X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Acik moze na porodowce ; D Alicja ale masZ duza dzidzie. Kiedy teraz wizyta? ? Kurcze to tylko moja Oliwia taka malutka w 35 i 5 miala 2400 gramów

To wcale nie taka mała! Nie martw sie.
    Ja następna wizyta za tydzień ale mam nadzieje nie dotrwać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze czuje ze bedzie ciezko. Jestem zmeczona ale opieka nad nimi daje taka pozytywna radosc. Jak sie widzi ze one juz kochaja. Ze sie uspokajaja. Ze mnie poznaja juz. To naprawde piekne uczuci . Na razie bardzo ni pomaga maz. Zobaczymy jak bede sobie dawala rade sama jak wroci do pracy. Nadal momentami nie nadazam za pieluszkami. Dzisiaj po karmieniu jedna,potem druga . ale chyba za szybki przewinelam bo potem poszla druga tura. :PP oj ale Julia ma mocny glos. Dzisiaj sie o tym przekonalismy :D naszczescie smoczek i mama pomaga na uspokojenie. Bedzie wesolo to na pewno! ;)

ZieloneOliwki, alicja_, Madzisek, Kate4, m@rzenie, Marta0912, Moniusia89, Nadulka, Pchelkaa, Ola_45, kwiatakacji, pati_zuzia, lilianna, Dżulia, Suerte, genoweffa, Dagietka, moniek90, Matleena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie ladnie mama-julka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 18:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Kate gratuluje dzieciaczkow spojrzalam tylko wieczorem o ktorej urodzilas super a jak dzieciaczki dajesz rade jak po cc ?
    Dzisiaj miałam pionizacje i nie powiem boli jak cholerka;/ dzieci jeszcze nie mam przy sobie ale może to dobrze bo nie mam sił żeby wstawać i się nimi zajmować,ale byłam u nich wykochalam, wytulilam i od razu lepiej;)chłopczyk ładnie je a dziewczynka czasami zwymiotuje i muszą ją obserwować! Piersi pobudza już coś płynie więc licze na to że będę miała pokarm;)

Mama-julka, m@rzenie, Ola_45, kwiatakacji, pati_zuzia, Dżulia, Suerte, genoweffa, moniek90, Matleena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja Twoja ma 3200 to moja kluska pewnie już koło 4000 :O Tyle ubranek na 56 pójdzie się pier**** wpizdu :P
    No i masuj brzuszek :D już możesz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika gratuluje;) dobrze że z malenstwem wszystko dobrze;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Alicja Twoja ma 3200 to moja kluska pewnie już koło 4000 :O Tyle ubranek na 56 pójdzie się pier**** wpizdu :P
    No i masuj brzuszek :D już możesz :D

No właśnie!!! Ja 90% ubranek mam na 56!
    Masuje! Dziś bedzie aktywny wieczór!

aannkkaa, Madzisek lubią tę wiadomość

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ala tylko daj znać w razie jakbyś na porodówkę jechała :-D

alicja_ lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica- ja przyjme półśpiochy i spodenki na 56 bo nie mam za bardzo;p a moja mała ciągle mała

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ma mój numer jak coś będzie pisać i dam Wam znać :P

Widzisz Alicja a tak się martwiłaś wagą małej hehe :P a tutaj wyjdzie, że będziesz musiała przez internet 62 rozmiar kupować :) a wiadomo usg może się mylić i do 3200 dodać jeszcze 500 gram hehe :P

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Powiem wam ze czuje ze bedzie ciezko. Jestem zmeczona ale opieka nad nimi daje taka pozytywna radosc. Jak sie widzi ze one juz kochaja. Ze sie uspokajaja. Ze mnie poznaja juz. To naprawde piekne uczuci . Na razie bardzo ni pomaga maz. Zobaczymy jak bede sobie dawala rade sama jak wroci do pracy. Nadal momentami nie nadazam za pieluszkami. Dzisiaj po karmieniu jedna,potem druga . ale chyba za szybki przewinelam bo potem poszla druga tura. :PP oj ale Julia ma mocny glos. Dzisiaj sie o tym przekonalismy :D naszczescie smoczek i mama pomaga na uspokojenie. Bedzie wesolo to na pewno! ;)
    Flakonik przy jednym maluszku jest co robić a co dopiero przy dwójeczce :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Alicja, Mama-julka wysłałam Wam na priv mój numer telefonu na wszelki wypadek bo w telefonie nie mam dostępu do internetu ;)

Oki doki, już wpisałam w książkę telef.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Niech mąż potarmosi Ci sutki podobno może wywołać skurcze :D wiec sex,tarmoszenie i jazda na porodowke !:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja my tez zaczynamy dzis dzialac brzuszek masujemy i M namawiam na cos wiecej trza sie zrobic na bustwo :)

Kate bol minie a dzieciaczki juz sa i mozesz je ukochac przytulic no lezka sie w oku kreci ze juz masz je na swiecie zazdroszcze :)

Kate4, alicja_ lubią tę wiadomość

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    Jak zaczniecie nadrabiać te miesiące poduchy to jutro Sarka będzie na świecie ;-)

alicja_, moniek90 lubią tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa wrote:
    annielica- ja przyjme półśpiochy i spodenki na 56 bo nie mam za bardzo;p a moja mała ciągle mała

Ej poważnie jakby co mam co oddawać :D

• Martosza83 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

reasumując już mamy 8 grudniowych Maluszków :)))

f2wlanlibm0fi1og.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha Alicja i duuużo chodzenia po schodach :P

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha hej dziewczynki masakra jak człowiek jeden dzień nie jest na bieżąco już wszystko po zapomniałam co czytałam jak doszlam do Waszych komentarzy na temat mojego stania przed monopolowym, jestem zniesmaczona :P
    A ja po prostu dzisiaj się wysypalam w końcu bo miałam meza w nocy więc głowę spokojna i przeziębienie mnie trochę puszcza :) a potem byliśmy na zakupach i u teściowej i teraz jeszcze robilam jedzonko a potem dobre pół godziny Was czytałam :D
    Jansie nie obrazam tak łatwo się mnie nie pozbedziecie wiem że to zazdrość przez Was przemawia :D
    U nas zupełnie nic się nie dzieje Antoni raczej się nie wybiera jeszcze na świat :D
    Aczkolwiek fotelik prezesa przyszedł, jutro ciąża donoszona więc nie mam nic przeciwko, będziemy się ostro ruch... :D

Cieszę się że się o mnie troszczycie :D Alicja Ty to wymiatasz że swoją Sara haha :)

Madzisek, Nadulka, alicja_, kwiatakacji, pati_zuzia, Dżulia, Suerte, genoweffa, moniek90 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Naprawdę? Coś widzę, że jestem jedyna na forum co się nie spieszy z porodem he he. Takiego mało wylewnego gina miałam w poprzedniej c. Od niego się czegokolwiek dowiedzieć to było coś.
    Ale jak Twój mówi że nie przenosisz to pewnie tak będzie ;-)

a wcale bo nie :D ja tez sie nie spiesze, nie obraze sie jak doczekam do terminu,albo ewentualnie do grudnia :D

‹‹ 1615 1616 1617 1618 1619 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ