Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInso u syna w szkole obiad 2,5 i chyba nie można odwołać bo płatne z góry. W przedszkolu było inaczej. Chodzi do tej samej szkoły co ja i napewno nic się nie zmieniło pod tym względem - wznoszenie żarcia przez kucharki.
Mnk i zasnelam, nic nie obejrzalam, obudziłam się jakieś 25 min. temu.
Alicja jak zwykle masz ciekawe wykłady bo jesteś na forumalicja_, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
A ja po drzemce chyba w koncu wstane choc wcale mi sie nie chce, niesamowite jak przy mezu mi sie dobrze spi
Ha ha moniek dovrze to ujelas "prawdziwe piekno:D"
Kurde tak patrze na tego Franka od Megi ze niby wazy 2 kilo,a jest taki duzy i ladny, moj antek 2200 wazyl 3 tyg temu i patrze na ten moj brzuch i sie zastanawiam gdzie on tam jest ???
alicja_, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:
Ala Ty tam uważaj na tej uczelni, w razie czego mąż Cię z uczelni odbierze?
Tak, tak - w razie czego będę do niego dzwonić i będzie musiał nacisnąć na pedał i przyjechać w ekspresowym tempie.
Walizy ma zapakowane w bagażniku w razie czegomoniek90 lubi tę wiadomość
-
Amos, cos w tym jest bo juz zagadywal jak sie kladl do lozka czy juz zaczynamy wypedzanie ja mowie no spoko popoludniu jak wstaniesz a on zawiedziony eee a to nie mozemy i teraz i potem
?
alicja_, moniek90, Pchelkaa, Nadulka, Pola_27, amos, Dżulia, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moniek90 wrote:O matko dziewczyny jak Was ciężko nadrobić
Ale muszę, bo serwujecie codziennie taką dawkę dobrego humoru, że się od Was uzależniłam
Megi gratuluję cudownego synkaNa szczęście już się nie musisz męczyć ze złymi myślami
Od kilku dni co noc śni mi się, że któraś rodzi na forumTen sam sen mam, że siedzę na forum i czytam jak rodzicie
Dzisiaj rodziła Madzisek
Acikk ten Twój mąż to niezły bajerantSuper, że umie docenić prawdziwe piękno
Ala Ty tam uważaj na tej uczelni, w razie czego mąż Cię z uczelni odbierze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 11:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzisek wrote:He he no prosze jak mi miło że nawet komuś sie śnię, ale spoko jestem jeszcze w dwupaku i niech przez jakis tydzień-półtorej tak zostanie
Sny podobno spełniają się na odwrót, więc możesz jeszcze spać spokojnie
Dzisiaj znowu pewnie będą mi się śniły porodyBędę informować kto w mojej głowie rodzi
Dzisiaj mam nawet dobry dzień, bo wczoraj tragedia. Idę się ogarnąć, zakupy zrobić, do Rossmana wpadnę, kupię sobie małe buteleczki kosmetyków do szpitala, do mięsnego po krupnioki dla męża, jak mi siły starczy to do lumpka jeszcze wpadnę
W ogóle wczoraj przyszła moja wylicytowana poduszka do karmienia z MotherhoodWygląda jak nowa a z przesyłką zapłaciłam tylko 33zł
A nowe śmigają u najtańszych sprzedawców po 69zł
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba za duzo siedzicie na forum i przezywacie skoro takie sny macie
Misia Twoj sen wymiata, Acik przy porodzie zamiast M:-D przecinala pepowine? Powiedz jeszcze ze porod w "znieczuleniu" oczywiscie takim w stylu Acik;-)Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny