Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:no i kolejna mama! ale super!!!
alicja- już bliżej niż dalej! chciałabym jak pójdę za tydzień do lekarza usłyszęć, że mam rozwarcie
To teraz jak Cię tu nie bedzie to wiadomo, co robisz
dobra, to znikam dziewczyny
Mam nadzieje, że to przeżyjePchelkaa, Madzisek, Karola1990, kwiatakacji, moniek90 lubią tę wiadomość
-
mnk wrote:I zadna mi nie dopomogla z tym suszeniem ubranek w suszarce
Bo widze ze coś sie przebić nie możesz
Nigdy żadnych ubrań nie suszyłam w suszarce
ale zobacz na metkach ubranek czy można, z resztą te małe ubranka szybko schną wywieszone, nie całe dwa dni i prasowanko
Więc myśle że najpewniej bedzie jak je normalnie powiesisz i pozniej poprasujesz :-)Ewentualnie można coś powiesić na kaloryfer zeby szybciej wyschło, sezon grzewczy już ruszył
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Znowu kolejne porody , gratulacje dla świeżych mamusiek
Noo to widzę że robi się ciekawie
codziennie ktoś
Ciekawe kiedy mnie ruszy, dziś już nie biorę luteiny więc zaczynam wyczekiwać, torby spakowane
alicja_ lubi tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
annielica wrote:Ale wtedy musieliby chyba coś zamieścić w PUE prawda? Chyba, ze przy DG jest inaczej, już sama nic nie wiem...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pchełka wrote:Jesuuuu, ledwie człowiek jedną stronę nadrobi, to już kolejna w produkcji...
Megi, gratulacje! A jak to się stało, że tak szybko? I jak Franciszek?Pchełka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Ja wcześniej w pue miałam tabelkę z datą decyzji 02 listopad, data wplyniecia wniosku 30 października ivwlasnievod drugiego obejmuje mnie ZUS ale bez żadnych kwot i dat przelewów ale tabelka zniknela i właśnie zastanawiałam się co to dzisiejsze pismo może oznaczać. Nic trzeba czekać
To byłoby zbyt piękne chyba bo ja wniosek złożyłam 23 października. A oni mają miesiąc podobno od daty zapłacenia następnej składki. Składkę zapłaciłam wczoraj więc wychodzi, ze do 11-12 grudnia mają czas. A pismo bardzo szybko do mnie przyszło hmm...
A może któraś reflektuje na taki strój dla swojego mikołaja?
http://www.aliexpress.com/item/Retail-Christmas-Costume-Hat-Diaper-Pants-Set-Newborn-Baby-Photo-Props-Toddler-Santa-Photography-Props-1set/32220191165.html?spm=2114.01010108.3.132.6hpxVC&ws_ab_test=searchweb201556_1_21_79_78_77_92_91_22_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9 -
nick nieaktualnyjeju pojechalam do sklepu wracam a tu 4 strony do nadrobienia
Megii gratuluje no sprawnie chyba kochana ci to poszlo jak Franus czekamy na fotki malego ksiecia i opisJak ty sie czujesz no zaskoczylas nas
A ja stalam dzis kolo stoiska alkocholowego z wywieszonym jezykiem po tych wszystkich stresach przydalo by sie troche alkocholu
Aicja wysle ci zaproszenie i numer na wszelki
Ja tez ja tez juz chce rodzic
Acikk masz zakaz znikania bez wyjasnienalicja_ lubi tę wiadomość
-
Megi, gratulacje!! Niesamowite jakie tu tempo rozpakowywania.
denerwowałam się Twoją sytuacją, nie wiadomo było jaka decyzja w końcu miała zapaść. Cieszę się że Franek już jest z Wami, napisz jak wszystko się w końcu potoczyło. Trzymajcie się ciepło
-
Jutro jadę do krk, mam nadzieję, że nic niespodziewanego się nie wydarzy i nie będę musiała zostać tam na dłużej:D chociaż gdyby mała urodziła się na uczelni to mój promotor byłby zachwycony;p.
Zrobiłam pranie, odkurzyłam parter. Mąż wpadł po psa i znowu zniknął. Mała kopie jak szalona, z pipki ciągle mi coś cieknie, szukam spodenek i półśpiochów w internecie.
{pwoedzcie mi czy kupujecie maluchom rajstopy>
Nigdy nie lubiłam rajstop i nie chciałam dziecka nimi krzywdzić, ale pomyślałam, że jak będzie zima, a ja załoze małej tylko jakiś pajac to moje jej być chłodno... I w ogole do szpitala bierzecie tylko ciuszki z długimi rękawkami czy krótkie też mogą być?