Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGratulacje kolejnym mamusiom! Ale cudownie macie
Jeśli chodzi o laktator to mam medela swing. Ma rewelacyjne opinie.
Tyle się dzieje na forum od rana, że nieogarniam. Też czekam na wieści od Kate. No i na kolejne dzieciaczki.
Alicja myślałam, że Ty się zameldujesz z rana jako szczęśliwa mamusia:)
Aha Flakonik prześliczne te Twoje córeczki;) oj będzie musiał tatuś pilnowaćalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Gratulacje kolejnym mamusiom! Ale cudownie macie
Jeśli chodzi o laktator to mam medela swing. Ma rewelacyjne opinie.
Tyle się dzieje na forum od rana, że nieogarniam. Też czekam na wieści od Kate. No i na kolejne dzieciaczki.
Alicja myślałam, że Ty się zameldujesz z rana jako szczęśliwa mamusia:)
Aha Flakonik prześliczne te Twoje córeczki;) oj będzie musiał tatuś pilnować
ja też tak myślałam
Bylśmy dziś z mężem w Wiśle na spacerze, ale nic oprócz kolejnej partii czopa się nie wydarzyło
Nie wiem ile tam jeszcze jest tego czopa i gdzie go się tyle mieści, ale mam nadzieje, że to już ostatnia partia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:U Kasi jest zoltaczka fizjologiczna. Jesli bedzie bilirubina rosnac to bedzie naswietlana. I ma juz zalozona sonde.
Plakac mi sie chce.Z Julka zadnych problemow a mojej Kasienki mi tak zal jak widze ja z ta rurka. Lekarze mnie uspokajaja i mowia ze to nie boli,bo jest bardzo cieniutka i gietka ta rurka. Ale i tak sie martwie. Robili usg brzuszka i jest wszystko w porzadku. Ale za bardzo juz spadla na wadze. Juz powyzej normy. I musza ja dokarmiac w ten sposob. Wychodzi ze jest takim niejadkiem
Weszlam na wage po porodzie i mam -6kg. A przybralam +10 w czasie ciazy
Flakonik, będzie dobrze z Kasieńką. Na pewno szybko nadrobi wagę, a żółtaczka minie. -
Flakonik bedzie dobrze wszystko z kasią zobaczysz. Znajomen corcia tez miala zalozoną sondę, raptem na dwa dni, lekarze zalozyli zeby mala nie spadla jeszcze bardziej z wagi a potem juz nauczyla sie sama jesc i sondę mogli pozegnac. Trzymam kciuki zeby szybko wszystko sie unormowało. Lezysz w ujastku?
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja no trzeba przyznać że Twoja corcia jest wyjątkowo niezdecydowana
ale z drugiej strony ostatnio pisałas że chcialabys wytrzymac do 11-go więc może wzięła sobie do serca
?
Do 10tego - do donoszonej ciąży
Wczoraj gadałam z koleżanką która urodziła pół roku temu i mówi, że czop odchodził jej przez 3 tygodnie..
No to mnie pocieszyła
Tak czy inaczej - z tym czopem na prawdę jest różnie - nie ma co się sugerować. Jednym odchodzi przy samym porodzie, innym miesiąc wczesniej, inne rodzą na drugi dzień po odejściu. Wychodzi na to, że czop to żaden wyznacznik porodu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 17:07
-
nick nieaktualnyO godz 12.05 i 12.06 przyszły na świat Nikola (2750g, 53cm) i Dominik (2850g, 54 cm). Dzieciaczki są zdrowe dostały po 10 pkt ale narazie nie mam ich przy sobie bo muszę dojść do siebie po CC;) jestem najszczesliwsza;)
Dziękuje za kciuki wszystkim;)alicja_, Asiowa, Madzisek, rewelka, Tinusia, aannkkaa, Paula1991, pati_zuzia, Acikk, MeGi2986, Matleena, mnk, gosia mmr, m@rzenie, Hashija, lula.91, Moniusia89, bella88, Mama-julka, kasiakasia11, Flakonik, iNso87, ola25, kwiatakacji, emilka24, akira, revvelka, dorciamw, Ola_45, Karola1990, _nick00, justyna14, Dżulia, KASIA XXXX, Pola_27, Suerte, Eve_84, amos, Madzia890722, Piegus, ZieloneOliwki, moniek90, genoweffa, Klara87, Nadulka, Dagietka, Nazja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate4 wrote:O godz 12.05 i 12.06 przyszły na świat Nikola (2750g, 53cm) i Dominik (2850g, 54 cm). Dzieciaczki są zdrowe dostały po 10 pkt ale narazie nie mam ich przy sobie bo muszę dojść do siebie po CC;) jestem najszczesliwsza;)
Dziękuje za kciuki wszystkim;)
Gratulacje!!!Kate4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Do 10tego - do donoszonej ciąży
Wczoraj gadałam z koleżanką która urodziła pół roku temu i mówi, że czop odchodził jej przez 3 tygodnie..
No to mnie pocieszyła
Tak czy inaczej - z tym czopem na prawdę jest różnie - nie ma co się sugerować. Jednym odchodzi przy samym porodzie, innym miesiąc wczesniej, inne rodzą na drugi dzień po odejściu. Wychodzi na to, że czop to żaden wyznacznik porodu.
Noo flakonik pisała że wogole jej nie odchodził a przynajmniej nie zauważyłatakże ten
spoko najwyżej urodzisz w terminie
alicja_ lubi tę wiadomość