Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Acikk wrote:Nie nie ma czegoś takiego, normalnie po macierzynskim nie wiem czy bedziesz dzulia brała 100 czy 80%? To potem znowu L4 normalnie 100%. Więc najlepiej zajsc dopiero na koniec macierzynskiego bo szkoda być na 80% macierz. Jak można być na 100% L4
. Fajnie, że jest taka możliwość, bo po roku nie miałabym z kim małej zostawić. A jak mam iść do pracy i pracować na 3 zmiany za groszę, a niani oddać całą wypłatę... aah
od razu mi się nastrój polepszył
może któraś babcia się namyśli iść na jakąś wcześniejszą rencinę do tego czasu.Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:no właśnie o to mi chodzi
Dlatego pytam doświadczonej Mamusi, żeby nie okazało się że jedne wezmę za małe a drugie za duże i żadnych w sam raz;P
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Może zbiera siły przed porodem
? Myślę że powinna wejść bo takie małe dzieciaczki są jeszcze mocno "pokurczone"
Właśnie, pokurczone. Byłam w szoku jak lekarz robił teraz USG i mówił gdzie co jest. Główką w dole, na moim boku brzucha plecy, a nerki pod mostkiem. Przekonalam się że typowe C jak piszą. Nogi prostuje to obrywam w drugi bok he he.genoweffa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluję Wam dziewczyny! Ja tylko siedzę i płaczę... tak się wzruszyłam! poza tym już tak bym chciała też urodzić...wykończona jestem ta ciążą już...
Co na opuchnięte stopy? oprócz okładów z kapuchy?
Flakonik- zakochałam się w tym maleństwie!!!! -
Mama-julka wrote:Właśnie, pokurczone. Byłam w szoku jak lekarz robił teraz USG i mówił gdzie co jest. Główką w dole, na moim boku brzucha plecy, a nerki pod mostkiem. Przekonalam się że typowe C jak piszą. Nogi prostuje to obrywam w drugi bok he he.
Noo jak małe Flakoniki na awatarku jakie żabki małe
Mój tata z tej okazji że tak właśnie wyglądałam do dzis mówi do mnie zabko chociaż jestem już stara ropucha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Noo jak małe Flakoniki na awatarku jakie żabki małe
Mój tata z tej okazji że tak właśnie wyglądałam do dzis mówi do mnie zabko chociaż jestem już stara ropucha
Mój tata całe życie mówi do mnie pchełka. A ja taka pchełka jak z koziej dupy trąbaPola_27, Madzisek, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:super, dzięki!
Teraz jedziemy na obiad do rodziców, jak wrócę to będę mierzyć
A masz może jakieś półśpiochy na 56, aby mi zmierzyć je w pasie, w gumce?
Jo, mam. Te najmniejsze: jedna para 15cm, dwie pary mają 17cm. Mam jeszcze dwie pary, ale są większe. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełka wrote:Mój tata całe życie mówi do mnie pchełka. A ja taka pchełka jak z koziej dupy trąba
Ale wiesz, by nie pasowało gdybyś pod tym ładnym serduchem umieściła nick: z koziej dupy trąba he he.
Acikk, żabka pasuje, chociaż już dawno skrzek w stawie powinnaś złożyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny