Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Acik moze na porodowce ; D Alicja ale masZ duza dzidzie. Kiedy teraz wizyta? ? Kurcze to tylko moja Oliwia taka malutka w 35 i 5 miala 2400 gramów
To wcale nie taka mała! Nie martw sie.
Ja następna wizyta za tydzień ale mam nadzieje nie dotrwać -
nick nieaktualnyPowiem wam ze czuje ze bedzie ciezko. Jestem zmeczona ale opieka nad nimi daje taka pozytywna radosc. Jak sie widzi ze one juz kochaja. Ze sie uspokajaja. Ze mnie poznaja juz. To naprawde piekne uczuci . Na razie bardzo ni pomaga maz. Zobaczymy jak bede sobie dawala rade sama jak wroci do pracy. Nadal momentami nie nadazam za pieluszkami. Dzisiaj po karmieniu jedna,potem druga . ale chyba za szybki przewinelam bo potem poszla druga tura. :PP oj ale Julia ma mocny glos. Dzisiaj sie o tym przekonalismy
naszczescie smoczek i mama pomaga na uspokojenie. Bedzie wesolo to na pewno!
ZieloneOliwki, alicja_, Madzisek, Kate4, m@rzenie, Marta0912, Moniusia89, Nadulka, Pchelkaa, Ola_45, kwiatakacji, pati_zuzia, lilianna, Dżulia, Suerte, genoweffa, Dagietka, moniek90, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:Kate gratuluje dzieciaczkow spojrzalam tylko wieczorem o ktorej urodzilas super a jak dzieciaczki dajesz rade jak po cc ?
Mama-julka, m@rzenie, Ola_45, kwiatakacji, pati_zuzia, Dżulia, Suerte, genoweffa, moniek90, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Alicja Twoja ma 3200 to moja kluska pewnie już koło 4000
Tyle ubranek na 56 pójdzie się pier**** wpizdu
No i masuj brzuszekjuż możesz
No właśnie!!! Ja 90% ubranek mam na 56!
Masuje! Dziś bedzie aktywny wieczór!aannkkaa, Madzisek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicja ma mój numer jak coś będzie pisać i dam Wam znać
Widzisz Alicja a tak się martwiłaś wagą małej hehea tutaj wyjdzie, że będziesz musiała przez internet 62 rozmiar kupować
a wiadomo usg może się mylić i do 3200 dodać jeszcze 500 gram hehe
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Powiem wam ze czuje ze bedzie ciezko. Jestem zmeczona ale opieka nad nimi daje taka pozytywna radosc. Jak sie widzi ze one juz kochaja. Ze sie uspokajaja. Ze mnie poznaja juz. To naprawde piekne uczuci . Na razie bardzo ni pomaga maz. Zobaczymy jak bede sobie dawala rade sama jak wroci do pracy. Nadal momentami nie nadazam za pieluszkami. Dzisiaj po karmieniu jedna,potem druga . ale chyba za szybki przewinelam bo potem poszla druga tura. :PP oj ale Julia ma mocny glos. Dzisiaj sie o tym przekonalismy
naszczescie smoczek i mama pomaga na uspokojenie. Bedzie wesolo to na pewno!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja my tez zaczynamy dzis dzialac brzuszek masujemy i M namawiam na cos wiecej trza sie zrobic na bustwo
Kate bol minie a dzieciaczki juz sa i mozesz je ukochac przytulic no lezka sie w oku kreci ze juz masz je na swiecie zazdroszczeKate4, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ha ha hej dziewczynki masakra jak człowiek jeden dzień nie jest na bieżąco już wszystko po zapomniałam co czytałam jak doszlam do Waszych komentarzy na temat mojego stania przed monopolowym, jestem zniesmaczona
A ja po prostu dzisiaj się wysypalam w końcu bo miałam meza w nocy więc głowę spokojna i przeziębienie mnie trochę puszczaa potem byliśmy na zakupach i u teściowej i teraz jeszcze robilam jedzonko a potem dobre pół godziny Was czytałam
Jansie nie obrazam tak łatwo się mnie nie pozbedziecie wiem że to zazdrość przez Was przemawia
U nas zupełnie nic się nie dzieje Antoni raczej się nie wybiera jeszcze na świat
Aczkolwiek fotelik prezesa przyszedł, jutro ciąża donoszona więc nie mam nic przeciwko, będziemy się ostro ruch...
Cieszę się że się o mnie troszczycieAlicja Ty to wymiatasz że swoją Sara haha
Madzisek, Nadulka, alicja_, kwiatakacji, pati_zuzia, Dżulia, Suerte, genoweffa, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Naprawdę? Coś widzę, że jestem jedyna na forum co się nie spieszy z porodem he he. Takiego mało wylewnego gina miałam w poprzedniej c. Od niego się czegokolwiek dowiedzieć to było coś.
Ale jak Twój mówi że nie przenosisz to pewnie tak będzie
a wcale bo nieja tez sie nie spiesze, nie obraze sie jak doczekam do terminu,albo ewentualnie do grudnia