Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiska198530 wrote:Alicja_ kurcze dokładnie nie wiem , wg tych kalendarzykow to najpozniej niby 2go była , nigdy nie miałam spoznionego okresu. Nio i tak myślę ze np od tego 4-5 go kwietnia byłoby 2tyg i 2 dni tak sie liczy ? To za wcześnie na pozytywny wynik ?
kurczę to jak była najpóźniej 2 to małe szanse - ale są.
Kurczę najlepiej gdybyś zrobiła betę, a jak nie możesz to kup sobie test o czułości 0,10, a nie 0,25 i spróbuj jutro z porannego moczu.
Jeżeli jesteś w ciąży to powinno już coś być widać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiele z nas jednego dnia ma a drugiego nie ma objawów.
ja w zeszły wtorek przestalam czuć objawy, nauczona doświadczeniem z poronien postawilam na sobie krzyżyk.
w piątek zrobiłam hcg od środy do pt skończyło z 1686 do 2700 i może nie jest to jakoś super ale rośnie... nie myśl o złym i nie ściągaj na siebie złych mysli:*
Ja juz kilka dni przeplakalam a teraz znalazlam siły na walkę. orzeplakalammilusia2012 wrote:Anel bol w krzyzu towarzyszy mi od poczatku kiedy dowiedzialam sie ze jestem w ciazy!Bolal mnie tez brzuch jak na miesiaczke ale po zarzyciu dupka przestal bolec. Piersi tez mnie bolaly ale od wczoraj rana przestaly bardzo sie martwie ze jest cos nie tak. Caly czas je macam a tu nic a nic. Przy 1 i 2 poronieniu jak przestaly mnie bolec piersi to bylo juz po wszystkim.
Dziewczyny powiedzcie jak jest u Was z tym bolem piersi?
Czy kazda odczowa bol??? Poratujcie wizyta dopiero za tydzien zwariuje do tego czasu -
nick nieaktualnyAnnaKa81 alicja ma racje! Plamienie nie oznacza konca! Moja ciaza tez jest mlodsza o 8 dni! Badz dobrej mysli, ja serduszko uslyszalam dopiero tydzien temu we wtorek jak wychodzilam ze szpitala, tez mialam zagrozenie poronienia. Wez luteine albo dupka. Czesto na IP stawiaja bledne diagnozy, na grudniowkach pisala dziewczyna ze trafila nra ip z krwawieniem powiedzieli ze to koniec ze zarodek sie nie rozwija (to byl gdzies 6t) zalamana pojechala do domu kazali jej czekac na najgorsze i zglosic sie na lyzeczkowanie za kilka dni. poszla do swojej gin kilka dni pozniej i jak sie okazalo bylo serduszko!!!! Czesto ciaze sa mlodsze, maluchy slabe ale nadrabiaja!
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Dziewczyny czy jak czekałyście na wizytę to też się tak stresowałyście? Ja nie wiem jak wytrzymam do 18:15, na pracy skupić się nie mogę tylko o tym myślę...
nie tylko przed wizytą ale nawet przed jutrzejszą powtórką bety. Jak otwierałam wczorajsze wyniki to przysłaniałam ręką wynikialicja_, baby lubią tę wiadomość
-
Któraś dziewczyna pytała o suwaczki, dokładnie te z babyboom one oopisowo pokazują tydzień do tylu czyli jak np ja jestem 7w5d czyli 8tc to opis opisuje 7tc czyli pełny tydzień a nie rozpoczęty...
Ania przykro mi bardzo :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2015, 10:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnychyba musze zmienić gin a szkoda bo go lubie - wczoraj jak przepisał mi skierowanie na bete to powiedział, że jak będzie mały wynik to żeby powtórzyć. No to ja się go pytam co wg niego znaczy mały wynik? no a on że ok 20 - a że w sumie u mnie to już powinno być ok. 5000 (nie przewidziałyście się dziewczyny, tyle powiedział!) no to ja mu mówię, że chyba coś nie tak bo przy pierwszej ciąży w późniejszym dniu cyklu miałam zaledwie 400
a on że teraz powinnam mieć około tylu
:D:D Aż się go spytam na następnej wizycie że naprawdę coś mu się "pomyliło) bo przecież to dopiero 3 tydzień ciąży
no nic mam bete 66 (25 dc) i dla spokoju własnego powtórze ją jutro ... niech maleństwo moje rośnie
Hashija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:AnnaK81 bardzo mi przykro. Ja modlę się żeby u mnie tak się nie skończyło, zastanawiam się czy nie zrobić jeszcze dzisiaj bety i w czwartek, bo martwię się o maleństwo i gdyby beta rosła była bym spokojniejsza.
jeżeli beta Cie uspokoi, a nie stresuje to ja bym zrobiła.
Nie wiem tylko czy powinnaś wstawac? -
Anko ja bylam u lekarza 10 dni po spodziewanej @ dwa testy pozytywne a na usg nic nie widac poza poszerzonym endometrium, lekarz wyslal mnie na bete i wynik kolejnego dnia 317,4 (4-6 tydz) beta robiona w czwartek, teraz w srode mam wizyte u lekarza... boije sie, ze dalej nic nie bedzie widac... ale gdzoies czytałam, ze pecherzyk moze byc widoczny przy becie od 1000 do 2000 słyszała ktoras o tym????
Hashija lubi tę wiadomość