Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOto nasz skarb
Franuś ur przez cc o 18.18,waga 2130g i dl 50 cm.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2127672c7d93.jpg
Po 14 zaczelam miec regularne skurcze, o 17 miałam już pełne rozwarcie, niestety tetno zaczelo zanikac i musieli zrobic cc. Malły oddycha sam, wstepnie zdrowiutki, dogrzewa sie w inkubatorku. Maz byl caly czas przy nas. Jestem mu za to wdzieczna:*rewelka, ZieloneOliwki, Karola1990, Suerte, Flakonik, Nadulka, aannkkaa, annielica, Pchełka, Mama-julka, stars2345, Pchelkaa, Acikk, lilianna, Madzia890722, Poz!omka., Ola_45, Dżulia, Madzisek, Marik, iNso87, pati_zuzia, genoweffa, alicja_, Moniusia89, Piegus, Dagietka, dorciamw, Kate4, akira, amos, emilka24, kwiatakacji, lula.91, ola25, Matleena, alisss871, Klara87, moniek90, Nazja, m@rzenie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:Mała kopie jak szalona, z pipki ciągle mi coś cieknie, szukam spodenek i półśpiochów w internecie.
{pwoedzcie mi czy kupujecie maluchom rajstopy>
Nigdy nie lubiłam rajstop i nie chciałam dziecka nimi krzywdzić, ale pomyślałam, że jak będzie zima, a ja załoze małej tylko jakiś pajac to moje jej być chłodno... I w ogole do szpitala bierzecie tylko ciuszki z długimi rękawkami czy krótkie też mogą być?
Mam trzy pary malutkich rajstopek, ale akurat dostałam nowiutkie. Takto bym nie kupowała.
A do szpitala biorę jeden komplet: body z długim rękawem + półśpiochy i dwa pajacyki. Do tego dwie czapeczki i dwie pary rękawiczki niedrapki -
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:U mnie "Kubuś też strasznie kopie dzisiaj, ale zjadłam czekoladę, może dlatego. I też mi cieknie od trzech dni i już nie wiem co, a może i wszystko naraz
Mam trzy pary malutkich rajstopek, ale akurat dostałam nowiutkie. Takto bym nie kupowała.
A do szpitala biorę jeden komplet: body z długim rękawem + półśpiochy i dwa pajacyki. Do tego dwie czapeczki i dwie pary rękawiczki niedrapki
Na liście do mojego szpitala każą zabrać 5 kompletów ubrań dla malucha. nie wiem czy to na wypadek dłuższego pobytu czy planują przebieranie 2 razy dziennie:D
MeGi- moja jest dzień starsza, gdy patrzę na Twojego synka i wyobrażam sobie, że ta mała istotka u mnie w brzuchu wygląda już całkiem podobnie nie mogę w to wręcz uwierzyć! Gratuluję! Zdrówka życzę! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMegi sliczny synus! Musialas bardzo przestraszyc sie tym spadkiem tetna, dobrze ze tak sie skonczylo:-)
Ja ide spac dziewczynki, mam nadzieje ze rano nie bede miala za duzo do nadrabiania i ze beda czekaly jakies nowe bobaski;-) dobrej nockialicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane czuje sie szczesliwa
troche sie pomeczylam przy bolach porodowych, no a teraz odpoczywam po cc, ale to nie ma znaczenia, wazne ze Franus juz z nami. Pediatra mowi ze wszystko u niego ok, podziwia swiat, ja dostane go dopiero jutro. Kocham tego małego lobuza nad zycie !!!
aannkkaa, Suerte, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Piegus, Ola_45, Pchelkaa, Klara87, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Kochane czuje sie szczesliwa
troche sie pomeczylam przy bolach porodowych, no a teraz odpoczywam po cc, ale to nie ma znaczenia, wazne ze Franus juz z nami. Pediatra mowi ze wszystko u niego ok, podziwia swiat, ja dostane go dopiero jutro. Kocham tego małego lobuza nad zycie !!!
Łobuz prawdziwy, tak Was nastraszyłOdpoczywaj ładnie, dobrze że po wszystkim.
-
nick nieaktualny
-
Mój Maksio oddycha sam właściwie czeka na mnie poki mi cisnienie nie spadnie, jest bardzo malutki ale kochaniutki nie wiem jak z telefonu dodać zdjęcie ale jak sie dowiem cos dodam
Flakonik, Suerte, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Nadulka, akira, Ola_45, kwiatakacji, Matleena, Pchelkaa, Klara87, moniek90, m@rzenie lubią tę wiadomość
Maksymilian
-
Megi wielkie gratulacje !!!
I dużo zdrówka !
Dziewczyny w jakim czasie po cc można brać prysznic ? I jak wgl umyć włosy? bo tak się zastanawiam, skoro tak trzeba uważać na ten brzuch to jak tu sie schylić do mycia włosów i wglAlicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyFlakonik, zerkam na pierwszą stronę i jest super
Respekt, że ją tak szybko aktualizujesz.
Wychodzą dwa porody na dzień, to która sprawi, że tradycji stanie się zadość i będzie dziś rodzić?
Chłopaki gonią: jest 6 dz. i 3 ch.alicja_ lubi tę wiadomość
-
Dzwoniła dzisiaj moja babcia... Wymyśliła, że mam zamówić dla jej wnuczki łóżeczko. Bo dziecko nie ma w czym spać, ma już prawie 8 miesiecy, więc jak zacznie raczkować to trzeba będzie je gdzieś wkładać itd. WTF? Gdzie są rodzice? Babcia ma 73 lata, marną emeryturę, nie dość, że się opiekuje dzieciakami bez jakiegokolwiek dziękuje (jej zięć ojciec dzieci uważa, że taka jest rola babci, on spłodził i wystarczy) to ma jeszcze łóżeczko kupować do ich domu, albo do siebie na czas gdy dziecko jest u niej...
Jak znam życie to znowu się skończy tak, że ja się namęcze, znjadę coś fajnego w okazyjnej cenie a potem będę oddawać i świecić oczami bo się coś komuś nie spodoba...