Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama-julka wrote:Ale wiesz, by nie pasowało gdybyś pod tym ładnym serduchem umieściła nick: z koziej dupy trąba he he.
Acikk, żabka pasuje, chociaż już dawno skrzek w stawie powinnaś złożyć?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pytanie mam do osób ogarniających sprawy ZUS. Jestem na umowie na czas określony automatycznie przedłużonej do dnia porodu. Jakie dokumenty i do kiedy muszę złożyć do ZUSu aby dostać macierzyński? Wiem, że najlepiej tam zadzwonić ale i tak im nie ufam:D
-
Nadulka wrote:Dżulia w zamian oddam obiadek sos jogurtowo-grzybowy z makaronem i mięskiem mielonym, na deser babeczki z bakaliami
Będę miała misję i nie wiem jak to zrobię, bo mamy w planach po porodzie w marcu wziąć ślub. I trzeba schudnąć.. -
nick nieaktualnyMatleena wrote:Uwaga, uwaga! Worki rozpakowane. Zostały 4 kartony i burdel w domu do ogarnięcia. Łazienka wygląda jakby nigdy myta nie była a on pokoju nawet nie wspomnę. Kuchnia chyba w najlepszym stanie. Mój plan jest taki, że do końca tygodnia ma być praktycznie ogarnięte. No i mogę zapraszać teściową. Mam nadzieję, że jakoś to przeżyję.
Swoją drogą wczoraj jeszcze wieczorem dzwoniła, żeby mąż do niej dziś przyjechał. I nie słuchała jak jej mówił, że przejechać 400km w jeden dzień to żaden odpoczynek dla niego. W dodatku powiedziała mu podobno, że on nie musi odpoczywać
Porządki jakoś idą, jak się zaprzerz to do końca tygodnia skonczysz, tylko jak się będziesz źle czuła to przystopuj.
A przepraszam, nic nie wspominałaś, że masz męża robota co odpoczynku nie potrzebuje. Takie kwiatki tu nam sadzisz dzięki teściowejMam propozycje, jak ogarniesz prezentacje, skrobnij biografię o teściowej, bestseller z tego murowany
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje nowym świeżo upieczonym mamusiom! Co rano tu zaglądam to jakieś nowe dzieciaczki przybywają. Teraz czekamy na jakiegoś małego mężczyznę bo widzę, że kobitki tu są górą. Mimo,że mam trochę czasu do porodu to przez te Wasze porody zaczęłam się brać za kończenie wyprawki żeby się nie obudzić z ręką w nocniku za chwilę
wczoraj kupiłam kosmetyki dla małej i pierwszą pakę pampersów
Jak tak patrzę na tą moją listę to normalnie końca nie widzę.
Mój plan na dziś obeżreć się barszczem ukraińskim do nieprzytomności i lenistwo cały dzień
-
Nadulka wrote:ok to biorę
a ja kg zrzucę później
będziemy dopingować żeby misja zakończyła się pomyślnieile kg chcesz zrzucić do ślubu ?
.
-
nick nieaktualnyGratulacje dla wszystkich mamusiek :*
Jak ja wam zazdroszcze!:o
Czekamy na relacje z porodów i zdjęcia robaczków :*
Zastanawiam się kiedy ubrać łózeczko , kurde już bym chciała żeby było takie wszystko gotowe. Jutro muszę jechać kupić resztę rzeczy brakujących, i trochę posprzatac tak porządnie, tylko jak to robić kiedy przy każdym kroku jest ból..
Mam nadzieje że to nie młody schodzący główką coraz niżej ani nie skracajaca szyjka :<
Jeszcze równe dwa tygodnie do wizyty.
Która chętna na poród jutro:D?