Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje dziewczynki sa juz ze mna
Napisze troche pozniej wszystko. Nie moge jesscze w to uwierzyc.ania14, ZieloneOliwki, Mama-julka, moniek90, annielica, Nadulka, ola25, Matleena, Acikk, aannkkaa, kwiatakacji, pati_zuzia, Hashija, Pola_27, Marik, Evka, Poz!omka., KASIAG24, Piegus, Klara87, fresa, tysiaa93, Dagietka, emilka24, mnk, Terraska, Ola_45, Pchelkaa, Suerte, Karola1990, bella88, stars2345, ajami19, Dżulia, iNso87, m@rzenie, Giannaa, rewelka, akira, lula.91, revvelka, Kate4, MeGi2986, Eve_84, dorciamw, amos, cytrynówka, Marta0912, Beatrice, alisss871, Nazja, agniesia2569, gosia mmr, Kourtney, genoweffa, Pianistka, Suri97, Madzia890722 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Moje dziewczynki sa juz ze mna
Napisze troche pozniej wszystko. Nie moge jesscze w to uwierzyc.
Duuuuużo zdrówka!!!! :*
edit: myślałam że to wiadomość od Megi, ale mi coś z tymi dziewczynkami nie pasowałoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Moje dziewczynki sa juz ze mna
Napisze troche pozniej wszystko. Nie moge jesscze w to uwierzyc.
Gratulacje!!! Wszystkiego naj naj i buziaczki dla dziewczynek
Edit. Jako założycielka wątku jestes też pierwsza jako rodząca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stars2345 wrote:To ja chyba tez cos takiego mam, ale lekarz tydzien temu nic nie mowil na wizycie. A bierze sie cos na to, groźne to czy trzeba przetrzymac ten bol do porodu?
Zrobilam w sobote tego murzynka, jadlam stopniowo, ale dzis tyle zjadlam, ze prawie wymiotowalam
Czyli wnioskuję że wypiek udanystars2345 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny