Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk, no coś Ty, ja jak wracam do domu to lubię sobie popatrzeć na te śliczne buteleczki w monopolowym

A Antoś może czeka na wózek
Zazdraszczam i się przyznaję! Alicji i Kwiatakacji też!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 19:07
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:a wcale bo nie
ja tez sie nie spiesze, nie obraze sie jak doczekam do terminu,albo ewentualnie do grudnia 
Uff, jesteśmy trzy babki
Pod koniec grudnia będziemy ciągnąć to forum
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No kurde nie spodziewalam się ale w sumie to nie dziwie się że za mna tesknilyscie ją za Wami teżMi$ia26 wrote:No Acikk wstydz sie zeby takiego stracha nam napedzic <foch>

Mama Julka na wózek niech nie czeka bo to może być że 3 tyg jeszcze
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:No kurde nie spodziewalam się ale w sumie to nie dziwie się że za mna tesknilyscie ją za Wami też

Mama Julka na wózek niech nie czeka bo to może być że 3 tyg jeszcze
Ups, terminowo by było
A chcesz przecież szybciej.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Alicja ma mój numer jak coś będzie pisać i dam Wam znać

Widzisz Alicja a tak się martwiłaś wagą małej hehe
a tutaj wyjdzie, że będziesz musiała przez internet 62 rozmiar kupować
a wiadomo usg może się mylić i do 3200 dodać jeszcze 500 gram hehe 
Dokładnie.
Nawet mnie nie strasz:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFranuś jest juz z nami
Tinusia, rewelka, nick nieaktualny, Asiowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Acikk, Nadulka, Madzisek, nick nieaktualny, iNso87, nick nieaktualny, lilianna, Piegus, nick nieaktualny, Moniusia89, Ola_45, Martosza83, nick nieaktualny, justyna14, mnk, ola25, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dżulia, kasiakasia11, emilka24, Eve_84, nick nieaktualny, bella88, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dagietka, Karola1990, moniek90, ajami19, Hashija, nick nieaktualny, akira, amos, nick nieaktualny, agniesia2569, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Matleena, Klara87, Nazja, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny