Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ja ostatnio się interesuje programami na TVN turbo ha ha
Ale mój Antek ma fajny fotelik kurwa chyba przez całe życie tyle kasy nie wydalam na siebie co na niego do tej pory
Taaa a potem podrośnie i z wdzięczności powie "mama nie odprowadzaj mnie do szkoły bo lipa"ehh ten los matki:P
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Srasz do majtek...
o matko
Fajna atrakcja, spróbuj czasem
A wiecie że jak byłam młodsza to zakładałąm piżamę jak leżała. I jak założyłam ją na lewą stronę to mama mówiła żebym ją przełożyła normalnie, a ja odpowiadałam że jak rano ją zdejmę to sama się przekręci i jutro będę spała w piżamie na prawą stronę to po co się przemęczać -
nick nieaktualnyannielica wrote:Taaa a potem podrośnie i z wdzięczności powie "mama nie odprowadzaj mnie do szkoły bo lipa"
ehh ten los matki:P
Już to przerabiam... Nie mogę całować i tulić w miejscu publicznymZnaczy się z robieniem lipy mam do czynienia bo chodzi sam do szkoły bo blisko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 23:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:gorzej jakbyśmy się tak nie myły parę dni i na porodówkę trafiły...
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPołożna w SR mówiła, że przyszła kiedyś do babki i chciała jej sprawdzić przy okazji ranę po cc. Laska zrzuciła pierzynę i omal położnej zapachem nie zabiło. Okazało się, że się nie myła bo ktoś jej powiedział, że przez cały czas połogu myć się nie można
także tego...
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:gorzej jakbyśmy się tak nie myły parę dni i na porodówkę trafiły...
I meza zmusila zeby ja wachal
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:Moja rzyjaciolka jak rodzila w styczniu to miala na sali taka co sie nie myla I koszuli nie zmieniala,to bylo akurat po porodzie. Polozna weszla I mowi nie wiem ktora ale myjcie sie dziewczyny. A zanim nastapila ta reprymenda przyjaciolka jak glupia chodzila die myc I wachala sie czy to przypadkiem nie od niej
I meza zmusila zeby ja wachal
Trochę nie kumata była -
Acikk wrote:Ja ostatnio się interesuje programami na TVN turbo ha ha
Ale mój Antek ma fajny fotelik kurwa chyba przez całe życie tyle kasy nie wydalam na siebie co na niego do tej pory
ja od kiedy mam Antka w brzuchu zaczełam namietnie ogladac Top Gear:) -
Matleena wrote:Ja mówię ostatnio mężowi, że boję się, że mi wody odejdą na uczelni. Informacje że nie chodzi o ten chlust tylko, że z tymi mokrymi gaciami będę szła do drzwi. A mąż na to, żebym sobie woziła drugą parę w bagażniku. Tylko nie przemyślał, że nadal muszę do tego bagażnika dotrzeć
dobra rada zawsze w cenie:)Matleena lubi tę wiadomość