Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
O matko a ja spojrzalam na suwak a tam 1 z przodu.. 19 dni do porodu :o jeju:D
Wy jestescie na sn nastawione a ja caly czas mysle,ze pewnie cc bede miala... chyba zostalo cos po poprzedniej jednak ciazy i tak caly czas mysle,ze pewnie znowu mnie wymecza zeby poten powiedziec,ze robia cc..eh -
nick nieaktualny
-
Zaraz w pytanie na sniadanie o tym jak polacy traktuja kobiety w ciazy a pozniej ma byc chyba cos o wprowadzaniu dodatkowych produktow u dzieci:D jakby ktos byl ciekawy. W tym PnŚ w kazdym odcinku duzo o dzieciach jest i noworodkach i niemowlakach;D jak jeszcze pracowalam to nie ogladalam ale tezet mial do pracy na pozniej to namietnie ogladal i zawsze jakas ciekawostka mnie zaskoczyl
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Ja miałam owulacje 13 w piątek i wtedy zaszliśmy chyba w ciąże, więc nie obraziłabym się gdyby Sarka również chciała 13 w piątek wyjść.Ponadto mój mąż również jest urodzony 13stego w piątek
A ja następną wizytę mam 19.11 ale mam nadzieje, że nie dotrwam
Dżulia – jak się czujesz?
Emilka24 – trzymam kciuki za wizytę!
Lula.91 – dziękujemy:))iNso87, lula.91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadrobić Was po jednej nocy to wyczyn!
Taka produkcja tu ostatnio, że szok:)
ola25 – Kochana ja już na uczelniO 6 wstałam , musiałam się ogarnać i 60km dojechać.
tzn. mąż mnie zawiózł..
Zabronił mi samej jeździć autem dalej niż 20km więc mam prywatnego szofera
Oluniaaa – ooo no to masz taką sytuacje jak ja – zgładzona szyjka + rozwarcie na 2 palce. Mocne masz przy tym skurcze?
Duża ta Twoja dzidzia już, więc się niczym nie martw -
Ja tu w sume nie mam kiedy i jak sie przekonac bo autobusami malo osob jezdzi wiec zawsze jest miejsce, do lekarza sa konkretne godziny a i tak rzadko sie chodzi, w urzedach sa numerki
a w sklepach jak to w sklepach nikt mnie nie przepuscil jeszcze chociaz ja z tym brzuchem swoim to juz jak slon chodze. Bylam wczoraj na poczcie i starszy pan kolo 50 byl przede mna tylko to spojrzal na mnieni sie odwrocil i nic:D ale oni tu sa po prostu tak wychowani
-
A zapomnialam Wam po tym ktg napisac,jak lezalam to polozylam sie wyzej zeby patrzec na ten wydruk i wogole co jest napisane na tym urzadzeniu..patrze na czerwono tetno dziecka bo 130-140itp a obok na zielono jakies inne cyferki to 9 to 15 itp i mysle pewnie skurcze,leze leze i nagle czuje bol jak na @..bolace uda i twardnienie brzucha mysle cholera boli i tak spojrzalam na to urzadzenie i mysle pewnie kurwa ok 50 podskoczylo te skurcze...ja na urzadzenia a tam zaledwie 20....hahahahaha mysle no to kurwa napewno bezbolesnie przejde te skurcze:D
-
Asiowa ja Cie prosze
ze dzis to ok ale ta dziewczynka mnie przerazilas:P
Wiecie jaki moj maz fajnyprzyszedl z pracy przed chwila wlazi do sypialni ja tak otwieram oko patrze na niego taka rozmemlana w tym lozku a ten do mnie "matko jaka ty sliczna jestes"
iNso87, Madzisek, mnk, mnk, Karola1990, Asiowa, ZieloneOliwki, moniek90, Nadulka, kwiatakacji, genoweffa, Moniusia89, Hashija, lula.91 lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:Asiowa ja Cie prosze
ze dzis to ok ale ta dziewczynka mnie przerazilas:P
Wiecie jaki moj maz fajnyprzyszedl z pracy przed chwila wlazi do sypialni ja tak otwieram oko patrze na niego taka rozmemlana w tym lozku a ten do mnie "matko jaka ty sliczna jestes"
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAciik co Ty o tej porze robisz na nogach?!
To nie Twoja pora:)
Matleena – mam tą samą schizę z urodzeniem na uczelni!!! To mój największy koszmar jak by mi chlupnęły wody i musiałabym wstać i wyjść do drzwi z mokrymi gaciami. OMG
Pchelkaa – mi też o 20 już się oczy zamykająMatleena lubi tę wiadomość
-
Aaaaha!
Melduje ze obywatel Antoni K. Zostal donoszony i proszony jest o jak najszybsze udanie sie w kierunku wyjscia!iNso87, alicja_, Madzisek, justyna14, Pchelkaa, moniek90, Nadulka, kwiatakacji, genoweffa, m@rzenie, lula.91 lubią tę wiadomość