Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:39
ZieloneOliwki, Madzisek, Acikk, aannkkaa, emilka24, MeGi2986, pati_zuzia, Pchelkaa, moniek90, mnk, genoweffa, Nadulka, kwiatakacji, Kate4, Pola_27, Dagietka, Piegus, Ola_45, m@rzenie, Matleena, lula.91, Klara87, iNso87, Moniusia89, bella88, Kourtney, zai2014 lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:Oooo matko stopki stopki stopki
jakie słodkie
ją też chce już moje stopki!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 20:59
Pchelkaa, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no my już po pogotowiu, bo w ciągu dnia zrobił mi 7 rzadkich kupek a w ciągu 3 godzin - 3
okazało się, że ten antybiotyk co dostaliśmy to kiepski i właśnie takie efekty uboczne powoduje, dostaliśmy inny plus krople centralnie do uszu. Generalnie Olek nie ma silnego zapalenia ale uszy są mocno czerwone. Zobaczymy jak teraz będzie. Jestem zmęczona, załamana już tym wszystkim bo zalecenie z poniedziałku od gina - leżeć, i tylko lata od tamtej pory z dzieckiem po lekarzach
a do tego ciągle coś nie tak i to cholerstwo nie chce mu przejść. Załamka.
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyKate4 wrote:O godz 12.05 i 12.06 przyszły na świat Nikola (2750g, 53cm) i Dominik (2850g, 54 cm). Dzieciaczki są zdrowe dostały po 10 pkt ale narazie nie mam ich przy sobie bo muszę dojść do siebie po CC;) jestem najszczesliwsza;)
Dziękuje za kciuki wszystkim;)
Kate4, gratulujęDorodne maluchy
Kate4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalutkie stópki sama slodycz! Slicznosci do schrupania:-)
Flakonik piekne zdjecia robisz, wygladaja jak z sesji, aparatem czy telefonem?
A jak sie czujesz? Bardzo obolala? Ze tak zapytam duzo z Ciebie leci?
Justyna wspolczuje:-( a maz pomaga? Mam nadzieje ze nie nosisz Olka. Jeszczd ze 2 tyg wytrzymaj i Polusia bedzie mogla wychodzic -
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:no my już po pogotowiu, bo w ciągu dnia zrobił mi 7 rzadkich kupek a w ciągu 3 godzin - 3
okazało się, że ten antybiotyk co dostaliśmy to kiepski i właśnie takie efekty uboczne powoduje, dostaliśmy inny plus krople centralnie do uszu. Generalnie Olek nie ma silnego zapalenia ale uszy są mocno czerwone. Zobaczymy jak teraz będzie. Jestem zmęczona, załamana już tym wszystkim bo zalecenie z poniedziałku od gina - leżeć, i tylko lata od tamtej pory z dzieckiem po lekarzach
a do tego ciągle coś nie tak i to cholerstwo nie chce mu przejść. Załamka.
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/17ae6972fcef.jpg
To ja jeszcze dodam zdjęcie brzuszka póki jestWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:33
justyna14, moniek90, mnk, pati_zuzia, Flakonik, aannkkaa, KASIA XXXX, Mama-julka, Madzisek, Acikk, genoweffa, Nadulka, kwiatakacji, MeGi2986, Kate4, Piegus, m@rzenie, emilka24, lula.91, Pchelkaa, Klara87, Moniusia89, bella88 lubią tę wiadomość