Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aannkkaa wrote:Co za piękności
opowiadań jak się czujesz , jak poród
?
Czuje się bardzo dobrze
tylko boli jak macica przy karmieniu się obkurcza ale to taki ból jak przy okresie wiec znośnie
poród już wcześniej opisywałam
a malutka jest przekochana gdyby nie to ze nie chce odbijać po jedzeniu i powietrze zostaje jej w brzuszku przez co ma kolki troszeczkę to jak by dziecka nie było je, śpi, je,itd
najlepiej na rekach i przy cycu
nick nieaktualny, m@rzenie, moniek90, nick nieaktualny, Nadulka, Madzisek, nick nieaktualny, rewelka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Klara87, nick nieaktualny, Moniusia89 lubią tę wiadomość
-
Anka przecudne dzieciątko!
Cud, miód 
Acikk Ty się przyznaj kto za Ciebie tego Antoniego nosi
Zazdroszczę Wam dziewczyny, że macie takie zgrabne brzuszki i nogi
Mnie ostro poszło tu i ówdzie.
Zauważyłam w okolicach pępka dwa rozstępy
Dopiero teraz się pojawiły mimo smarowania
Chciałabym już urodzić...zaczynam puchnąć coraz bardziej, tyle wody mi się zbiera...ciekawe ile zejdzie po porodzie.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Zauważyłam w okolicach pępka dwa rozstępy
Dopiero teraz się pojawiły mimo smarowania
Chciałabym już urodzić...zaczynam puchnąć coraz bardziej, tyle wody mi się zbiera...ciekawe ile zejdzie po porodzie.
Też o tym mówiłam, że w pierwszej c. zrobiły mi się rozstepy na dwa tygodnie przed porodem, czyli w tym czasie 38 tydzień. Teraz one się powiększają, nowych nie widzę jeszcze. -
Od 1.24 nie spie... niedobrze mi bylo, bola plecy, jakies skurcze byly dosc mocne ale nieregularne i chyba wody mi sie sacza, bo gatki mokre i co chwila cos kapie... Jestem ciekawa co to sie bedzie dzialo. Poza tym czuje bol od bioder promieniuje w tyl do krzyza i takie odretwienia prawej nogi
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 15:39
Ola_45, Pola_27, Madzisek, Dżulia, akira, Matleena, Nadulka, nick nieaktualny, Karola1990, nick nieaktualny, m@rzenie, justyna14, mnk, nick nieaktualny, Hashija, nick nieaktualny, Klara87, Piegus, emilka24, nick nieaktualny, Dagietka, ola25, nick nieaktualny, moniek90, nick nieaktualny, Nazja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Moniusia89, bella88, Giannaa, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 13:15
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ❤️
17.01.2026 ❤️Zdrowy chłopiec 👶🏻 -
Wstalam malego do szkoly szykowac i znowu bole jak na @. No zobaczymy... Przy chodzeniu cos mi tam kapie, mysle, ze to jednak wody, ale moge sie mylic, chociaz na sluz to ni cholery nie wyglada. I tak jak mowisz pierwszy raz mam uczucie, ze to inny stan niz do tejpory, poza tym dziwne ze sie tak w nocy o budzi;am

i nie mogę się już doczekać kiedy będę tulić Moje Szczęście