Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKate4 wrote:O godz 12.05 i 12.06 przyszły na świat Nikola (2750g, 53cm) i Dominik (2850g, 54 cm). Dzieciaczki są zdrowe dostały po 10 pkt ale narazie nie mam ich przy sobie bo muszę dojść do siebie po CC;) jestem najszczesliwsza;)
Dziękuje za kciuki wszystkim;)
Gratulacje!! Tyle czekalam na tak dobre wiesci od Ciebie:-) a jak sie czujesz po cc? Pewnie pezyniosa Ci dzieciaczki niedlugo i juz zostana z Toba:-)Kate4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Hehe Acik tez tak mysle:-) czelamy jeszcze na wiesci od Megi i Ani i pozniej pewnie cisza.
Ja mam zamiar rodzic w przyszlym tygodniu, tak postanowilami w sam raz mąż zaczyna urlop
mam nadzieje ze corcia bedzie chciala wspolpracowac. Hehe
A właśnie Alicjawiem że to nie moja sprawa ale jak już donosilas ciążę to chyba możecie pomoc trochę Sarce
? Czy dalej masz zakaz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 17:28
-
Acikk to na poprawe humoru obejrzyj tą historyjkę - http://www.popularnie.pl/ciaza-3/
Ja sie popłakałam ze śmiechu, jakbym widziała siebie
iNso87, moniek90 lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Poz!omka. wrote:Acikk to na poprawe humoru obejrzyj tą historyjkę - http://www.popularnie.pl/ciaza-3/
Ja sie popłakałam ze śmiechu, jakbym widziała siebie
Hihi oj tak trafiłam już dziś na to u siebie na fejsienajlepszy ten o lampce wina
ale ogólnie wszystko takie życiowe
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Pchelkaa musicie jej chyba pomoc co?
A właśnie Alicjawiem że to nie moja sprawa ale jak już donosilas ciążę to chyba możecie pomoc trochę Sarce
? Czy dalej masz zakaz ?
Zakazu już nie ma
Ale.. mój mąż się boi ;/ Ma jakąś blokadę. Wydaje mu się, że może uszkodzić dziecko...
Ostatnio spróbowaliśmy i był w takim stresie, że sobie nie wyobrażasz
No nic - muszę działać sama haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
alicja_ wrote:Zakazu już nie ma
Ale.. mój mąż się boi ;/ Ma jakąś blokadę. Wydaje mu się, że może uszkodzić dziecko...
Ostatnio spróbowaliśmy i był w takim stresie, że sobie nie wyobrażasz
No nic - muszę działać sama haha
Od razu mi się skojarzyloalicja_, Moniusia89, Poz!omka., moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny