Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWoow maya . gratulacje ! :* czekamy na wiecej info i foteczke
Normalnie porod za porodem 
Ja sama z Julka a maz przy Kasi na badaniach.
Julcie mozna tez poznac po tym jak uklada raczki do spania. Robi tak od urodzenia
http://iv.pl/images/92243365141732925451.jpg
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87, iNso87, Pola_27, rewelka, Nazja, nick nieaktualny, moniek90, nick nieaktualny, Nadulka, emilka24, justyna14, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, Piegus, Acikk, Karola1990, Hashija, ajami19, nick nieaktualny, Dżulia, nick nieaktualny, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dagietka, m@rzenie, nick nieaktualny, bella88, nick nieaktualny, Ola_45, Moniusia89, KASIA XXXX, mnk, nick nieaktualny, nick nieaktualny, tysiaa93, ola25, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaya gratuluje!
Anka1101, dobrze ze u Was wszystko ok, ciesze sie ze jutro wychodzicie i ze Mala ladnie ciagnie piers:-)
Ja tez juz chce rodzic! Ale nie mam wydrukowanego wyniku GBS bo mam drukarke popsuta, wiec jutro dopiero na miescie wydrukuje, córcia musi jeszcze posiedziec w brzusiu do jutra:-) -
nick nieaktualny
-
Maya gratki!

Flakonik jejuuuu zakochac sie mozna
az Moj Malz powiedzial co za sliczne dziecko 
Ja zjadlam sniadanie,zrobilam ciasto tiramisu,stoi juz w lodowce od 45min i pomalowalam wlosy,a Moja Lejdi jak leniuchowala tak do teraz,co jakis czas sie poruszy na chwile... nie wiem co tam Jej dzis,nudzi sie czy co? Ja wiem,ze dzis dzien wolny ale w niedziele lepiej sie ruszala:p
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Flakonik, jak słodko śpi

Pochwalę się, że wczoraj w końcu kupiliśmy fotelik i zamówiliśmy wózek, ma być do odebrania za 2 tygodnie
Pola_27, moniek90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Aniołek - 29.07.2014 (12tc) -
Jakos moje dziecko nie rusza to,ze tyle akcji na forum..hmmm
czeka na swoja hehehe
Aha no i dzis u mnie ciaza donoszona wg belly, zaczynam 37tydzien.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 10:49
nick nieaktualny, moniek90, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik,anka,maya i Evka serdeczne gratulacje!!!

Ja co prawda ze styczniowek ale mysle ze pod koniec grudnia moge juz urodzic bo termin na sam poczatek stycznia. Dlatego was teraz troche podczytuje;)
Flakonik jestem aktualnie zakochana w twoih coreczkach!
az mi sie zachcialo rodzic
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak sie zastanawiam bo spojrzalam na body ktore spakowalam do szpitala i jakies kurde male i waskie sie wydaja a maja rozmiar 56:p a z moim szczesciem to pewnie tez bede rodzic przy samym terminie albo w terminie i tak mysle,ze nie wcisne Mala chyba w to;) ale zobaczymy.
-
nick nieaktualnyMaya gratulacje

Flakonik zdjecie reklamowe, slicznosci
A ja wlasnie wrocilam z wisyty u poloznej,tylko mierzeniae brzucha cisnienia, mocz, waga,omawianie planu porodu, itd MAly wedlug pomiarow wazy tak 3 kg, czyli przegonil niby juz brata.Za dwa tyg mam usg wiec okaze sie ile wtedy bedzie wazyl,a pzoniej jesczce jedna wizyta z polozna,no chyba ze urodze wczesniej, bo to wypade prawie w dniu terminu
jutro test na prawko. A co zabawnego opowiedzial mi moj instruktor, mial kursantke,zreszta tez Polke i tez w ciazy i w tamtym tyg miala egzamin praktyczny i w dniu kiedy miala rodzic
i co podczas egzaminu skurcze jej sie zaczely, egzaminator chcial ja zabrac do szpitala,ale mowi spokojnie dam rade, nie zdala koniec koncow. A w ogole to ona polozna jest
ja sie zdecyduje na egzamin jesli odbylby sie w przeciagu 2 tyg,ale nie sadze,ze sie da wiec pewnie w styczniu gdzies
no ale zeby zdac teorie to juz polowa za mna by byla
nick nieaktualny, iNso87 lubią tę wiadomość