Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:No wlasnie jednego upolowałam a teraz jeszcze jeden dziad lata. Masakra.
Ahh, te komary. Już się lata nie mogę doczekać...
Tego lata bez mdłości, bez brzucha, bez pocenia się jak świnia i z piwem w ręku
Acikk, Madzisek, Suerte, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPoz!omka. wrote:Nosiła pas na brzuch po porodowy na początku, pozniej nosiła taki jak na siłownie i przy domowych czynnościach tez spalał się brzuszek dzięki temu
Pozniej dopiero dwa razy w tyg na siłownie chodziła, ale głównie gubiła kg w domu przy dziecku, wspomagając sie tym pasem na brzuchu
A wiesz jaki konkretnie pas nosiła? Bo wiem, ze nie wszystkie są fajne. A ja chętnie bym zamówiła. Tylko taki co serio uciska a nie za atrapę robi. -
ZieloneOliwki wrote:na kolację go!!
Zapomniałas chyba o wozeczku i bobasiemyślę że też się przy nich nieźle napocimy
Pchelkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Zapomniałas chyba o wozeczku i bobasie
myślę że też się przy nich nieźle napocimy
a Ty mi musiałaś wszystko zepsuć, a było taaaak pięknie!!!
mi też się chyba coś należy po tych 9 miesiącach, nie?w to lato tylko się śliniłam i nic więcej, a on sobie grillował w najlepsze
Drugi trymestr wspominam najgorzej... W końcu nie codziennie puszczam pawia w wannie i przewracam się na tym co zwróciłam na płytkach biegnąc do WC i haftując na ścianę w przedpokoju...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 22:17
Mama-julka, pati_zuzia, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Moja mama do mnie dzwoni i mi gada że mam jutro leżec nie oddychać i zawiązać nogi by czasem nie urodzić. A mi ta data jakos zupełnie nie przeszkadza
też nie jestem przesądna -
ZieloneOliwki wrote:
Drugi trymestr wspominam najgorzej... W końcu nie codziennie puszczam pawia w wannie i przewracam się na tym co zwróciłam na płytkach biegnąc do WC i haftując na ścianę w przedpokoju...
Czy to opis tego co robilas po jakiejś ostro zakrapianej imprezie?
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:no jak nie będziesz oddychać to ciężko będzie z tym porodem
też nie jestem przesądna
Chociaż w sumie kiedyś 13go wjechalismy w drzewo z mężem bo mnie całował zamiast patrzec na drogę a innego 13go puscilismy z dymem kawałek chaty w gorach -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Czy to opis tego co robilas po jakiejś ostro zakrapianej imprezie
?
chciałam dobiec z łazienki z wanny do WC, ale zanim wylazłam to wszystko przeleciało przez palce i jak dobiegłam do kibelka to już nic nie było
-
annielica wrote:A wiesz jaki konkretnie pas nosiła? Bo wiem, ze nie wszystkie są fajne. A ja chętnie bym zamówiła. Tylko taki co serio uciska a nie za atrapę robi.Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Chociaż w sumie kiedyś 13go wjechalismy w drzewo z mężem bo mnie całował zamiast patrzec na drogę a innego 13go puscilismy z dymem kawałek chaty w gorach
-
ZieloneOliwki wrote:no taaa, nie zwalaj na datę tylko w pierwszym przypadku było nie gruchać a w drugim nie chlać
Widzisz teraz już by nie było tego problemu bo byś się nie zdążyła z wanny wygrzebac ...Madzisek, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
ZieloneOliwki wrote:
Drugi trymestr wspominam najgorzej... W końcu nie codziennie puszczam pawia w wannie i przewracam się na tym co zwróciłam na płytkach biegnąc do WC i haftując na ścianę w przedpokoju...kolorowy opis
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:na kolację go!!
Jeeenyyy czy każdy Twój post musi się.kończyć o alkoholu? No normalnie ryję
Bym wypila teraz kieliszek wina... na dobry początek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Moja mama do mnie dzwoni i mi gada że mam jutro leżec nie oddychać i zawiązać nogi by czasem nie urodzić. A mi ta data jakos zupełnie nie przeszkadza
Z ciekawości patrzalam kto się urodził tego dnia, np. Gosia Baczyńska, siostry Olsen. Dla urodzonych nie jest to pechowa data. -
Czy są tu jakieś Śląskie Przyszłe Mamusie?
szukam Was
Zapraszam przyszłe Mamy ze Śląska chętne zrobić swojemu Maleństwu DARMOWĄ sesję noworodkową (w zamian za zgodę na udostępnienie zdjęć w portfolio fotografa).
Więcej szczegółów mogę podać po kontakcie priv
Zapraszam serdecznie. Myślę, że jeszcze 2-3 miejsca na taką darmową sesję się znajdą
Acikk, Matleena, alicja_, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Jeeenyyy czy każdy Twój post musi się.kończyć o alkoholu? No normalnie ryję
Bym wypila teraz kieliszek wina... na dobry początek
Mój tata ostatnio stwierdził: no słodycze to na dziewczynkę, kwaśne na chłopca, ale wódka to ja nie wiem co to wyrośnie