Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWoow maya . gratulacje ! :* czekamy na wiecej info i foteczke
Normalnie porod za porodem
Ja sama z Julka a maz przy Kasi na badaniach.
Julcie mozna tez poznac po tym jak uklada raczki do spania. Robi tak od urodzenia
http://iv.pl/images/92243365141732925451.jpgMeGi2986, ZieloneOliwki, Klara87, iNso87, Pola_27, rewelka, Nazja, Mama-julka, moniek90, Suerte, Nadulka, emilka24, justyna14, pati_zuzia, Beatrice, Matleena, Piegus, Acikk, Karola1990, Hashija, ajami19, aannkkaa, Dżulia, Felicity, Madzisek, Pchełka, Pchelkaa, dorciamw, Dagietka, m@rzenie, genoweffa, bella88, Kourtney, Ola_45, Moniusia89, KASIA XXXX, mnk, lula.91, kwiatakacji, tysiaa93, ola25, Kate4, Mi$ia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaya gratuluje!
Anka1101, dobrze ze u Was wszystko ok, ciesze sie ze jutro wychodzicie i ze Mala ladnie ciagnie piers:-)
Ja tez juz chce rodzic! Ale nie mam wydrukowanego wyniku GBS bo mam drukarke popsuta, wiec jutro dopiero na miescie wydrukuje, córcia musi jeszcze posiedziec w brzusiu do jutra:-) -
nick nieaktualny
-
Maya gratki!
Flakonik jejuuuu zakochac sie moznaaz Moj Malz powiedzial co za sliczne dziecko
Ja zjadlam sniadanie,zrobilam ciasto tiramisu,stoi juz w lodowce od 45min i pomalowalam wlosy,a Moja Lejdi jak leniuchowala tak do teraz,co jakis czas sie poruszy na chwile... nie wiem co tam Jej dzis,nudzi sie czy co? Ja wiem,ze dzis dzien wolny ale w niedziele lepiej sie ruszala:pFlakonik lubi tę wiadomość
-
Jakos moje dziecko nie rusza to,ze tyle akcji na forum..hmmm
czeka na swoja hehehe
Aha no i dzis u mnie ciaza donoszona wg belly, zaczynam 37tydzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 10:49
Mama-julka, moniek90, ZieloneOliwki, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik,anka,maya i Evka serdeczne gratulacje!!!
Ja co prawda ze styczniowek ale mysle ze pod koniec grudnia moge juz urodzic bo termin na sam poczatek stycznia. Dlatego was teraz troche podczytuje;)
Flakonik jestem aktualnie zakochana w twoih coreczkach!az mi sie zachcialo rodzic
Flakonik, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak sie zastanawiam bo spojrzalam na body ktore spakowalam do szpitala i jakies kurde male i waskie sie wydaja a maja rozmiar 56:p a z moim szczesciem to pewnie tez bede rodzic przy samym terminie albo w terminie i tak mysle,ze nie wcisne Mala chyba w to;) ale zobaczymy.
-
nick nieaktualnyMaya gratulacje
Flakonik zdjecie reklamowe, slicznosci
A ja wlasnie wrocilam z wisyty u poloznej,tylko mierzeniae brzucha cisnienia, mocz, waga,omawianie planu porodu, itd MAly wedlug pomiarow wazy tak 3 kg, czyli przegonil niby juz brata.Za dwa tyg mam usg wiec okaze sie ile wtedy bedzie wazyl,a pzoniej jesczce jedna wizyta z polozna,no chyba ze urodze wczesniej, bo to wypade prawie w dniu terminu
jutro test na prawko. A co zabawnego opowiedzial mi moj instruktor, mial kursantke,zreszta tez Polke i tez w ciazy i w tamtym tyg miala egzamin praktyczny i w dniu kiedy miala rodzici co podczas egzaminu skurcze jej sie zaczely, egzaminator chcial ja zabrac do szpitala,ale mowi spokojnie dam rade, nie zdala koniec koncow. A w ogole to ona polozna jest
ja sie zdecyduje na egzamin jesli odbylby sie w przeciagu 2 tyg,ale nie sadze,ze sie da wiec pewnie w styczniu gdzies
no ale zeby zdac teorie to juz polowa za mna by byla
Mama-julka, iNso87 lubią tę wiadomość