X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Ja mówię ostatnio mężowi, że boję się, że mi wody odejdą na uczelni. Informacje że nie chodzi o ten chlust tylko, że z tymi mokrymi gaciami będę szła do drzwi. A mąż na to, żebym sobie woziła drugą parę w bagażniku. Tylko nie przemyślał, że nadal muszę do tego bagażnika dotrzeć ;)

Ale myśl dobra :-D Teraz musisz spodnie gdzieś wcisnąć między papiery i jesteś zabezpieczona.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Ale myśl dobra :-D Teraz musisz spodnie gdzieś wcisnąć między papiery i jesteś zabezpieczona.

jak spodnie to i majtki ;D Ale lepiej żeby nie wypadły jak Matlena będzie papiery z torby wyciągać ;D

Matleena lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlenaaa a nawet jak będziesz je miała - a co tam przebierzesz na szybko przy studentach ważne że nie pojdziesz w mokrych doxdrzwi :D

Matleena lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marik wrote:
    jak spodnie to i majtki ;D Ale lepiej żeby nie wypadły jak Matlena będzie papiery z torby wyciągać ;D

Jak sztringi to wiochy nie będzie. Bo wyjdzie na sexi mamuśkę. Chociaż może autorytet ucierpi, ech.

Matleena, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie lepiej w pieluchomajtki zainwestować:P każdą ilość wód wchłoną :P i nie trzeba po spodnie na zmianę lecieć

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Matlenaaa a nawet jak będziesz je miała - a co tam przebierzesz na szybko przy studentach ważne że nie pojdziesz w mokrych doxdrzwi :D

Bo pewnie będzie wianuszek gapiów jak dziś miała Pchelkaa w Biedrze..

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic dziewczynki atakuje sypialnie IDE się pocic :P a może coś pospie przy okazji :D

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    A nie lepiej w pieluchomajtki zainwestować:P każdą ilość wód wchłoną :P i nie trzeba po spodnie na zmianę lecieć

jak już szaleć to szaleć najlepiej profilaktycznie zakładać codziennie ;D nie trza będzie spodni zmieniać ;D

annielica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:

Cóż za kontrowersyjny pomysł, ale jaki praktyczny!

annielica lubi tę wiadomość

• Matleena Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 09:41

Mama-julka, annielica lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 09:42

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • mnk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 01:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie poce jak swinka ostatnio w nocy, rano sie budze to mam wrazenie ze kiedys sie od lozka nie odkleje :P co najlepsze mam otwarte nawet troche okno bo jeszcze tezet spi i nie chce go zamrozic:D chociaz on tez sie poci biedny ale nie wiem czemu i jemu i tak zimno jest :p

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • evvik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak wszystkie sobie spia, a ja tu sama bidulka.
    ale jak juz jestem, to gratulacje dla nowych mamus :)
    Matlena, a Ty sie nie stresuj nieotrzebnie i zacznij nosic spodnice a pod nimi pieluchy;)

• evvik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przegladam te nasze dzidziole i zaczynam miec pietra... Ja sobie zaplanowalam (lol) ze do 40 tygodnia to jeszcze mam miesiac i troszke, ale widze, ze malenstwa, ktore juz ciesza mamy wcale sie o zgode mamus nie pytaly i wiekszosc w 33-35 tygodniu przyszla na swiat. Ja z moim 33 tygodniem to juz sie powinnam szykowac;p ale jakos mi ciezko uwierzyc, ze to juz. Moze by jednak troche przyzwoitosci okazac i spakowac torbe?;)

• mnk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw sie tez nie mam spakowanej torby, nawet nie wiem co tu do szpitala trzeba zabrac:D musze kogos podpytac i sie tez powoli przygotowac:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • evvik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mieszkasz w Polsce?

• mnk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Islandii ;) i wiekszosc rzecy tu chyba maja na porodowce jak mnie pamiec nie myli jak kolezanka rodzila 2 lata temu ale ubranka trzeba miec swoje na bank tyle wiem bo tu nawet po 3 godzinach wypuszczaja do domu. Ale co dalej?:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • evvik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam ten sam roblem, tzn zadnego doswiadczenia z rodzeniem w niemczech. Znalazlam polozna, ktora mi wszystko wyjasnila.

• mnk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja polozna jest stara i zardzewiala :P tu jak sie zapisujesz do poloznej to dostajesz z automatu ktora ma wolne miejsce. Ja co jej sie nie spytam to wszystko jest dobrze a ja sobie tylko glowe zawracam. I nie moge jej zmienic :p na dodatek mi nie dala jakiegos papieru ktory potrzebuje zeby w urzedzie dac do reszty o macierzynski :p tak wiec same problemy z nia mam.

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • evvik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to nie brzmi najlepiej :/

‹‹ 1627 1628 1629 1630 1631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ