Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Kate gratulacje;) czekamy na zdjęcia i telację jak się czujesz
Alicja wiem o co chodzi my mamy dokładnie to samo:P
No właśnie.
Staram się rozumieć męża i jakoś to tłumaczyć. Bo w sumie tyle się staraliśmy o tą dzidzie i tyle problemów mielismy w tej ciąży, że teraz chyba woli dmuchać na zimne.
Odbijemy sobie po połogu.
Mama-julka, annielica, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
A tu kawałki pokoju mojego Antusia kącik małego i sofka dla mamusi
Brakuje jeszcze ozdobników literek nad lozeczko itpWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:29
Flakonik, alicja_, Madzisek, aannkkaa, Moniusia89, emilka24, pati_zuzia, Dżulia, annielica, MeGi2986, Kate4, Pchelkaa, Matleena, Piegus, ZieloneOliwki, moniek90, genoweffa, Nadulka, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Generalnie mi też, ale tak zazdroszcze tym co już tulą dzieciaczki
Tak 19/20 dobra data akurat na święta do domu
Dobra to ja rezerwuje 20 grudzień
No dobra! Niech Ci będzieMasz termin na szybciej to datę możesz pierwsza wybrać
aannkkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:
Dziewczyny bierzecie do szpitala cos do pielegnacji pepuszka? Ja kupilam octanisept ale nie wiem czy brac. Chyba wezme lepiej miec a nie wiem czy w szpitalu dadza czy nie
Ja biorę Octanisept.
Zawsze to lepiej mieć, a nie zajmuje dużo miejsca w torbie. -
nick nieaktualny
-
Ślicznie Acikk
Znając moje szczęście to ja urodze w mikołajki 6 grudniamój 5 lat temu mówił że chce prezent pod choinkę i Urodziłam 25 a teraz powiedział że chce prezent na mikołajki
chociaż ja osobiście wolę koniec listopada
alicja_, Acikk, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:He he noo tylko sto razy mocniejszy
ale niektórzy maja szczęście i nie bola ich
tak bardzo
Ale chodzi mi o te skurcze które mają nas powiadomić o tym, że czas już do szpitala.
Rozumiem, że mają być regularne, ale jak one mają boleć? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicja u nas położna mówiła że niekoniecznie. Maja być regularne przez co najmniej godzinę i być coraz krótsze przerwy. A z bólem to różnie. Mowila że niektóre boli dopiero przy kryzysie 7 cm. A inne boli ale znosnie a jeszcze inne cierpią od pierwszych skurczów nie ma reguły...
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Czyżby coś się zaczęło dziać, że pytasz
Tak dawno temu rodzilam, to już nie pamiętam akurat tego. Tylko ból całego brzucha
Mam cały czas skurcze macicy ale to są to takie stwardnienia macicy (brzuch jak kamień).
Teraz akurat nie towarzyszą temu takie mocne bóle jak na @ -żeby mnie skręcało.
Może coś delikatnie ciągnie, ale napewno nie tak żebym zwijała się z bólu.
Dlatego pytam - czy one muszą bolećWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 18:21