Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Kate to dobrze ze dobrze sie czujesz:-) a bedziesz probowala kp czy od razu mm?
. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Kochana cos czuje ze 12listopada bedzie twoj
Jejku . Naprawde macierzynstwo to najlepsze co moze spotkac kobiete. Cos pieknegoJestem zachwycona moimi kruszynkami. Teraz sobie pieknie spia. Caly czas prawie spia
Mam naszieje ze u Kasi sie szybko poprawi i w przyszlym tyg bedziemy juz w domku. Jutro czeka ja opalanko w solarium.
Piekne są!
Kate a ty mialas cc w pol znieczuleniu ze slyszalas pierwszy krzyk?
Potwierdzam co napisalas. To niesamowite uczucie
Kasia da rade, a na "solarium" odpocznie się zrelaksuje i będzie gotowa do wyjścia do domu :*Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Kochana cos czuje ze 12listopada bedzie twoj
Jejku . Naprawde macierzynstwo to najlepsze co moze spotkac kobiete. Cos pieknegoJestem zachwycona moimi kruszynkami. Teraz sobie pieknie spia. Caly czas prawie spia
Mam naszieje ze u Kasi sie szybko poprawi i w przyszlym tyg bedziemy juz w domku. Jutro czeka ja opalanko w solarium.
Piekne są!
Kate a ty mialas cc w pol znieczuleniu ze slyszalas pierwszy krzyk? Widzialas juz swoje dzieci?
Potwierdzam co napisalas. To niesamowite uczuciedzieci widziałam zaraz po porodzie i na zdj bo mąż robił
Narazie nie wrzuce zdj bo nawet nie wiem jak to zrobić na tablecie więc pewnie dopiero jak będę w domu;) myślę że z tydzień tu posiedzimy w końcu to wcześniaki;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:Mam aktualnie +14. Zrzucenie tego do marca będzie graniczylo z cudem. Ale marzec jest jeszcze "ruchomy". Chcieliśmy ochrzcic mała i od razu wziąć ślub. Ja myślałam o kwietniu lub maju, a mój zgadza się tylko na marzec lub czerwiec, bo tam zabobonnie jest literka "r"
.
My braliśmy ślub w maju, cywilny. Stwierdziliśmy że maj to piękny miesiąc, wszystko kwitnie no i mówi się że miesiąc zakochanych
-
Kate4 wrote:O godz 12.05 i 12.06 przyszły na świat Nikola (2750g, 53cm) i Dominik (2850g, 54 cm). Dzieciaczki są zdrowe dostały po 10 pkt ale narazie nie mam ich przy sobie bo muszę dojść do siebie po CC;) jestem najszczesliwsza;)
Dziękuje za kciuki wszystkim;)
Gratulacje!! Odpoczywaj!!Kate4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKate, gratulacje!!
Ale na tym etapie to nie jest już wcześniactwo, tylko poród przedwczesnyTo dwie różne rzeczy, gdyby to były wcześniaki to leżelibyście z miesiąc w szpitalu
Flakonik, Kasia się poopala, zacznie jeść i na dniach wyjdziecie. Wszystko będzie dobrze KochanaKate4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Może się okazać że jakieś 10 kg "zostawisz" na porodówce, także całkiem możliwe to będzie
My braliśmy ślub w maju, cywilny. Stwierdziliśmy że maj to piękny miesiąc, wszystko kwitnie no i mówi się że miesiąc zakochanych
Mój się nie zgodzi na maj. A teściowa... Chyba nie muszę nic więcej dodawać.