WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • mnk Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    wątek lipcówek 2016 ledwie się rozpoczął a już jakiś chaos się robi i teraz są dwa wątki lipcówek 2016 :D

To tak jak z kwietniowkami bylo:D kwietniowe jedze chyba sie nazywaly nawet:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątek lipcowek haha masakra gdzie tam lipiec :D a przecież dopiero nasz wątek się zakładał :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki! :-) Cholernie ciężko Was nadrobić. Ale najważniejsze, że nie ma żadnych złych wieści!! :-)

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam te z belli bo chcą takich w szpitalu i z baby ono . Te z baby ono są podobne do tych z canpola i pisze, że oddychające.

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dokładnie, a my juz konczymy powoli :D Pamiętam jakie nerwy tu były przed kazda wizyta i ciagle trzymanie kciuków :P I ta burza hormonów, sprzeczki i wgl :P hi hi :P I wymieniane zachcianki smakowe :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam te podkłady z canpola, tych z belli nie kupowałam, bo uznałam, że w razie co to można dokupić, są łatwo dostępne :-)

Acikk, ale pojechali z Wami z tym wózkiem...co to był za sklep i skąd?

relgh371b3i8nmn1.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 00:09

kwiatakacji lubi tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniek sklep kraina dziecka w Katowicach na Kossutha obok NFZ

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/ZuzuDesignPl/photos/pcb.1101089043237369/1101087846570822/?type=3&theater

a jak Wam sie podobają takie ozdoby?
    literki 3d ze styroduru, trzyma do ściany na taśme dwustronna i nawet jakby spadło nie zrobi dziecku krzywdy, ten zestaw ze zdjecia extra ale kupe kasy na pewno wyszedł ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania14 wrote:
    https://www.facebook.com/ZuzuDesignPl/photos/pcb.1101089043237369/1101087846570822/?type=3&theater

literki 3d ze styroduru, trzyma do ściany na taśme dwustronna i nawet jakby spadło nie zrobi dziecku krzywdy, ten zestaw ze zdjecia extra ale kupe kasy na pewno wyszedł ;/

Mi się takie literki za bardzo opatrzyły ale też mam napis ze styroduru. Jednokolorowe, elegancko napisane Kornelia. Czeka tylko do przyklejenia nad łóżeczkiem. Wiem, że na olx.pl można znaleźć i literki i napisy za pół ceny. Ja za swój dość duży napis zapłaciłam połowę tego co bym zapłaciła na allegro. Z zuzudesign podobały mi się takie tabliczki z imionami. Też niedrogie, ale ostatecznie napis wygrał bo najlepiej komponuje się z wystrojem pokoju.

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moniek sklep kraina dziecka w Katowicach na Kossutha obok NFZ

Byliśmy tam z mężem, bo jako jedyny sklep mieli na stanie do obejrzenia wózek bebetto torino. Generalnie sprzedawca nam się nie spodobał. Miał do nas strasznie olewacki stosunek, prezentował wózek na odpieprz a jak zapytaliśmy o jakość fotelika, który był w zestawie to odpowiedział "no ujdzie". Bardzo nie chciał nam sprzedać tego wózka i choćby to był ostatni wózek na świecie to bym go nie kupiła właśnie ze względu na stosunek tego sprzedawcy do klientów.

relgh371b3i8nmn1.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania14 wrote:

Literki bardzo ładne :-) Ale ciekawe czy ta taśma dwustronna by złapała na ścianie pomalowanej farbą lateksową, naszej ściany mało co się trzyma przyklejanego...

relgh371b3i8nmn1.png
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Mi się takie literki za bardzo opatrzyły ale też mam napis ze styroduru. Jednokolorowe, elegancko napisane Kornelia. Czeka tylko do przyklejenia nad łóżeczkiem. Wiem, że na olx.pl można znaleźć i literki i napisy za pół ceny. Ja za swój dość duży napis zapłaciłam połowę tego co bym zapłaciła na allegro. Z zuzudesign podobały mi się takie tabliczki z imionami. Też niedrogie, ale ostatecznie napis wygrał bo najlepiej komponuje się z wystrojem pokoju.

mi jest jakaś pusta prawa ściana nad komodą i taki napis mi się spodobał
    musze zobaczyc na olx
    dobrze że mówisz :)
    u nich 12 zł literka na olx znalazłam za 8zł
    Marysia 7x4 to już 28zł taniej, za to moge zmówić 4 ozdoby

sprawdzałam swoje wyniki online i chyba mam dobre
    hemoglobina 12,2 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:22

• Matleena Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2016, 00:09

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Byliśmy tam z mężem, bo jako jedyny sklep mieli na stanie do obejrzenia wózek bebetto torino. Generalnie sprzedawca nam się nie spodobał. Miał do nas strasznie olewacki stosunek, prezentował wózek na odpieprz a jak zapytaliśmy o jakość fotelika, który był w zestawie to odpowiedział "no ujdzie". Bardzo nie chciał nam sprzedać tego wózka i choćby to był ostatni wózek na świecie to bym go nie kupiła właśnie ze względu na stosunek tego sprzedawcy do klientów.

Moniek dokładnie takie samo wrażenie odniosła o nim. Tylko mąż się upierał że jak sobie sami od bierzemy to możemy poogladac po sprawdzać wszystko itp. No ale dziś już też żałował i suma sumarum zamiast dawno temu zamówić wózek na allegro i już byśmy go dawno mieli to zamowilam dziś i czekam od nowa.. Ale u niego chyba nigdy bym się nie doczekała... Taki burak :/
    I jeszcze na dodatek u niego miał być stówe droższy niż w necie. brak słów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:22

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Literki bardzo ładne :-) Ale ciekawe czy ta taśma dwustronna by złapała na ścianie pomalowanej farbą lateksową, naszej ściany mało co się trzyma przyklejanego...

jak nie zwykła taśma to teraz z firmy tesa są fajne mocne dwustronne i nie zostawiają śladów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 22:24

• stars2345 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 14:01

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moniek dokładnie takie samo wrażenie odniosła o nim. Tylko mąż się upierał że jak sobie sami od bierzemy to możemy poogladac po sprawdzać wszystko itp. No ale dziś już też żałował i suma sumarum zamiast dawno temu zamówić wózek na allegro i już byśmy go dawno mieli to zamowilam dziś i czekam od nowa.. Ale u niego chyba nigdy bym się nie doczekała... Taki burak :/
    I jeszcze na dodatek u niego miał być stówe droższy niż w necie. brak słów.

No właśnie cena też w zasadzie nie powalała. Podobna co w innych sklepach. My w końcu zamówiliśmy wózek w bobowózki, sklep w Agacie obok Ikei i dostaliśmy naszą furę po tygodniu. Swoją drogą, nas już na wejściu przeraził budynek w którym jest ta kraina dziecka i w sumie to spodziewałam się czegoś większego :-D Na pewno nie takiego "kibla" :-P

relgh371b3i8nmn1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    No właśnie cena też w zasadzie nie powalała. Podobna co w innych sklepach. My w końcu zamówiliśmy wózek w bobowózki, sklep w Agacie obok Ikei i dostaliśmy naszą furę po tygodniu. Swoją drogą, nas już na wejściu przeraził budynek w którym jest ta kraina dziecka i w sumie to spodziewałam się czegoś większego :-D Na pewno nie takiego "kibla" :-P

No widzisz moniek człowiek całe życie uczy się na błędach :P mam nadzieję że mimo wszystko będzie szybko dzisiaj pan mi mówił że obiecac nie może ale powinien być ok 2tyg :) nie mam wyjścia muszę czekać :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    No widzisz moniek człowiek całe życie uczy się na błędach :P mam nadzieję że mimo wszystko będzie szybko dzisiaj pan mi mówił że obiecac nie może ale powinien być ok 2tyg :) nie mam wyjścia muszę czekać :P

A co Antkowi obiecasz w zamian za to, że poczeka do tego czasu? :-P

relgh371b3i8nmn1.png
‹‹ 1548 1549 1550 1551 1552 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ