X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy kciuki za Kate:)
    Ja uciekam sie kapac,i ogarnac sie i mam nadzieje,ze jak wejde to juz u Kate bedzie po i wszystko ok :D

Kate4 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maya moje gratulacje:)
    Kate4 ty juz niedlugo bedziesz tulic malenstwa:)
    Flakonik Twoje coreczki to sama slodycz:)

Kate4 lubi tę wiadomość

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to gratulacje dla Maya :)
    Czekamy na relacje mamus jak odpoczna:)
    Mi sie udalo troche drzemnac od 8 jak maz wrocil z pracy jakos lepiej sie czuje jak jest w poblizu:)
    A teraz sie grzeje w wannie i zastanawiam kiedy moj pan zechce wyjsc :P maz mowi ze jak fotelik bedzie to moze wychodzic:P

No dzis juz bedzie pierwszy chlopaczek bo z tego co pamietam to Kate tam jednego posiada :D ale faktycznie dziewczynkom jakos szybciej na ten swiat:P

Flakonik jaki slodki dzióbek patrze i sie usmiecham tylko :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso, ja mam zapakowane 3 rozne rozmiary, od 50 do 56, bo Gabrys niby sie mial urodzic 3400 3600 a wyskoczyla taka drobinka :) ale ja mam nadzieje wyjsc po kilku godzinach, a jakby co to w samochodzie bede miec wiekszy rozmiar, to maz doniesie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowy dzień, nowe wiadomości :-)

Evka
    Maya34
    gratuluję córeczek :-D :-D :-D

Kate czekam z niecierpliwością, trzymam kciuki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 11:16

Kate4 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi, uspokoiło się u Ciebie :-) Ciekawe czy uda się wytrzymać tydzień.

Lips, te dwie no-spa na skurcze to po to pewnie żebyś niepotrzebnie jechała na IP. Jak fałszywy alarm, to lek zadziała i skurczy nie będzie. Jestem ciekawa czy mój gin też tak powie.

Flakonik, Julcia słodko śpi. Napisz czy wiadomo, że Kasia ma/nie ma żółtaczki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 11:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    gratuluje Dziewczyny :)

pati_zuzia ja tam się będę zapierać, że maja mnie na dobę chociaż zostawić :P
    no ja pierwszym razem bylam prawie dobe,ale to przez to,ze urodzilam popoludniu i nie bylo lekarki,zeby testy malemu poprzeprowadzac, sluch itd. ale odrazu jak urodzilam i przechodzilismy na sale poporodowa pytalam czy wyjde tego samego dnia :) teraz mam nadzieje, ze wyjde jednak po kilku godzinach, oczywiscie jesli wszystko bedzie ok. Mysle tez, ze moze dlatego ze to drugie dziecko to mnie wypuszcza i kaza wrocic na testy,albo zrobia je w domu, tak tez mowila dzis polozna,zobaczymy, nic nie zakladam :) wazne aby maly byl zdrowy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:
    O 1:40 11.11.2015 nasza Ania przyszla na swiat. Jest doskonala, idealna.
    Wiecej info ciotunie jutro. A teraz sproboje zasnac.:-)

Gratuluję Evka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    mi położna mówiła, że z racji, że to pierwsze dziecko to na pewno zostawia mnie na noc...

jutro mam fizjoterapeute, ciekawe co powie na to spojenie... ciągle się boje, że w drugiej ciąży będę mieć problemy przez to :(
    No to trzymam kciuki aby jakos Ci pomogl, ja nie wiem co to znaczy,bo cale szczescie ominela mnie ta dolegliwosc, a moga Ci przez to robic cesarke, czy to zaden problem,zeby rodzic naturalnie?
    ale odkad maly zaczal naciskac glowka to mam spuchnieta piczke :) ale bez bol i niczego. To,zmeczenie i czeste sikanie sa jedynymi moimi dolegliwosciami ciazowymi :) nawet nie puchne ani nic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 11:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso, też mam ten problem. Mam komplecik naszykowany body + półśpiochy 56 i wydaje mi się że malukie takie... Ale dwa pozostałe wezmę pajacyki na 62, więc w razie czego zdąży ktoś dowieźć ;) Lepiej większe niż mniejsze, w razie czego coś się podwinie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 11:33

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maya gratulacje.
    Ania14 a co u ciebie?
    Kurcze już mamy 5 dzidziusiów, maluszki Kate też pewnie już na świecie i jeszcze nieujawniona mamusia to razem 8 :-D
    Flakonik moja mała też tak układała rączki do spania :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juleczka CUDO!!! jaki pysio ma malutki:-) i te raczki:-) pieknie dzieci wygladaja w jasniutkich ubrankach, dobrze ze wiekszosc takich mam:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso, Zieloneoliwki mój syn urodził się, miał 3500 i elegancko "wchodził" w roz. 56 i po miesiącu wyrósł z pierwszego ubranka ;-) Wasze dzieciaczki mają być większe?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suerte wrote:
    dla mojej położnej to nie problem...
    w Polsce wiem, że robi się cesarke zazwyczaj przy tym...
    a bedziesz miec wizyte z lekarzem jeszcze?moze jego zapytaj, albo moze ten fizjoterapeuta cos wie na ten temat.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa dzidzia się ruszyła?

• Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla kolejnych Mamusiek ;)
    Ja tylko wchodze i sprawdzam co tu się dzieje, z niecierpliwością czekam na kolejne wieści o porodach i nowych Maleństwach ;)
    Trzymajcie się dziewczynki ;*

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

‹‹ 1584 1585 1586 1587 1588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ