Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja u nas położna mówiła że niekoniecznie. Maja być regularne przez co najmniej godzinę i być coraz krótsze przerwy. A z bólem to różnie. Mowila że niektóre boli dopiero przy kryzysie 7 cm. A inne boli ale znosnie a jeszcze inne cierpią od pierwszych skurczów nie ma reguły...
Ok. Dzięki za informację - o to mi właśnie chodziło -
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Ale chodzi mi o te skurcze które mają nas powiadomić o tym, że czas już do szpitala.
Rozumiem, że mają być regularne, ale jak one mają boleć?
Jeszcze mocniej i promieniowac na cały brzuch. Może będziesz miała to szczęście, że odejdą pierwsze wody to nie będziesz się miała nad czym zastanawiać.alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzisek wrote:Mnie nie bolał cały brzuch tylko od pępka w dół. Niektóre dziewczyny boli jak na okres, nie ma reguły na to. Każda odczuwa inaczej.
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Mowila jeszcze że maja być regularne przez ok godzinę, i coraz dłuższe w krótszych odstępach. Ale nie muszą napierdalac
Acik Ty jak zwykle prosto z mostu konret odpowiedz: "nie muszą napierdalać"
Lubie to
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 18:27
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:15
Kate4 lubi tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - USG
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Jeszcze mocniej i promieniowac na cały brzuch. Może będziesz miała to szczęście, że odejdą pierwsze wody to nie będziesz się miała nad czym zastanawiać.
To by była chyba najlepsza opcja.
Mam już dość "wsłuchiwania się" w swoje ciało i obserwacji.
Niech pieprzną te wody spektakularnie ! - nawet w lidlu!Acikk, Mama-julka, ZieloneOliwki, moniek90, Pola_27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Mowila jeszcze że maja być regularne przez ok godzinę, i coraz dłuższe w krótszych odstępach. Ale nie muszą napierdalac
To ja się cieszę, że wezwalam karetkę po pół godzinie. Bo przyszli po mnie bez noszy. Nie wiem jak bym zeszła ze schodów z drugiego piętra pozniej. Bo po godzinie już właśnie napier papier -
Mama-julka wrote:To ja się cieszę, że wezwalam karetkę po pół godzinie. Bo przyszli po mnie bez noszy. Nie wiem jak bym zeszła ze schodów z drugiego piętra pozniej. Bo po godzinie już właśnie napier papier
No ale Ty nie musialas liczyć skurczów bo mialas chluuuup :DD
Wtedy to wiadomo że już nie czeka się na nice
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 18:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:kate gratulacje
do mamusiek: co na zatrzymanie biegunki u dziecka? z domowych sposobów?
Kleik lub płatki ryzowe, gotowana marchewka, banany. Mój małż.jako dziecko dostawał gotowane ziemniaki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 18:41
justyna14, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:Kleik lub płatki ryzowe, gotowana marchewka, banany. Mój małż.jako dziecko dostawał gotowane ziemniaki.
dam mu zaraz banan.
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Gratulacje!! Tyle czekalam na tak dobre wiesci od Ciebie:-) a jak sie czujesz po cc? Pewnie pezyniosa Ci dzieciaczki niedlugo i juz zostana z Toba:-)
No nie wiem czy tak szybko dadzą mi tu dzieci bo narazie się wygrzewaja;)Ale jutro mam już wstawać to może popołudniu je zobacze;)
Ale powiem Wam że pierwszy krzyk dziecka to bezcenne przeżycie, poplakalam sie;)Acikk, Mama-julka, Ola_45, Madzisek, Dżulia, kwiatakacji, pati_zuzia, Flakonik, She86, ZieloneOliwki, moniek90, Nadulka, Pola_27, Matleena lubią tę wiadomość