Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMatleena wrote:Ja mówię ostatnio mężowi, że boję się, że mi wody odejdą na uczelni. Informacje że nie chodzi o ten chlust tylko, że z tymi mokrymi gaciami będę szła do drzwi. A mąż na to, żebym sobie woziła drugą parę w bagażniku. Tylko nie przemyślał, że nadal muszę do tego bagażnika dotrzeć
Ale myśl dobraTeraz musisz spodnie gdzieś wcisnąć między papiery i jesteś zabezpieczona.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarik wrote:jak spodnie to i majtki
Ale lepiej żeby nie wypadły jak Matlena będzie papiery z torby wyciągać
Jak sztringi to wiochy nie będzie. Bo wyjdzie na sexi mamuśkę. Chociaż może autorytet ucierpi, ech.Matleena, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:A nie lepiej w pieluchomajtki zainwestować
każdą ilość wód wchłoną
i nie trzeba po spodnie na zmianę lecieć
jak już szaleć to szaleć najlepiej profilaktycznie zakładać codziennienie trza będzie spodni zmieniać
annielica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez sie poce jak swinka ostatnio w nocy, rano sie budze to mam wrazenie ze kiedys sie od lozka nie odkleje
co najlepsze mam otwarte nawet troche okno bo jeszcze tezet spi i nie chce go zamrozic:D chociaz on tez sie poci biedny ale nie wiem czemu i jemu i tak zimno jest :p
-
przegladam te nasze dzidziole i zaczynam miec pietra... Ja sobie zaplanowalam (lol) ze do 40 tygodnia to jeszcze mam miesiac i troszke, ale widze, ze malenstwa, ktore juz ciesza mamy wcale sie o zgode mamus nie pytaly i wiekszosc w 33-35 tygodniu przyszla na swiat. Ja z moim 33 tygodniem to juz sie powinnam szykowac;p ale jakos mi ciezko uwierzyc, ze to juz. Moze by jednak troche przyzwoitosci okazac i spakowac torbe?
-
Moja polozna jest stara i zardzewiala
tu jak sie zapisujesz do poloznej to dostajesz z automatu ktora ma wolne miejsce. Ja co jej sie nie spytam to wszystko jest dobrze a ja sobie tylko glowe zawracam. I nie moge jej zmienic :p na dodatek mi nie dala jakiegos papieru ktory potrzebuje zeby w urzedzie dac do reszty o macierzynski :p tak wiec same problemy z nia mam.