Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
[wiadomość wyedytowana]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:41
Madzisek, kwiatakacji, mnk, Mama-julka, Flakonik, m@rzenie, moniek90, emilka24, pati_zuzia, Matleena, lula.91, Pchelkaa, Klara87, genoweffa, Moniusia89, bella88 lubią tę wiadomość
01.12.2015👸
02.06.2023 🤴 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:To jest brzuch na 4 miesiac ciąży a nie na 9. Masakra. My tu wszystkie ze sflaczałymi brzuchami bedziemy latać a Acikk nam wtedy wysle zdjęcie swoich mięśni tak jak alicja
musiałam jej zdjęcia pokazać
-
Acikk wrote:Oluniaaa długo czekałas na wózek?
No nie mam ani jednego rozstepu. Dzięki Bogu
Może to dlatego że zanim zaczęliśmy się starać o dzidzie to schudlam 20 kg i troszkę ta skóra się ujędrnila.
No pępek mam wypchany już praktycznie od połowy ciąży
-
nick nieaktualnyOstatnio mnie skwitowała męża babcia- "Ooo, tobie to się tak to wszystko równomiernie rozłożyło, bo ja jak byłam w ciążach to tylko brzuch mi wystawał to mi się ciężko było schylić nawet" no dzięki w ogóle ej, ja to biegam jak sarenka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 22:35
kwiatakacji, genoweffa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola_27 wrote:Dziewuszki, tak mnie krzyz napierd***, ze chyba zaraz jajko zniose. W dodatku mam takie dziwne uczucie w nogach, jakby nie moje i w pipce tez jakostak smiesznie, jakbym tam cos miala. Sama sobie pewnie jestem winna bo taki mialam motorek dzisiaj, ze chata lsni... A teraz kwicze
Poloze sie, albo przejdzie albo sie rozpakuje w nocy. Buziaki
No tak, Truskawa się przekręciła to możesz rodzić. A tak na serio, to może akurat tak się ułożyła, że Cię ciśnie. Odpoczywaj -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mnk wrote:Ah. Pytam bo w suwaczku jestes dzien dluzej a porod masz dwa tygodnie wczesniej niz ja:D
I faktycznie tez zazdroszcze braku rozstepow ;/ ja mam caly brzuch juz, wiec zapowiedzialam tezetowi ze to jego wina wiec bedzie musial zasponsorowac mi tatuaz:D
Bo lekarz stwierdził że urodze wcześniej bo dzidzia większą więc ustawilam sobie drugi suwaczek na wcześniejszy termin -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo i ja się pochwalę moim +8
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:58
Piegus, ZieloneOliwki, Acikk, Madzisek, Mama-julka, Nadulka, Dżulia, m@rzenie, moniek90, pati_zuzia, Matleena, MeGi2986, Flakonik, Pchelkaa, Klara87, genoweffa, Moniusia89, bella88 lubią tę wiadomość