X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    no i kolejna mama! ale super!!!

alicja- już bliżej niż dalej! chciałabym jak pójdę za tydzień do lekarza usłyszęć, że mam rozwarcie :P
    To teraz jak Cię tu nie bedzie to wiadomo, co robisz :D

dobra, to znikam dziewczyny :D
    Mam nadzieje, że to przeżyje :D

Pchelkaa, Madzisek, Karola1990, kwiatakacji, moniek90 lubią tę wiadomość

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    I zadna mi nie dopomogla z tym suszeniem ubranek w suszarce :D
    To ja coś odpowiem :D Bo widze ze coś sie przebić nie możesz :D Nigdy żadnych ubrań nie suszyłam w suszarce :D ale zobacz na metkach ubranek czy można, z resztą te małe ubranka szybko schną wywieszone, nie całe dwa dni i prasowanko :P Więc myśle że najpewniej bedzie jak je normalnie powiesisz i pozniej poprasujesz :-)Ewentualnie można coś powiesić na kaloryfer zeby szybciej wyschło, sezon grzewczy już ruszył :P

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi GRATULACJE!!!

Puli, musi być dobrze! Rozumiem Twoje obawy :-)

Mnk nie mam suszarki i dlatego nie odpowiedziałam ;-)

Pola, drugi raz się pytam, byłaś na wizycie czy jesteś w innym miejscu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie Pola, jak tam?

• Nadulka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:44

alicja_ lubi tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesuuuu, ledwie człowiek jedną stronę nadrobi, to już kolejna w produkcji...

Megi, gratulacje! A jak to się stało, że tak szybko? I jak Franciszek?

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia nie musisz mieć konta tylko któras z dziewczyn jak dodasz do przyjaciółek to możesz jej wysłać wiadomość prywatną :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    dobra, to znikam dziewczyny :D
    Mam nadzieje, że to przeżyje :D

haha :D Ty się nie zastanawiaj czy przeżyjesz tylko czy to warte zachodu jest? :D tzn czy doprowadzi do porodu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Madzia nie musisz mieć konta tylko któras z dziewczyn jak dodasz do przyjaciółek to możesz jej wysłać wiadomość prywatną :)

aaa... to nie wiedziałam! która mnie przyjmie do przyjaciółek i zbiera numery? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    aaa... to nie wiedziałam! która mnie przyjmie do przyjaciółek i zbiera numery? :P
    ja:D
    Masz mnie w przyjaciółkach:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 20:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    Alicja_ zbiera :)

Również nie posiadam suszarki :P

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu kolejne porody , gratulacje dla świeżych mamusiek :-) Noo to widzę że robi się ciekawie :P codziennie ktoś :D Ciekawe kiedy mnie ruszy, dziś już nie biorę luteiny więc zaczynam wyczekiwać, torby spakowane :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Ale wtedy musieliby chyba coś zamieścić w PUE prawda? Chyba, ze przy DG jest inaczej, już sama nic nie wiem...
    Ja wcześniej w pue miałam tabelkę z datą decyzji 02 listopad, data wplyniecia wniosku 30 października ivwlasnievod drugiego obejmuje mnie ZUS ale bez żadnych kwot i dat przelewów ale tabelka zniknela i właśnie zastanawiałam się co to dzisiejsze pismo może oznaczać. Nic trzeba czekać :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Franuś jest juz z nami <3 :)

MeGi, gratulacje.

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka wrote:
    Jesuuuu, ledwie człowiek jedną stronę nadrobi, to już kolejna w produkcji...

Megi, gratulacje! A jak to się stało, że tak szybko? I jak Franciszek?
    Pchelka bo teraz akcja za akcją to strony się produkują bardzo bardzo szybko ;-)

Pchełka lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Ja wcześniej w pue miałam tabelkę z datą decyzji 02 listopad, data wplyniecia wniosku 30 października ivwlasnievod drugiego obejmuje mnie ZUS ale bez żadnych kwot i dat przelewów ale tabelka zniknela i właśnie zastanawiałam się co to dzisiejsze pismo może oznaczać. Nic trzeba czekać :-)

To byłoby zbyt piękne chyba bo ja wniosek złożyłam 23 października. A oni mają miesiąc podobno od daty zapłacenia następnej składki. Składkę zapłaciłam wczoraj więc wychodzi, ze do 11-12 grudnia mają czas. A pismo bardzo szybko do mnie przyszło hmm...

A może któraś reflektuje na taki strój dla swojego mikołaja?
    http://www.aliexpress.com/item/Retail-Christmas-Costume-Hat-Diaper-Pants-Set-Newborn-Baby-Photo-Props-Toddler-Santa-Photography-Props-1set/32220191165.html?spm=2114.01010108.3.132.6hpxVC&ws_ab_test=searchweb201556_1_21_79_78_77_92_91_22_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju pojechalam do sklepu wracam a tu 4 strony do nadrobienia

Megii gratuluje no sprawnie chyba kochana ci to poszlo jak Franus czekamy na fotki malego ksiecia i opis :) Jak ty sie czujesz no zaskoczylas nas :)

A ja stalam dzis kolo stoiska alkocholowego z wywieszonym jezykiem po tych wszystkich stresach przydalo by sie troche alkocholu :)

Aicja wysle ci zaproszenie i numer na wszelki :)

Ja tez ja tez juz chce rodzic :)

Acikk masz zakaz znikania bez wyjasnien :)

• Piegus Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi, gratulacje!! Niesamowite jakie tu tempo rozpakowywania. :D denerwowałam się Twoją sytuacją, nie wiadomo było jaka decyzja w końcu miała zapaść. Cieszę się że Franek już jest z Wami, napisz jak wszystko się w końcu potoczyło. Trzymajcie się ciepło :)

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jadę do krk, mam nadzieję, że nic niespodziewanego się nie wydarzy i nie będę musiała zostać tam na dłużej:D chociaż gdyby mała urodziła się na uczelni to mój promotor byłby zachwycony;p.

Zrobiłam pranie, odkurzyłam parter. Mąż wpadł po psa i znowu zniknął. Mała kopie jak szalona, z pipki ciągle mi coś cieknie, szukam spodenek i półśpiochów w internecie.
    {pwoedzcie mi czy kupujecie maluchom rajstopy>
    Nigdy nie lubiłam rajstop i nie chciałam dziecka nimi krzywdzić, ale pomyślałam, że jak będzie zima, a ja załoze małej tylko jakiś pajac to moje jej być chłodno... I w ogole do szpitala bierzecie tylko ciuszki z długimi rękawkami czy krótkie też mogą być?

bl9ccwa1nyfonmaw.png
‹‹ 1620 1621 1622 1623 1624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ