Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aannkkaa wrote:Co za piękności
opowiadań jak się czujesz , jak poród
?
Czuje się bardzo dobrzetylko boli jak macica przy karmieniu się obkurcza ale to taki ból jak przy okresie wiec znośnie
poród już wcześniej opisywałam
a malutka jest przekochana gdyby nie to ze nie chce odbijać po jedzeniu i powietrze zostaje jej w brzuszku przez co ma kolki troszeczkę to jak by dziecka nie było je, śpi, je,itd
najlepiej na rekach i przy cycu
aannkkaa, m@rzenie, moniek90, pati_zuzia, Nadulka, Madzisek, kwiatakacji, rewelka, Pchelkaa, alicja_, Klara87, genoweffa, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
Anka przecudne dzieciątko!
Cud, miód
Acikk Ty się przyznaj kto za Ciebie tego Antoniego nosi
Zazdroszczę Wam dziewczyny, że macie takie zgrabne brzuszki i nogiMnie ostro poszło tu i ówdzie.
Zauważyłam w okolicach pępka dwa rozstępyDopiero teraz się pojawiły mimo smarowania
Chciałabym już urodzić...zaczynam puchnąć coraz bardziej, tyle wody mi się zbiera...ciekawe ile zejdzie po porodzie.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Zauważyłam w okolicach pępka dwa rozstępy
Dopiero teraz się pojawiły mimo smarowania
Chciałabym już urodzić...zaczynam puchnąć coraz bardziej, tyle wody mi się zbiera...ciekawe ile zejdzie po porodzie.
Też o tym mówiłam, że w pierwszej c. zrobiły mi się rozstepy na dwa tygodnie przed porodem, czyli w tym czasie 38 tydzień. Teraz one się powiększają, nowych nie widzę jeszcze. -
Od 1.24 nie spie... niedobrze mi bylo, bola plecy, jakies skurcze byly dosc mocne ale nieregularne i chyba wody mi sie sacza, bo gatki mokre i co chwila cos kapie... Jestem ciekawa co to sie bedzie dzialo. Poza tym czuje bol od bioder promieniuje w tyl do krzyza i takie odretwienia prawej nogi
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:39
Ola_45, Pola_27, Madzisek, Dżulia, akira, Matleena, Nadulka, pati_zuzia, Karola1990, alisss871, m@rzenie, justyna14, mnk, Pchelkaa, Hashija, lula.91, Klara87, Piegus, emilka24, aannkkaa, Dagietka, ola25, kwiatakacji, moniek90, Mama-julka, Nazja, ZieloneOliwki, annielica, genoweffa, Madzia890722, revvelka, Moniusia89, bella88, Giannaa, Suerte, Kourtney lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:15
Flakonik, Mama-julka, genoweffa lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Beta 11dpt - 145
12.06 - mamy ❤️
30.06 - kolejne USG
Został 1 ❄️ -
Wstalam malego do szkoly szykowac i znowu bole jak na @. No zobaczymy... Przy chodzeniu cos mi tam kapie, mysle, ze to jednak wody, ale moge sie mylic, chociaz na sluz to ni cholery nie wyglada. I tak jak mowisz pierwszy raz mam uczucie, ze to inny stan niz do tejpory, poza tym dziwne ze sie tak w nocy o budzi;am