Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAcikk gratuluje donoszenia Antka
Ale mezus komplementy ci sadziod rana
Oluniaa trzymam kiuki zebys wytrzymala jeszcze ten tydzien
Nadrobic was po nocce to wyczyn normalnie jajcary
Ide zrobic sniadanie i wracam do was
Dzis M musia juz wrocic do pracy i pierwszy dzien jestem sama od tego felernego tyg ;/ -
Hahahhaa no kurde nie wytrzymam z tymi ludzmi, pol godz temu dzwonila do mnie nauczycielka ze Laura zle sie czuje i wymiotuje,wiec ja raz raz sie ubralam i Ja odebralam (na taka wiadomosc to kurde normalnie biec dala rade i nic nie bolalo:p) Dzwonie do szkoly zglosic,ze Corki na obiedzie nie bedzie zeby mi to odpisali,po co mam placic za cos czego nie zje,nawet jak to jest 3zl,i dzwonie mowie,ze chce powiadomic,ze corki dzis nie bedzie a ta mi przerywa i do mnie.ze za pozno,ze ona z tym nic juz nie zrobi..ja mowie,ze jak to? Przed chwila odebralam corke bo zle sie czula i dlatego dzwonie a obiady maja o 12:30.. a ta dzien przed,ze trzeba zglaszac..no kurwa tak 3 dni przed zglosze ze dziecko zygac bedzie w szkole pffff to do mnie z krzykiem i.pretensja wogole jakas dziwna no zjebalam pizde bo juz nie chodzi o te 3zl ale sam fakt rozmowy i dziwnego podejscia.. zapomnialam dodac,ze zaraz bede z pojemnikiem po jedzenie bo kto przepraszam bedzie zarl za moja Corke porcje? Skoro ich "zmniejszyc" o jedna nie.mozna? Co za szkola.....
-
nick nieaktualnyMegi - gratuluję, dobrze że już synek jest z Wami, tak to tylko się denerwowałaś bo te wody niby odeszły a dziecko w brzuchu, ale dobrze że się samo rozkręciło i synek z Wami, na tej fotce wygląda przesłodko
Alicja - to Ty zamiast na porodówkę to do szkoły? hehehe dopiero będzie jak się zacznie na dobre podczas wykładów
Ja się boję już sama jeździć samochodem do jakiś 2-3 tygodni, mam strasznie słabą koncentrację i orientację na drodze. U nas już 35 tydzień.Już tak mało zostało. Mój synek ma właśnie czkawkę, dopiero drugi czy trzeci raz odczuwam to, córcia miała częściej.
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInos - u mojej córci w przedszkolu też trzeba przynajmniej dzień wcześniej zgłaszać i to do do 11.
Pola - jak czytam że Wasza Truskawka znowu się przekręciła to aż się przeraziłam, myślałam że na tym etapie to już nie możliwe! Mam nadzieję że mi Michałek daruje takie zaskoczenie w Poniedziałek na usg, a dobrze kojarzę że u Was ma być Marysia? moja córcia ma tak na imię. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAzande wrote:Alicja - to Ty zamiast na porodówkę to do szkoły? hehehe dopiero będzie jak się zacznie na dobre podczas wykładów
.
No właśnie chce pochodzić na uczelnie póki mogę, bo jak się Sarka urodzi to mogę już nie mieć tyle wolnego czasu
Skurcze jak codzień - narazie nieregularne, więc czekam spokojnie na jakiś rozwój wydarzeń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 10:35
-
[QUOTE/] Oluniaaa – ooo no to masz taką sytuacje jak ja – zgładzona szyjka + rozwarcie na 2 palce. Mocne masz przy tym skurcze?
Duża ta Twoja dzidzia już, więc się niczym nie martw[/QUOTE]
No tylko Ty Kochana masz już donoszona ciążę.
Nie. Utrzymują się na poziomie 40. I tak w przeciągu pół godziny było ich 5. Ale teraz już jakoś kroplowka je wyciszyla bo od dwóch godzin był tylko jeden.
No lekarze w szpitalu też byli w szoku że taka duża dziewczynka. -
Azande wrote:Inos - u mojej córci w przedszkolu też trzeba przynajmniej dzień wcześniej zgłaszać i to do do 11.
Pola - jak czytam że Wasza Truskawka znowu się przekręciła to aż się przeraziłam, myślałam że na tym etapie to już nie możliwe! Mam nadzieję że mi Michałek daruje takie zaskoczenie w Poniedziałek na usg, a dobrze kojarzę że u Was ma być Marysia? moja córcia ma tak na imię. -
nick nieaktualnyOluniaaa wrote:[QUOTE/]
No tylko Ty Kochana masz już donoszona ciążę.
Nie. Utrzymują się na poziomie 40. I tak w przeciągu pół godziny było ich 5. Ale teraz już jakoś kroplowka je wyciszyla bo od dwóch godzin był tylko jeden.
No lekarze w szpitalu też byli w szoku że taka duża dziewczynka.
No duża już duża! Dzidzia jest bezpieczna.
Dobrze, że kroplówka przynosi efekty. Wszystko będzie dobrze! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale naprodukowałyście stron od wczorajszego wieczora
Przede wszystkie GRATULACJE dla MeGi. Franek jest cudny
Ja zaraz wybieram się na miasto pozałatwiać kilka spraw i na ostatnią (teoretycznie) wizytę przed porodem. Strasznie mi się nie chce, bo znowu pół nocy nie przespałam i jakaś taka słaba wstałam. -
O matko dziewczyny jak Was ciężko nadrobić
Ale muszę, bo serwujecie codziennie taką dawkę dobrego humoru, że się od Was uzależniłam
Megi gratuluję cudownego synkaNa szczęście już się nie musisz męczyć ze złymi myślami
Od kilku dni co noc śni mi się, że któraś rodzi na forumTen sam sen mam, że siedzę na forum i czytam jak rodzicie
Dzisiaj rodziła Madzisek
Acikk ten Twój mąż to niezły bajerantSuper, że umie docenić prawdziwe piękno
Ala Ty tam uważaj na tej uczelni, w razie czego mąż Cię z uczelni odbierze?Acikk, Mama-julka, Madzisek, genoweffa lubią tę wiadomość
-
Acikk ja tak sobie myślę że twój mąż wie co robi
, chodzi o to że ty masz dzisiaj donoszoną ciążę, to on już od rana zaczyna grę wstępną
, pewnie szaleństwa się zaczną, co by Antosia wypędzić
.
A ja dzisiaj szczęśliwa bo wyniki odebrałam i po anemii ani śladu, a nawet lepsze niż przed ciążą.
Pola to ja coś czuję że mój mały tak jak twoja mała jeszcze się odwraca raz jest na górze raz na dole, ciekawe co mój lekarz powie we wtorekalicja_, kwiatakacji, genoweffa lubią tę wiadomość