Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:No no, to już dawno zostało ustalone
tak naprawdę codziennie się upijam i się z Was śmieje że Wy nie możecie
Prowokatorka jednym słowem. Bo od Ciebie głównie zaczynają się tematy alkoholowe.
No i upiekło Ci się z ładowarkąAcikk lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:Nie no ejjjjj jednak widać!! I pępek też mi trochę wypchalo jednak
Wybaczcie seksi pizamketak swoją droga -sprzed ciąży... Całe lato spalam w t shirtach męża i majtkach i tak ostatnio mi już zimno było i kombinowalam w czym tu spać wkladam pizame a ta pasuje hah
Ty chyba sobie jaja robisz z tym brzuszkiem -
Pola_27 wrote:Ty chyba sobie jaja robisz z tym brzuszkiem
miałam taka manię robienia sobie zdjęć brzucha jak w ciąży nie byłam stwierdzilam że się przydadza jak już bede w ciazy heheh
aannkkaa lubi tę wiadomość
-
Dziewuszki, tak mnie krzyz napierd***, ze chyba zaraz jajko zniose. W dodatku mam takie dziwne uczucie w nogach, jakby nie moje i w pipce tez jakostak smiesznie, jakbym tam cos miala. Sama sobie pewnie jestem winna bo taki mialam motorek dzisiaj, ze chata lsni... A teraz kwicze
Poloze sie, albo przejdzie albo sie rozpakuje w nocy. Buziaki
-
Acikk wrote:Nie no ejjjjj jednak widać!! I pępek też mi trochę wypchalo jednak
Wybaczcie seksi pizamketak swoją droga -sprzed ciąży... Całe lato spalam w t shirtach męża i majtkach i tak ostatnio mi już zimno było i kombinowalam w czym tu spać wkladam pizame a ta pasuje hah
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Nie no ejjjjj jednak widać!! I pępek też mi trochę wypchalo jednak
co z pipika z Ciebie , normalnie szok w trampkach.
Acikk, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Tak, wstawiam foty sprzed ciąży wiecie
miałam taka manię robienia sobie zdjęć brzucha jak w ciąży nie byłam stwierdzilam że się przydadza jak już bede w ciazy heheh
Ale jaja są bo pępek wypchało i owszem, ale do środkaMój odstaje na 2 mm, a jak mały harcuje to bardziej.
-
ZieloneOliwki wrote:Acikk, proszę bardziej bokiem bo przodem to niestety wygląda jakby Cię po browarku wzdęło
Ależ proszę w tej samej seksi pizamce - na to już nie mogłam być pWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 11:31
kwiatakacji, ZieloneOliwki, mnk, Nadulka, Flakonik, Dżulia, m@rzenie, moniek90, pati_zuzia, Matleena, lula.91, Moniusia89, bella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ależ proszę w tej samej seksi pizamce - na to już nie mogłam być przygotowana
sory, ale muszę...
no ja pierdolę.
Edit: Kurwa, Acikk, ja bym Cię w kolejce w sklepie nie przepuściła!Przecież jak
Ty na porodówkę przyjedziesz to powiedzą że oddziały pomyliłaśWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 22:24
Acikk, Madzisek, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:sory, ale muszę...
no ja pierdolę.
Edit: Kurwa, Acikk, ja bym Cię w kolejce w sklepie nie przepuściła!Przecież jak
Ty na porodówkę przyjedziesz to powiedzą że oddziały pomyliłaś
Taaaa, a te ruchy co odczuwasz to nie Antek tylko gazyZieloneOliwki lubi tę wiadomość