X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    no i kolejna mama! ale super!!!

alicja- już bliżej niż dalej! chciałabym jak pójdę za tydzień do lekarza usłyszęć, że mam rozwarcie :P
    To teraz jak Cię tu nie bedzie to wiadomo, co robisz :D

dobra, to znikam dziewczyny :D
    Mam nadzieje, że to przeżyje :D

Pchelkaa, Madzisek, Karola1990, kwiatakacji, moniek90 lubią tę wiadomość

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    I zadna mi nie dopomogla z tym suszeniem ubranek w suszarce :D
    To ja coś odpowiem :D Bo widze ze coś sie przebić nie możesz :D Nigdy żadnych ubrań nie suszyłam w suszarce :D ale zobacz na metkach ubranek czy można, z resztą te małe ubranka szybko schną wywieszone, nie całe dwa dni i prasowanko :P Więc myśle że najpewniej bedzie jak je normalnie powiesisz i pozniej poprasujesz :-)Ewentualnie można coś powiesić na kaloryfer zeby szybciej wyschło, sezon grzewczy już ruszył :P

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi GRATULACJE!!!

Puli, musi być dobrze! Rozumiem Twoje obawy :-)

Mnk nie mam suszarki i dlatego nie odpowiedziałam ;-)

Pola, drugi raz się pytam, byłaś na wizycie czy jesteś w innym miejscu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie Pola, jak tam?

• Nadulka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:44

alicja_ lubi tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesuuuu, ledwie człowiek jedną stronę nadrobi, to już kolejna w produkcji...

Megi, gratulacje! A jak to się stało, że tak szybko? I jak Franciszek?

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia nie musisz mieć konta tylko któras z dziewczyn jak dodasz do przyjaciółek to możesz jej wysłać wiadomość prywatną :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    dobra, to znikam dziewczyny :D
    Mam nadzieje, że to przeżyje :D

haha :D Ty się nie zastanawiaj czy przeżyjesz tylko czy to warte zachodu jest? :D tzn czy doprowadzi do porodu :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Madzia nie musisz mieć konta tylko któras z dziewczyn jak dodasz do przyjaciółek to możesz jej wysłać wiadomość prywatną :)

aaa... to nie wiedziałam! która mnie przyjmie do przyjaciółek i zbiera numery? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    aaa... to nie wiedziałam! która mnie przyjmie do przyjaciółek i zbiera numery? :P
    ja:D
    Masz mnie w przyjaciółkach:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 20:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia890722 wrote:
    Alicja_ zbiera :)

Również nie posiadam suszarki :P

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu kolejne porody , gratulacje dla świeżych mamusiek :-) Noo to widzę że robi się ciekawie :P codziennie ktoś :D Ciekawe kiedy mnie ruszy, dziś już nie biorę luteiny więc zaczynam wyczekiwać, torby spakowane :D

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Ale wtedy musieliby chyba coś zamieścić w PUE prawda? Chyba, ze przy DG jest inaczej, już sama nic nie wiem...
    Ja wcześniej w pue miałam tabelkę z datą decyzji 02 listopad, data wplyniecia wniosku 30 października ivwlasnievod drugiego obejmuje mnie ZUS ale bez żadnych kwot i dat przelewów ale tabelka zniknela i właśnie zastanawiałam się co to dzisiejsze pismo może oznaczać. Nic trzeba czekać :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 12:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Franuś jest juz z nami <3 :)

MeGi, gratulacje.

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchełka wrote:
    Jesuuuu, ledwie człowiek jedną stronę nadrobi, to już kolejna w produkcji...

Megi, gratulacje! A jak to się stało, że tak szybko? I jak Franciszek?
    Pchelka bo teraz akcja za akcją to strony się produkują bardzo bardzo szybko ;-)

Pchełka lubi tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Ja wcześniej w pue miałam tabelkę z datą decyzji 02 listopad, data wplyniecia wniosku 30 października ivwlasnievod drugiego obejmuje mnie ZUS ale bez żadnych kwot i dat przelewów ale tabelka zniknela i właśnie zastanawiałam się co to dzisiejsze pismo może oznaczać. Nic trzeba czekać :-)

To byłoby zbyt piękne chyba bo ja wniosek złożyłam 23 października. A oni mają miesiąc podobno od daty zapłacenia następnej składki. Składkę zapłaciłam wczoraj więc wychodzi, ze do 11-12 grudnia mają czas. A pismo bardzo szybko do mnie przyszło hmm...

A może któraś reflektuje na taki strój dla swojego mikołaja?
    http://www.aliexpress.com/item/Retail-Christmas-Costume-Hat-Diaper-Pants-Set-Newborn-Baby-Photo-Props-Toddler-Santa-Photography-Props-1set/32220191165.html?spm=2114.01010108.3.132.6hpxVC&ws_ab_test=searchweb201556_1_21_79_78_77_92_91_22_80,searchweb201644_5,searchweb201560_9

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju pojechalam do sklepu wracam a tu 4 strony do nadrobienia

Megii gratuluje no sprawnie chyba kochana ci to poszlo jak Franus czekamy na fotki malego ksiecia i opis :) Jak ty sie czujesz no zaskoczylas nas :)

A ja stalam dzis kolo stoiska alkocholowego z wywieszonym jezykiem po tych wszystkich stresach przydalo by sie troche alkocholu :)

Aicja wysle ci zaproszenie i numer na wszelki :)

Ja tez ja tez juz chce rodzic :)

Acikk masz zakaz znikania bez wyjasnien :)

• Piegus Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi, gratulacje!! Niesamowite jakie tu tempo rozpakowywania. :D denerwowałam się Twoją sytuacją, nie wiadomo było jaka decyzja w końcu miała zapaść. Cieszę się że Franek już jest z Wami, napisz jak wszystko się w końcu potoczyło. Trzymajcie się ciepło :)

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jadę do krk, mam nadzieję, że nic niespodziewanego się nie wydarzy i nie będę musiała zostać tam na dłużej:D chociaż gdyby mała urodziła się na uczelni to mój promotor byłby zachwycony;p.

Zrobiłam pranie, odkurzyłam parter. Mąż wpadł po psa i znowu zniknął. Mała kopie jak szalona, z pipki ciągle mi coś cieknie, szukam spodenek i półśpiochów w internecie.
    {pwoedzcie mi czy kupujecie maluchom rajstopy>
    Nigdy nie lubiłam rajstop i nie chciałam dziecka nimi krzywdzić, ale pomyślałam, że jak będzie zima, a ja załoze małej tylko jakiś pajac to moje jej być chłodno... I w ogole do szpitala bierzecie tylko ciuszki z długimi rękawkami czy krótkie też mogą być?

bl9ccwa1nyfonmaw.png
‹‹ 1620 1621 1622 1623 1624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ