Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No dokładnie, a my juz konczymy powoli
Pamiętam jakie nerwy tu były przed kazda wizyta i ciagle trzymanie kciuków
I ta burza hormonów, sprzeczki i wgl
hi hi
I wymieniane zachcianki smakowe
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
https://www.facebook.com/ZuzuDesignPl/photos/pcb.1101089043237369/1101087846570822/?type=3&theater
a jak Wam sie podobają takie ozdoby?
literki 3d ze styroduru, trzyma do ściany na taśme dwustronna i nawet jakby spadło nie zrobi dziecku krzywdy, ten zestaw ze zdjecia extra ale kupe kasy na pewno wyszedł ;/ -
nick nieaktualnyania14 wrote:https://www.facebook.com/ZuzuDesignPl/photos/pcb.1101089043237369/1101087846570822/?type=3&theater
literki 3d ze styroduru, trzyma do ściany na taśme dwustronna i nawet jakby spadło nie zrobi dziecku krzywdy, ten zestaw ze zdjecia extra ale kupe kasy na pewno wyszedł ;/
Mi się takie literki za bardzo opatrzyły ale też mam napis ze styroduru. Jednokolorowe, elegancko napisane Kornelia. Czeka tylko do przyklejenia nad łóżeczkiem. Wiem, że na olx.pl można znaleźć i literki i napisy za pół ceny. Ja za swój dość duży napis zapłaciłam połowę tego co bym zapłaciła na allegro. Z zuzudesign podobały mi się takie tabliczki z imionami. Też niedrogie, ale ostatecznie napis wygrał bo najlepiej komponuje się z wystrojem pokoju. -
Acikk wrote:Moniek sklep kraina dziecka w Katowicach na Kossutha obok NFZ
Byliśmy tam z mężem, bo jako jedyny sklep mieli na stanie do obejrzenia wózek bebetto torino. Generalnie sprzedawca nam się nie spodobał. Miał do nas strasznie olewacki stosunek, prezentował wózek na odpieprz a jak zapytaliśmy o jakość fotelika, który był w zestawie to odpowiedział "no ujdzie". Bardzo nie chciał nam sprzedać tego wózka i choćby to był ostatni wózek na świecie to bym go nie kupiła właśnie ze względu na stosunek tego sprzedawcy do klientów. -
ania14 wrote:https://www.facebook.com/ZuzuDesignPl/photos/pcb.1101089043237369/1101087846570822/?type=3&theater
literki 3d ze styroduru, trzyma do ściany na taśme dwustronna i nawet jakby spadło nie zrobi dziecku krzywdy, ten zestaw ze zdjecia extra ale kupe kasy na pewno wyszedł ;/
Literki bardzo ładneAle ciekawe czy ta taśma dwustronna by złapała na ścianie pomalowanej farbą lateksową, naszej ściany mało co się trzyma przyklejanego...
-
annielica wrote:Mi się takie literki za bardzo opatrzyły ale też mam napis ze styroduru. Jednokolorowe, elegancko napisane Kornelia. Czeka tylko do przyklejenia nad łóżeczkiem. Wiem, że na olx.pl można znaleźć i literki i napisy za pół ceny. Ja za swój dość duży napis zapłaciłam połowę tego co bym zapłaciła na allegro. Z zuzudesign podobały mi się takie tabliczki z imionami. Też niedrogie, ale ostatecznie napis wygrał bo najlepiej komponuje się z wystrojem pokoju.
mi jest jakaś pusta prawa ściana nad komodą i taki napis mi się spodobał
musze zobaczyc na olx
dobrze że mówisz
u nich 12 zł literka na olx znalazłam za 8zł
Marysia 7x4 to już 28zł taniej, za to moge zmówić 4 ozdoby
sprawdzałam swoje wyniki online i chyba mam dobre
hemoglobina 12,2Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:22
-
moniek90 wrote:Byliśmy tam z mężem, bo jako jedyny sklep mieli na stanie do obejrzenia wózek bebetto torino. Generalnie sprzedawca nam się nie spodobał. Miał do nas strasznie olewacki stosunek, prezentował wózek na odpieprz a jak zapytaliśmy o jakość fotelika, który był w zestawie to odpowiedział "no ujdzie". Bardzo nie chciał nam sprzedać tego wózka i choćby to był ostatni wózek na świecie to bym go nie kupiła właśnie ze względu na stosunek tego sprzedawcy do klientów.
Moniek dokładnie takie samo wrażenie odniosła o nim. Tylko mąż się upierał że jak sobie sami od bierzemy to możemy poogladac po sprawdzać wszystko itp. No ale dziś już też żałował i suma sumarum zamiast dawno temu zamówić wózek na allegro i już byśmy go dawno mieli to zamowilam dziś i czekam od nowa.. Ale u niego chyba nigdy bym się nie doczekała... Taki burak
I jeszcze na dodatek u niego miał być stówe droższy niż w necie. brak słów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:22
-
moniek90 wrote:Literki bardzo ładne
Ale ciekawe czy ta taśma dwustronna by złapała na ścianie pomalowanej farbą lateksową, naszej ściany mało co się trzyma przyklejanego...
jak nie zwykła taśma to teraz z firmy tesa są fajne mocne dwustronne i nie zostawiają śladówWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:24
-
Acikk wrote:Moniek dokładnie takie samo wrażenie odniosła o nim. Tylko mąż się upierał że jak sobie sami od bierzemy to możemy poogladac po sprawdzać wszystko itp. No ale dziś już też żałował i suma sumarum zamiast dawno temu zamówić wózek na allegro i już byśmy go dawno mieli to zamowilam dziś i czekam od nowa.. Ale u niego chyba nigdy bym się nie doczekała... Taki burak
I jeszcze na dodatek u niego miał być stówe droższy niż w necie. brak słów.
No właśnie cena też w zasadzie nie powalała. Podobna co w innych sklepach. My w końcu zamówiliśmy wózek w bobowózki, sklep w Agacie obok Ikei i dostaliśmy naszą furę po tygodniu. Swoją drogą, nas już na wejściu przeraził budynek w którym jest ta kraina dziecka i w sumie to spodziewałam się czegoś większegoNa pewno nie takiego "kibla"
-
moniek90 wrote:No właśnie cena też w zasadzie nie powalała. Podobna co w innych sklepach. My w końcu zamówiliśmy wózek w bobowózki, sklep w Agacie obok Ikei i dostaliśmy naszą furę po tygodniu. Swoją drogą, nas już na wejściu przeraził budynek w którym jest ta kraina dziecka i w sumie to spodziewałam się czegoś większego
Na pewno nie takiego "kibla"
No widzisz moniek człowiek całe życie uczy się na błędachmam nadzieję że mimo wszystko będzie szybko dzisiaj pan mi mówił że obiecac nie może ale powinien być ok 2tyg
nie mam wyjścia muszę czekać
-
Acikk wrote:No widzisz moniek człowiek całe życie uczy się na błędach
mam nadzieję że mimo wszystko będzie szybko dzisiaj pan mi mówił że obiecac nie może ale powinien być ok 2tyg
nie mam wyjścia muszę czekać
A co Antkowi obiecasz w zamian za to, że poczeka do tego czasu?