Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Ja mówię ostatnio mężowi, że boję się, że mi wody odejdą na uczelni. Informacje że nie chodzi o ten chlust tylko, że z tymi mokrymi gaciami będę szła do drzwi. A mąż na to, żebym sobie woziła drugą parę w bagażniku. Tylko nie przemyślał, że nadal muszę do tego bagażnika dotrzeć ;)

Ale myśl dobra :-D Teraz musisz spodnie gdzieś wcisnąć między papiery i jesteś zabezpieczona.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Ale myśl dobra :-D Teraz musisz spodnie gdzieś wcisnąć między papiery i jesteś zabezpieczona.

jak spodnie to i majtki ;D Ale lepiej żeby nie wypadły jak Matlena będzie papiery z torby wyciągać ;D

Matleena lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlenaaa a nawet jak będziesz je miała - a co tam przebierzesz na szybko przy studentach ważne że nie pojdziesz w mokrych doxdrzwi :D

Matleena lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marik wrote:
    jak spodnie to i majtki ;D Ale lepiej żeby nie wypadły jak Matlena będzie papiery z torby wyciągać ;D

Jak sztringi to wiochy nie będzie. Bo wyjdzie na sexi mamuśkę. Chociaż może autorytet ucierpi, ech.

Matleena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie lepiej w pieluchomajtki zainwestować:P każdą ilość wód wchłoną :P i nie trzeba po spodnie na zmianę lecieć

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Matlenaaa a nawet jak będziesz je miała - a co tam przebierzesz na szybko przy studentach ważne że nie pojdziesz w mokrych doxdrzwi :D

Bo pewnie będzie wianuszek gapiów jak dziś miała Pchelkaa w Biedrze..

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic dziewczynki atakuje sypialnie IDE się pocic :P a może coś pospie przy okazji :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    A nie lepiej w pieluchomajtki zainwestować:P każdą ilość wód wchłoną :P i nie trzeba po spodnie na zmianę lecieć

jak już szaleć to szaleć najlepiej profilaktycznie zakładać codziennie ;D nie trza będzie spodni zmieniać ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:

Cóż za kontrowersyjny pomysł, ale jaki praktyczny!

• Matleena Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 09:41

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 09:42

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • mnk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 01:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie poce jak swinka ostatnio w nocy, rano sie budze to mam wrazenie ze kiedys sie od lozka nie odkleje :P co najlepsze mam otwarte nawet troche okno bo jeszcze tezet spi i nie chce go zamrozic:D chociaz on tez sie poci biedny ale nie wiem czemu i jemu i tak zimno jest :p

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • evvik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak wszystkie sobie spia, a ja tu sama bidulka.
    ale jak juz jestem, to gratulacje dla nowych mamus :)
    Matlena, a Ty sie nie stresuj nieotrzebnie i zacznij nosic spodnice a pod nimi pieluchy;)

• evvik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przegladam te nasze dzidziole i zaczynam miec pietra... Ja sobie zaplanowalam (lol) ze do 40 tygodnia to jeszcze mam miesiac i troszke, ale widze, ze malenstwa, ktore juz ciesza mamy wcale sie o zgode mamus nie pytaly i wiekszosc w 33-35 tygodniu przyszla na swiat. Ja z moim 33 tygodniem to juz sie powinnam szykowac;p ale jakos mi ciezko uwierzyc, ze to juz. Moze by jednak troche przyzwoitosci okazac i spakowac torbe?;)

• mnk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw sie tez nie mam spakowanej torby, nawet nie wiem co tu do szpitala trzeba zabrac:D musze kogos podpytac i sie tez powoli przygotowac:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • evvik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mieszkasz w Polsce?

• mnk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Islandii ;) i wiekszosc rzecy tu chyba maja na porodowce jak mnie pamiec nie myli jak kolezanka rodzila 2 lata temu ale ubranka trzeba miec swoje na bank tyle wiem bo tu nawet po 3 godzinach wypuszczaja do domu. Ale co dalej?:D

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • evvik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam ten sam roblem, tzn zadnego doswiadczenia z rodzeniem w niemczech. Znalazlam polozna, ktora mi wszystko wyjasnila.

• mnk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja polozna jest stara i zardzewiala :P tu jak sie zapisujesz do poloznej to dostajesz z automatu ktora ma wolne miejsce. Ja co jej sie nie spytam to wszystko jest dobrze a ja sobie tylko glowe zawracam. I nie moge jej zmienic :p na dodatek mi nie dala jakiegos papieru ktory potrzebuje zeby w urzedzie dac do reszty o macierzynski :p tak wiec same problemy z nia mam.

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • evvik Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 02:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o to nie brzmi najlepiej :/

‹‹ 1627 1628 1629 1630 1631 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ