Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Ja mam wizytę 17go. Ostatnia przed porodem
Dziewczyny siedzę i oglądam letnie ciuszki na necie. Normalnie nie mogę się doczekać kiedy zrzucę brzuszek. Myślicie, że jest szansa by po porodzie mieć bardziej płaski brzuszek niż przed porodem?
Oczywiście, że jest. Czemu miałoby nie być? Tym bardziej, że chcesz karmić piersią!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 21:53
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Ja mam wizytę 17go. Ostatnia przed porodem
Dziewczyny siedzę i oglądam letnie ciuszki na necie. Normalnie nie mogę się doczekać kiedy zrzucę brzuszek. Myślicie, że jest szansa by po porodzie mieć bardziej płaski brzuszek niż przed porodem?Więc jest możliwe zdecydowanie
alicja_ lubi tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
Rano pisałam, że od 5 boli mnie jak na okres i w pachwinach. Ból nie ustał, nie nasila się ale też nie maleje. W dodatku zaczęło ćmić mnie w plecach na dole i spojenie. Pocieszcie, i powiedzcie ze nie mam czym się martwić.
aannkkaa lubi tę wiadomość
-
Dżulia wrote:Rano pisałam, że od 5 boli mnie jak na okres i w pachwinach. Ból nie ustał, nie nasila się ale też nie maleje. W dodatku zaczęło ćmić mnie w plecach na dole i spojenie. Pocieszcie, i powiedzcie ze nie mam czym się martwić.
Nie masz się czym martwićnajwyżej urodzisz :PP
A takserioo weź kąpiel i no spenapewno nie zaszkodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 22:02
-
nick nieaktualnyDżulia wrote:Rano pisałam, że od 5 boli mnie jak na okres i w pachwinach. Ból nie ustał, nie nasila się ale też nie maleje. W dodatku zaczęło ćmić mnie w plecach na dole i spojenie. Pocieszcie, i powiedzcie ze nie mam czym się martwić.
-
nick nieaktualnyPoziomka to pocieszające
a dużo ćwiczyła? Czy sam zszedł?
Alicja Tobie łatwo mówićTwój brzuszek jest obiektem pożądania chyba wszystkich kobiet
ale ja zawsze odkąd pamiętam miałam oponkę w tym miejscu. Wszystko szczupłe tylko brzuszek wystający flaczek. Nieraz się mnie pytali ludzie czy w ciąży nie jestem i doprowadzali mnie tym do szału...
-
aannkkaa wrote:przypadkiem polubiłam. Masz te bóle regularne?
Acikk, ja dopiero 34 tydzień!nie chce rezerwować sobie jutrzejszej daty. Brałam kąpiel, brałam nospe. I powiem że chu.nia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 22:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Poziomka to pocieszające
a dużo ćwiczyła? Czy sam zszedł?
Alicja Tobie łatwo mówićTwój brzuszek jest obiektem pożądania chyba wszystkich kobiet
ale ja zawsze odkąd pamiętam miałam oponkę w tym miejscu. Wszystko szczupłe tylko brzuszek wystający flaczek. Nieraz się mnie pytali ludzie czy w ciąży nie jestem i doprowadzali mnie tym do szału...
Pozniej dopiero dwa razy w tyg na siłownie chodziła, ale głównie gubiła kg w domu przy dziecku, wspomagając sie tym pasem na brzuchu
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyUff, dziś mój Synek się nie budzi z bólem ząbka może prześpi cala noc. Tak ciężko było patrzeć, jak nawet syropy przeciwbólowe nie pomagały, dopiero jak zdecydowaliśmy się pojechać na pogotowie dentystyczne o 1 w nocy to usnął w samochodzie, i koniec końców już go nie budziliśmy tylko wróciliśmy do domu.
Od małego działa na niego samochód, pamiętam jak go męczyły kolki i o 5 rano wpakowaliśmy go fotelik i mąż z nim jeździł po okolicy , żebym ja się trochę przespała. Oby Nikodem był spokojniutki -
nick nieaktualnyNadulka wrote:nie jesteś sama
ja od tygodnia walczę z komarami codziennie rano zabijam jakiegoś i zostają ślady krwi którą w nocy z nas wypija
Ostatnio tylko wysyp biedronek miałam.