Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja dziś nie wizytowałam
byłam na zakupach, auto mi się zepsuło, generlanie jak pech to pech. Jutro chyba księdza i jakiego szamana wezwe do domu niech odprawią rytuały, bo od kiedy się przeprowadziliśmy to wszystko nie tak.
A na przeziębienie wstawiłam godzinę temu rosół, może to nas postawi na nogi.7w3d 💔 -
a ja dziś nie wizytowałam
byłam na zakupach, auto mi się zepsuło, generlanie jak pech to pech. Jutro chyba księdza i jakiego szamana wezwe do domu niech odprawią rytuały, bo od kiedy się przeprowadziliśmy to wszystko nie tak.
A na przeziębienie wstawiłam godzinę temu rosół, może to nas postawi na nogi.7w3d 💔 -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:od zakończenia procedury do przelewu mają chyba 30 dni
także możesz jeszcze poczekać, ja generalnie jestem za dzwonieniem i molestowaniem przez telefon. Zawsze mi powiedzą co i jak.
Ale wtedy musieliby chyba coś zamieścić w PUE prawda? Chyba, ze przy DG jest inaczej, już sama nic nie wiem... -
nick nieaktualnyPlan porodu mam napisany, robiłam sama. Jeszcze nie wydrukowany.
zerknęłam na plan Belly i jest opcja "Chciałabym mieć soczewki kontaktowe podczas porodu". Myślicie że to bezpieczne? Bo właśnie boję się że mnie poród zaskoczy w najmniej oczekiwanym momencie i zapomnę ich zdjąć i zmienić na okulary -
annielica wrote:Ale wtedy musieliby chyba coś zamieścić w PUE prawda? Chyba, ze przy DG jest inaczej, już sama nic nie wiem...7w3d 💔
-
Megiii gratuluje . Prosimy o szczegóły
jak, ile wszystko !!
Alicja czy ja dobrze rozumiem , ze dzis masz konsumowanie małżeństwa ?? Ee nnooooo kurde to takie dziewicze hahaha po seksiku urodzisz jak nic. ACIKK a ty sie nie chowaj tak tylko caly czas online . -
Alicja wysalalam nr
Tesciowa się mnie dziś pyta: acik będę robić nalewkę z aroni zrobić dla Ciebie też? A ja helllooo no kurwa też się głodnego o chleb pytaZieloneOliwki, alicja_, Madzisek, genoweffa, Suerte, Dżulia, Hashija, Matleena, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegi ale szybka jestes! Super ze juz masz przy sobie swoj Skarb!
gratuluje!
Ciekawe co u Poli:-)
Puli nie wyobrazam sobie co mozesz czuc, staraj sie myslec pozytywnie, limit nieszczesc wykorzystalas, tak samo jak Mama Mai. Bedzie dobrze:-*
Acik a juz myslalam ze rodzisz;-) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja musialy mi umknac w sklepie. Ale u nas w domu zawsze w zime jest tak goraco ze chyba i tak sie nie przydadza nam.
Codziennie ktos sie rozpakowuje. Kto sie pisze na piatek 13? Ktora chetna?
Dziewczynki zasnely. Jutro sie dowiem jak tam zoltaczka Kasi czy sie poziom biliburiny zmniejsza czy nie.
alicja_, ZieloneOliwki, Pchelkaa, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola25 wrote:Megiii gratuluje . Prosimy o szczegóły
jak, ile wszystko !!
Alicja czy ja dobrze rozumiem , ze dzis masz konsumowanie małżeństwa ?? Ee nnooooo kurde to takie dziewicze hahaha po seksiku urodzisz jak nic. ACIKK a ty sie nie chowaj tak tylko caly czas online .
Mam nadzieje, że nieużywany narząd nie zanikaPchelkaa, Suerte lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:wiesz co ja nie korzystałam nigdy z PUE a jak czytałam to różne akcje mają dziewczyny, raz mają zamieszczone, że będzie kasa, a za chwile im znika i nic nie ma, więc najlepiej zadzwoń jutro i dopytaj. Ale u mnie jak dostałam pismo w sprawie nr rachunku to było już po podjęciu decyzji - pozytywna. To było przy Olku, bo teraz to poszło z automatu.
Pewnie zadzwonić byłoby najlepiej ale Panie z ZUSu są bardzo cięte na matki, które starają się o najwyższy zasiłek. Już kilka razy się o tym przekonałam, więc wolę się chyba nie denerwować przy takiej rozmowie i spokojnie poczekać. Jak znam swoje szczęście takie szybkie pozytywne rozpatrzenie sprawy byłoby zbyt piękne