Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    No wlasnie jednego upolowałam a teraz jeszcze jeden dziad lata. Masakra.
    na kolację go!! :D Ahh, te komary. Już się lata nie mogę doczekać... :P Tego lata bez mdłości, bez brzucha, bez pocenia się jak świnia i z piwem w ręku :D

Acikk, Madzisek, nick nieaktualny, moniek90 lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama do mnie dzwoni i mi gada że mam jutro leżec nie oddychać i zawiązać nogi by czasem nie urodzić. A mi ta data jakos zupełnie nie przeszkadza :)

Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Hashija, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    Nosiła pas na brzuch po porodowy na początku, pozniej nosiła taki jak na siłownie i przy domowych czynnościach tez spalał się brzuszek dzięki temu :P Pozniej dopiero dwa razy w tyg na siłownie chodziła, ale głównie gubiła kg w domu przy dziecku, wspomagając sie tym pasem na brzuchu :P

A wiesz jaki konkretnie pas nosiła? Bo wiem, ze nie wszystkie są fajne. A ja chętnie bym zamówiła. Tylko taki co serio uciska a nie za atrapę robi.

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    na kolację go!! :D Ahh, te komary. Już się lata nie mogę doczekać... :P Tego lata bez mdłości, bez brzucha, bez pocenia się jak świnia i z piwem w ręku :D

Zapomniałas chyba o wozeczku i bobasie :D myślę że też się przy nich nieźle napocimy :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:45

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Zapomniałas chyba o wozeczku i bobasie :D myślę że też się przy nich nieźle napocimy :P
    akurat w tym przypadku miałam wizję męża z wózkiem, a swoją moczącą nogi w basenie :D a Ty mi musiałaś wszystko zepsuć, a było taaaak pięknie!!!
    mi też się chyba coś należy po tych 9 miesiącach, nie? :D w to lato tylko się śliniłam i nic więcej, a on sobie grillował w najlepsze :P

Drugi trymestr wspominam najgorzej... W końcu nie codziennie puszczam pawia w wannie i przewracam się na tym co zwróciłam na płytkach biegnąc do WC i haftując na ścianę w przedpokoju... :D <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 22:17

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moniek90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Moja mama do mnie dzwoni i mi gada że mam jutro leżec nie oddychać i zawiązać nogi by czasem nie urodzić. A mi ta data jakos zupełnie nie przeszkadza :)
    no jak nie będziesz oddychać to ciężko będzie z tym porodem :P
    też nie jestem przesądna ;)

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:

Drugi trymestr wspominam najgorzej... W końcu nie codziennie puszczam pawia w wannie i przewracam się na tym co zwróciłam na płytkach biegnąc do WC i haftując na ścianę w przedpokoju... :D <3

Czy to opis tego co robilas po jakiejś ostro zakrapianej imprezie :D?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajna komedia na TV PULS :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    no jak nie będziesz oddychać to ciężko będzie z tym porodem :P
    też nie jestem przesądna ;)

Chociaż w sumie kiedyś 13go wjechalismy w drzewo z mężem bo mnie całował zamiast patrzec na drogę a innego 13go puscilismy z dymem kawałek chaty w gorach :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Czy to opis tego co robilas po jakiejś ostro zakrapianej imprezie :D?
    Niestety nie, to mdłości w drugim trymestrze:P Mąż musiał przedpokój malować po tej akcji :D chciałam dobiec z łazienki z wanny do WC, ale zanim wylazłam to wszystko przeleciało przez palce i jak dobiegłam do kibelka to już nic nie było :D

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    A wiesz jaki konkretnie pas nosiła? Bo wiem, ze nie wszystkie są fajne. A ja chętnie bym zamówiła. Tylko taki co serio uciska a nie za atrapę robi.
    Nie pamiętam, ale pamiętam gdzie kupowała w Akpolu, Akpolbaby.pl :-)

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Chociaż w sumie kiedyś 13go wjechalismy w drzewo z mężem bo mnie całował zamiast patrzec na drogę a innego 13go puscilismy z dymem kawałek chaty w gorach :P
    no taaa, nie zwalaj na datę tylko w pierwszym przypadku było nie gruchać a w drugim nie chlać :D

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    no taaa, nie zwalaj na datę tylko w pierwszym przypadku było nie gruchać a w drugim nie chlać :D
    W obydwóch gruchalismy, to było w czasach kiedy jeszcze nie chlalam :D

Widzisz teraz już by nie było tego problemu bo byś się nie zdążyła z wanny wygrzebac ... :P

Madzisek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:

Padłem i nie mogę się podnieść :-) kolorowy opis :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:

Jeeenyyy czy każdy Twój post musi się.kończyć o alkoholu? No normalnie ryję :-D
    Bym wypila teraz kieliszek wina... na dobry początek ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poz!omka. wrote:
    Nie pamiętam, ale pamiętam gdzie kupowała w Akpolu, Akpolbaby.pl :-)

Wielkie dzięki :) ciekawa jestem jak u mnie będzie z ćwiczeniami. Podobno po cc pół roku powinno się wstrzymać hmm... no ale zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:

Z ciekawości patrzalam kto się urodził tego dnia, np. Gosia Baczyńska, siostry Olsen. Dla urodzonych nie jest to pechowa data.

• MammaMia2016 Przyjaciółka

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tu jakieś Śląskie Przyszłe Mamusie?

szukam Was :)

Zapraszam przyszłe Mamy ze Śląska chętne zrobić swojemu Maleństwu DARMOWĄ sesję noworodkową (w zamian za zgodę na udostępnienie zdjęć w portfolio fotografa).
    Więcej szczegółów mogę podać po kontakcie priv :)

Zapraszam serdecznie. Myślę, że jeszcze 2-3 miejsca na taką darmową sesję się znajdą :)

Acikk, Matleena, nick nieaktualny, moniek90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Jeeenyyy czy każdy Twój post musi się.kończyć o alkoholu? No normalnie ryję :-D
    Bym wypila teraz kieliszek wina... na dobry początek ;-)
    a co ja na to poradzę że mi się tak chce, nie moja wina a szczera chociaż jestem :P
    Mój tata ostatnio stwierdził: no słodycze to na dziewczynkę, kwaśne na chłopca, ale wódka to ja nie wiem co to wyrośnie :D

‹‹ 1624 1625 1626 1627 1628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ