Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oluniaaa wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4d117c84a8d1.jpg
To ja jeszcze dodam zdjęcie brzuszka póki jest
edit: piękny brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2015, 21:36
mnk lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:Madzisek dostaliśmy to o czym pisałaś - dicortineff a do tego antybiotyk zinnat, osłonowo enterol 250, plus flegamine baby. Oby to już pomogło.
-
nick nieaktualny
-
Moj pępek prawie wogole się nie zmienił
zresztą patrząc od fronut to specjalnie nie widać wogole brzucha
Wiecie co, chciałam nudów ten laktator poogladac bo wcześniej go nawet nie rozpakowalam i nie działa midziała tylko na baterie a do prądu nie
aprawdzalyscie swoje?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Dziewczyny Nelka jest tak aktywna, wyczynia takie cuda, że aż boli i momentami dość mocno. Nie wiem co robić. Jak jest taka aktywna też trzeba jechać na IP?
Ostatnio na USG mały mój tak szalal że babka nie mogla go zmierzyć. I mąż się pyta czy to dobrze i powiedziała że oczywiście że dobrzedaj Jej chwilę mój też ma takie "ataki"
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Dziewczyny Nelka jest tak aktywna, wyczynia takie cuda, że aż boli i momentami dość mocno. Nie wiem co robić. Jak jest taka aktywna też trzeba jechać na IP?
-
Oluniaaa wrote:Nie zapowiada się...Mała główka w dół więc szykuje się na poród SN
I czuję że dużymi krokami ten dzień się zbliża...
Ah. Pytam bo w suwaczku jestes dzien dluzej a porod masz dwa tygodnie wczesniej niz ja:D
I faktycznie tez zazdroszcze braku rozstepow ;/ ja mam caly brzuch juz, wiec zapowiedzialam tezetowi ze to jego wina wiec bedzie musial zasponsorowac mi tatuaz:D -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Moj pępek prawie wogole się nie zmienił
zresztą patrząc od fronut to specjalnie nie widać wogole brzucha
Wiecie co, chciałam nudów ten laktator poogladac bo wcześniej go nawet nie rozpakowalam i nie działa midziała tylko na baterie a do prądu nie
aprawdzalyscie swoje?
Kiedy kupowałaś i jaki, tzn. w sensie nowy czy używany? Może masz.czas na wymianę. Bo jak nie , to pozostaje reklamacja. -
Mama-julka wrote:Kiedy kupowałaś i jaki, tzn. w sensie nowy czy używany? Może masz.czas na wymianę. Bo jak nie , to pozostaje reklamacja.
le właśnie sprawdzilam i zasilacz z depilatora mi pasuje i działa
więc tylko zasilacz jest zdupiony. Także nawet nie wiem czy mi się chce to reklamować