Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to gratulacje dla Maya
Czekamy na relacje mamus jak odpoczna:)
Mi sie udalo troche drzemnac od 8 jak maz wrocil z pracy jakos lepiej sie czuje jak jest w poblizu:)
A teraz sie grzeje w wannie i zastanawiam kiedy moj pan zechce wyjscmaz mowi ze jak fotelik bedzie to moze wychodzic:P
No dzis juz bedzie pierwszy chlopaczek bo z tego co pamietam to Kate tam jednego posiadaale faktycznie dziewczynkom jakos szybciej na ten swiat:P
Flakonik jaki slodki dzióbek patrze i sie usmiecham tylko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMegi, uspokoiło się u Ciebie
Ciekawe czy uda się wytrzymać tydzień.
Lips, te dwie no-spa na skurcze to po to pewnie żebyś niepotrzebnie jechała na IP. Jak fałszywy alarm, to lek zadziała i skurczy nie będzie. Jestem ciekawa czy mój gin też tak powie.
Flakonik, Julcia słodko śpi. Napisz czy wiadomo, że Kasia ma/nie ma żółtaczki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 11:23
-
nick nieaktualnySuerte wrote:gratuluje Dziewczyny
pati_zuzia ja tam się będę zapierać, że maja mnie na dobę chociaż zostawićteraz mam nadzieje, ze wyjde jednak po kilku godzinach, oczywiscie jesli wszystko bedzie ok. Mysle tez, ze moze dlatego ze to drugie dziecko to mnie wypuszcza i kaza wrocic na testy,albo zrobia je w domu, tak tez mowila dzis polozna,zobaczymy, nic nie zakladam
wazne aby maly byl zdrowy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte wrote:mi położna mówiła, że z racji, że to pierwsze dziecko to na pewno zostawia mnie na noc...
jutro mam fizjoterapeute, ciekawe co powie na to spojenie... ciągle się boje, że w drugiej ciąży będę mieć problemy przez to
ale odkad maly zaczal naciskac glowka to mam spuchnieta piczkeale bez bol i niczego. To,zmeczenie i czeste sikanie sa jedynymi moimi dolegliwosciami ciazowymi
nawet nie puchne ani nic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 11:34
-
nick nieaktualnyInso, też mam ten problem. Mam komplecik naszykowany body + półśpiochy 56 i wydaje mi się że malukie takie... Ale dwa pozostałe wezmę pajacyki na 62, więc w razie czego zdąży ktoś dowieźć
Lepiej większe niż mniejsze, w razie czego coś się podwinie:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 11:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-