianna, Matleena, Marta0912, Beatrice, agniesia2569, Kourtney, genoweffa, Suri97 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Zieloneoliwki myślisz że wody płodowe jakos dobrze konserwują posadzkę
?
Jaki tam szpital, trzeba sprzątać bo podłoga ważniejsza przecież no!!
Flakonik, chcemy więcej!!Flakonik, A.Kasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny