X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś nie wizytowałam :) byłam na zakupach, auto mi się zepsuło, generlanie jak pech to pech. Jutro chyba księdza i jakiego szamana wezwe do domu niech odprawią rytuały, bo od kiedy się przeprowadziliśmy to wszystko nie tak.

A na przeziębienie wstawiłam godzinę temu rosół, może to nas postawi na nogi.

7w3d 💔
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś nie wizytowałam :) byłam na zakupach, auto mi się zepsuło, generlanie jak pech to pech. Jutro chyba księdza i jakiego szamana wezwe do domu niech odprawią rytuały, bo od kiedy się przeprowadziliśmy to wszystko nie tak.

A na przeziębienie wstawiłam godzinę temu rosół, może to nas postawi na nogi.

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    od zakończenia procedury do przelewu mają chyba 30 dni :) także możesz jeszcze poczekać, ja generalnie jestem za dzwonieniem i molestowaniem przez telefon. Zawsze mi powiedzą co i jak.

Ale wtedy musieliby chyba coś zamieścić w PUE prawda? Chyba, ze przy DG jest inaczej, już sama nic nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan porodu mam napisany, robiłam sama. Jeszcze nie wydrukowany.
    zerknęłam na plan Belly i jest opcja "Chciałabym mieć soczewki kontaktowe podczas porodu". Myślicie że to bezpieczne? Bo właśnie boję się że mnie poród zaskoczy w najmniej oczekiwanym momencie i zapomnę ich zdjąć i zmienić na okulary :P

• mnk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zadna mi nie dopomogla z tym suszeniem ubranek w suszarce :D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Bo nie posiadamy takich urządzeń :P

Madzia890722, alicja_, Suerte lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    Ale wtedy musieliby chyba coś zamieścić w PUE prawda? Chyba, ze przy DG jest inaczej, już sama nic nie wiem...
    wiesz co ja nie korzystałam nigdy z PUE a jak czytałam to różne akcje mają dziewczyny, raz mają zamieszczone, że będzie kasa, a za chwile im znika i nic nie ma, więc najlepiej zadzwoń jutro i dopytaj. Ale u mnie jak dostałam pismo w sprawie nr rachunku to było już po podjęciu decyzji - pozytywna. To było przy Olku, bo teraz to poszło z automatu.

7w3d 💔
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megiii gratuluje . Prosimy o szczegóły ;) jak, ile wszystko !!

Alicja czy ja dobrze rozumiem , ze dzis masz konsumowanie małżeństwa ?? Ee nnooooo kurde to takie dziewicze hahaha po seksiku urodzisz jak nic. ACIKK a ty sie nie chowaj tak tylko caly czas online .

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja wysalalam nr :)

Tesciowa się mnie dziś pyta: acik będę robić nalewkę z aroni zrobić dla Ciebie też? A ja helllooo no kurwa też się głodnego o chleb pyta :D

ZieloneOliwki, alicja_, Madzisek, genoweffa, Suerte, Dżulia, Hashija, Matleena, moniek90 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra nie bylo pytania:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi ale szybka jestes! Super ze juz masz przy sobie swoj Skarb! :-) gratuluje!

Ciekawe co u Poli:-)

Puli nie wyobrazam sobie co mozesz czuc, staraj sie myslec pozytywnie, limit nieszczesc wykorzystalas, tak samo jak Mama Mai. Bedzie dobrze:-*

Acik a juz myslalam ze rodzisz;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Aaaa Megi gratulacje. Prosimy o szczegóły . sn czy cc? Wymiary Franusia? O ktorej urodzilas? Chyba szybciutko poszlo? ;)

Alicja skad masz takie zarabiste buciki?;)

Eko-kolekcja KappAhl :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i kolejna mama! ale super!!!

alicja- już bliżej niż dalej! chciałabym jak pójdę za tydzień do lekarza usłyszęć, że mam rozwarcie :P
    To teraz jak Cię tu nie bedzie to wiadomo, co robisz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    z pigwą to ja bym się wódki napiła.

<3

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:

ja nie pomogę niestety, bo nie mam suszarki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie się dorwałam do brzoskwiń w puszce... i zeżarłam całą...

P.S: Nie mam jak podać mojego nr, bo nie mam wykupionego konta na belly :(

alicja_ lubi tę wiadomość

• emilka24 Ekspertka

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje Megi!!

bl9ce6yd14rf3b60.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja musialy mi umknac w sklepie. Ale u nas w domu zawsze w zime jest tak goraco ze chyba i tak sie nie przydadza nam.

Codziennie ktos sie rozpakowuje. Kto sie pisze na piatek 13? Ktora chetna?

Dziewczynki zasnely. Jutro sie dowiem jak tam zoltaczka Kasi czy sie poziom biliburiny zmniejsza czy nie.

alicja_, ZieloneOliwki, Pchelkaa, moniek90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola25 wrote:
    Megiii gratuluje . Prosimy o szczegóły ;) jak, ile wszystko !!

Alicja czy ja dobrze rozumiem , ze dzis masz konsumowanie małżeństwa ?? Ee nnooooo kurde to takie dziewicze hahaha po seksiku urodzisz jak nic. ACIKK a ty sie nie chowaj tak tylko caly czas online .
    hahahaha mozna tak powiedzieć :D
    Mam nadzieje, że nieużywany narząd nie zanika :D

Pchelkaa, Suerte lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    wiesz co ja nie korzystałam nigdy z PUE a jak czytałam to różne akcje mają dziewczyny, raz mają zamieszczone, że będzie kasa, a za chwile im znika i nic nie ma, więc najlepiej zadzwoń jutro i dopytaj. Ale u mnie jak dostałam pismo w sprawie nr rachunku to było już po podjęciu decyzji - pozytywna. To było przy Olku, bo teraz to poszło z automatu.

Pewnie zadzwonić byłoby najlepiej ale Panie z ZUSu są bardzo cięte na matki, które starają się o najwyższy zasiłek. Już kilka razy się o tym przekonałam, więc wolę się chyba nie denerwować przy takiej rozmowie i spokojnie poczekać. Jak znam swoje szczęście takie szybkie pozytywne rozpatrzenie sprawy byłoby zbyt piękne :P

‹‹ 1619 1620 1621 1622 1623 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ