Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMegi gratulacje!!! Jak zwykle czekamy na szczegóły i fotki.
Ale się te grudniowe dzieciaczki rozkręciły. My też możemy już wyganiać małą, zgoda na seks jest, a jakoś nie możemy się zebraćJa to chce jeszcze posprzątać, torbę spakować i będziemy działać. Nam się marzy termin 17 listopada, bo ślub braliśmy 17 maja więc będzie równe 1.5 roku po, ale lekarz powiedział, że do następnej wizyty dotrzymam, a wizyta 18tego.
My dzisiaj zrobiliśmy kolejne 6 km spaceru, ogarnęłam kuchnię, teraz wezmę się za robienie sałatki - wyjątkowo dobrze się dzisiaj czuję - nawet rwa odpuściła
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dobrych wiadomości.
To co następna Alicja?alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kwiatakacji wrote:Madzisek - ja nie dostałam żadnego pisma z ZUSu jeszcze.
Rewelka - ja mam plan porodu, u nas dają już gotowe pytania i zakreślasz tylko odpowiedzi na co się zgadzasz na co nie.
U nas teoretycznie też jest, ale położna mowila że on taki na jest -
Ja Wam powiem dziewczyny że tak w sumie to nie chce jeszcze rodzic, bardziej chodzi o to że wiem że i tak mnie to nie minie więc wolalabym już to mieć za sobą,nie powiiem że żeby spać spokojnie bo spać to raczej nie będę
Ale boje się że Antka przenosze i że będzie wielki no i że rozstepy jeszcze mi się zdążą zrobić...no i nie ukrywam że boje się porodu więc bym wolala być już po
no i tak strasznie bym już chciała zobaczyc tego mojego ukochanego męża w wersji mini
alicja_, Madzisek, Pchelkaa, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrzcie jakie mamy z Sarką fajne zimówki:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/209162e88b7d.jpgrewelka, Acikk, pati_zuzia, Madzisek, Nadulka, Ola_45, Flakonik, ZieloneOliwki, Moniusia89, mnk, mnk, Pchelkaa, Madzia890722, Dżulia, emilka24, aannkkaa, Suerte, genoweffa, Dagietka, Karola1990, moniek90, kwiatakacji, Kate4, lula.91, Matleena, Nazja, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny