Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk, no coś Ty, ja jak wracam do domu to lubię sobie popatrzeć na te śliczne buteleczki w monopolowym
A Antoś może czeka na wózekZazdraszczam i się przyznaję! Alicji i Kwiatakacji też!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 19:07
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:No Acikk wstydz sie zeby takiego stracha nam napedzic <foch>
Mama Julka na wózek niech nie czeka bo to może być że 3 tyg jeszczealicja_, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:No kurde nie spodziewalam się ale w sumie to nie dziwie się że za mna tesknilyscie ją za Wami też
Mama Julka na wózek niech nie czeka bo to może być że 3 tyg jeszcze
Ups, terminowo by byłoA chcesz przecież szybciej.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Alicja ma mój numer jak coś będzie pisać i dam Wam znać
Widzisz Alicja a tak się martwiłaś wagą małej hehea tutaj wyjdzie, że będziesz musiała przez internet 62 rozmiar kupować
a wiadomo usg może się mylić i do 3200 dodać jeszcze 500 gram hehe
Dokładnie.
Nawet mnie nie strasz:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFranuś jest juz z nami
Tinusia, rewelka, revvelka, Asiowa, kwiatakacji, alicja_, Acikk, Nadulka, Madzisek, pati_zuzia, iNso87, annielica, lilianna, Piegus, ZieloneOliwki, Moniusia89, Ola_45, Martosza83, Flakonik, justyna14, mnk, ola25, Mama-julka, Pchelkaa, Madzia890722, Dżulia, kasiakasia11, emilka24, Eve_84, aannkkaa, bella88, Marik, Suerte, Mi$ia26, genoweffa, Dagietka, Karola1990, moniek90, ajami19, Hashija, dorciamw, akira, amos, Kate4, agniesia2569, lula.91, alisss871, Matleena, Klara87, Nazja, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny