Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ale szpan :D ha ha wypassss :D sama bym takie przywdziala chętnie :D co do smska chyba nie podawalam nikomu nr i też nie mam żadnej z Was :(

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • iNso87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi gratki!!!:)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi cudowna nowina !!! :D pierwszy białostocki dzieciaczek na forum :D wielkie gratulacje :* czekam na relację i fotki :)

Dziękuję dziewczyny za rady co do czyszczenia kominka. Wypróbuję wszystkie :D

• Madzisek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Acikk proszę się tu Grzecznie do naszej listy z telefonami dopisać :-) alicja zbiera i rozsyła nam kilku :-) reszta Dziewczyn też by mogła :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Alicja ale szpan :D ha ha wypassss :D sama bym takie przywdziala chętnie :D co do smska chyba nie podawalam nikomu nr i też nie mam żadnej z Was :(

Ja mam listę, więc jak mi doślesz swój numer do go dopiszę do listy i odeślę Ci numery innych dziewczyn ;-)

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Dziewczyny powiedzcie czy wy też dostaliście zusu pismo z informacją na jaki numer konta będą przekazywać zasiłek? Bo niewiem czy to uznać za pozytywne rozpatrzenie czy poprostu przed podjęciem Decyzji każdemu wysyłają takie pismo ;-)
    tak, tzn pozytywnie rozpatrzyli i nr rachunku potrzebują do przelewu kasy.

Madzisek lubi tę wiadomość

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aannkkaa wrote:
    No tak jeszcze schody i umyj okna nikt nie zwróci uwagi ze robisz to o 20 wieczorem :D haha :D
    Dziewczyny, nie myjcie okien bo to grozi odklejeniem łożyska...

• puli27 Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny im blizej porodu tym bardziej sie boje, tak zazdroszcze mamusiom ktore juz urodzily i tula swoje malenstwa. Moze gdybym noe przezyla 2 poronien to teraz bym inaczej podchodzila do tej ciazy. Dzis czulam sie okropnie, wybuchy goraca naprzemian z uczuciem zimna, slabosc, kolatanie serca, ciezki oddech. Wkrecilam sobie ze moze dostalam jakoegos krwotoku wewnetrznego i ze zozysko mi sie pewnie odkleilo, tak bardzo boje sie komplilacji przy porodzie, ze mi sie cos moze stac albo malej, nie moge juz sobie poradzic z tymi negatywnymi myslami, boje sie jak cholera kazdej nocy, kazdego dnia, wsluchuje sie w swoje cialo. Nie wiem juz co robic by tyle nie myslec.

puli27
    hchy9n7333pwomwk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    tak, tzn pozytywnie rozpatrzyli i nr rachunku potrzebują do przelewu kasy.

To chyba nie zawsze tak działa. Pismo dostałam tydzień temu a w PUE nadal pusto... zresztą mają jeszcze miesiąc u mnie, więc mi się wydaje, że muszą nr konta potwierdzić, żeby w razie czego nie było pomyłek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Megi gratulacje. Prosimy o szczegóły . sn czy cc? Wymiary Franusia? O ktorej urodzilas? Chyba szybciutko poszlo? ;)

Alicja skad masz takie zarabiste buciki?;)

• Martosza83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Franuś jest juz z nami <3 :)
    Gratulacje!!

f2wlanlibm0fi1og.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    \

Zaraz idę sobie zrobić herbatki z pigwą.
    z pigwą to ja bym się wódki napiła.

• Asiowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    puli27- chyba żadna z nas nie jest w stanie postawić się w Twojej sytuacji i udzielić konkretnej rady. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze i oby maleństwo zawsze było przy Tobie zdrowe i szczęśliwe

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    z pigwą to ja bym się wódki napiła.

Ty to zawsze tylko o jednym;p swoją drogą pigwówki jeszcze nie pilam

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • puli27 Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak jeszcze kika napisala ze odkleilo jej sie lozysko i miala stan przedrzucawkowy to mnie to rozwalilo totalnie i jeszcze bardziej sie boje....

puli27
    hchy9n7333pwomwk.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    To chyba nie zawsze tak działa. Pismo dostałam tydzień temu a w PUE nadal pusto... zresztą mają jeszcze miesiąc u mnie, więc mi się wydaje, że muszą nr konta potwierdzić, żeby w razie czego nie było pomyłek.
    od zakończenia procedury do przelewu mają chyba 30 dni :) także możesz jeszcze poczekać, ja generalnie jestem za dzwonieniem i molestowaniem przez telefon. Zawsze mi powiedzą co i jak.

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi, gratulacje Kochana!! :* Jakie Wy wszystkie szybkie jesteście, tu piszecie na forum a zaraz informacja że urodziłyście, no nie mogę :P

Acikk stara alkoholiczko, tęskniłyśmy!! :D

Dziś dzwoniła do mnie najlepsza koleżanka, jeszcze ze szkoły, świadkowa zresztą. Poinformowała mnie jako drugą po swwoim facecie że test zrobiła i ma dwie kreseczki. Poszła do lekarza i jest w 4tc :) A tak liczyłam że po moim porodzie będę miała kompana do alkoholu :D

nick nieaktualny, Madzisek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa wrote:
    Ty to zawsze tylko o jednym;p swoją drogą pigwówki jeszcze nie pilam
    ja piłam robioną przez znajomego. Wyyypas! :P

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi a jeszcze przed południem nie wiadomo było co i jak. Gratulacje serdeczne :) ja obstawiam że sn i że po prostu reszta wód odeszła i się zaczęło . Czekamy na info i zdjęcie :)

7w3d 💔
  • mnk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi gratulacje:D;D
    Opowiadaj:D

Puli nie martw sie na zapas :) ja tez jestem po jednym poronieniu i zreszta nie tylko ja.

Ale wam sie spieszy, dopiero poczatek listopada a grudniowki juz by sie prawe wszystkie chcialy rozpakowac;D ja mam zamiar sie trzymac do conajmniej 14 grudnia jak terminu z OM, chociaz jak bedzie 25 grudnia to sie nie obraze nic a nic:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
‹‹ 1618 1619 1620 1621 1622 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ