Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja ale szpan
ha ha wypassss
sama bym takie przywdziala chętnie
co do smska chyba nie podawalam nikomu nr i też nie mam żadnej z Was
Ja mam listę, więc jak mi doślesz swój numer do go dopiszę do listy i odeślę Ci numery innych dziewczyn -
Madzisek wrote:Dziewczyny powiedzcie czy wy też dostaliście zusu pismo z informacją na jaki numer konta będą przekazywać zasiłek? Bo niewiem czy to uznać za pozytywne rozpatrzenie czy poprostu przed podjęciem Decyzji każdemu wysyłają takie pismo
Madzisek lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny im blizej porodu tym bardziej sie boje, tak zazdroszcze mamusiom ktore juz urodzily i tula swoje malenstwa. Moze gdybym noe przezyla 2 poronien to teraz bym inaczej podchodzila do tej ciazy. Dzis czulam sie okropnie, wybuchy goraca naprzemian z uczuciem zimna, slabosc, kolatanie serca, ciezki oddech. Wkrecilam sobie ze moze dostalam jakoegos krwotoku wewnetrznego i ze zozysko mi sie pewnie odkleilo, tak bardzo boje sie komplilacji przy porodzie, ze mi sie cos moze stac albo malej, nie moge juz sobie poradzic z tymi negatywnymi myslami, boje sie jak cholera kazdej nocy, kazdego dnia, wsluchuje sie w swoje cialo. Nie wiem juz co robic by tyle nie myslec.
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:tak, tzn pozytywnie rozpatrzyli i nr rachunku potrzebują do przelewu kasy.
To chyba nie zawsze tak działa. Pismo dostałam tydzień temu a w PUE nadal pusto... zresztą mają jeszcze miesiąc u mnie, więc mi się wydaje, że muszą nr konta potwierdzić, żeby w razie czego nie było pomyłek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:To chyba nie zawsze tak działa. Pismo dostałam tydzień temu a w PUE nadal pusto... zresztą mają jeszcze miesiąc u mnie, więc mi się wydaje, że muszą nr konta potwierdzić, żeby w razie czego nie było pomyłek.
także możesz jeszcze poczekać, ja generalnie jestem za dzwonieniem i molestowaniem przez telefon. Zawsze mi powiedzą co i jak.
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyMegi, gratulacje Kochana!! :* Jakie Wy wszystkie szybkie jesteście, tu piszecie na forum a zaraz informacja że urodziłyście, no nie mogę
Acikk stara alkoholiczko, tęskniłyśmy!!
Dziś dzwoniła do mnie najlepsza koleżanka, jeszcze ze szkoły, świadkowa zresztą. Poinformowała mnie jako drugą po swwoim facecie że test zrobiła i ma dwie kreseczki. Poszła do lekarza i jest w 4tcA tak liczyłam że po moim porodzie będę miała kompana do alkoholu
alicja_, Madzisek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Megi gratulacje:D;D
Opowiadaj:D
Puli nie martw sie na zapasja tez jestem po jednym poronieniu i zreszta nie tylko ja.
Ale wam sie spieszy, dopiero poczatek listopada a grudniowki juz by sie prawe wszystkie chcialy rozpakowac;D ja mam zamiar sie trzymac do conajmniej 14 grudnia jak terminu z OM, chociaz jak bedzie 25 grudnia to sie nie obraze nic a nic:Dalicja_ lubi tę wiadomość