Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Moniek czyzbys miała dziś przypływ energii
?
Hehe, wczoraj jak miałam się ubrać to się popłakałam jaka to ja słaba jestem i niedołężnaA dzisiaj nawet włosy wyprostowałam
Oczy pomalowałam
Co mi wywróżyłaś?
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mi$ia26 wrote:Dziewczyny czy mozna jakos zafarbowac ubrania na inny kolor ?
Ja kiedyś czytałam, że są specjalne farby do tkanin, ale one chyba działają na takiej zasadzie jak farba do włosów, że nie wyjdzie Ci dokładnie taki odcień jaki jest na opakowaniu, tylko zmiesza się z tym co był
Są farby do malowania na tkaninach ale są też takie co się ubranie w niej zanurza całkowicie i farbują całość na jeden kolor -
alicja_ wrote:może coś w tym jest!
A jak ostatnio byłaś na wizycie to co lekarz mówił? Jak szyjka itp?
"Wszystko pięknie trzyma pozamykane nic się nie dzieje i Antoni się nigdzie nie wybiera" wiesz ja też nie wiem kiedy myśmy go zrobili bo przy moim PCO i cyklach 60 dniowych to wiesz... Pierwszy termin miałam na 8-go potem mi zmienili na 4 a na prenatalnych na 5 i ten mam wpisany w karcie ciąży także ten... Ja jakos bardziej na ten 8 obstawiam nie wiem czemu
Moniek ja nic nie wroze, po prostu już tyle było mówione o przepływach energii przed porodem...alicja_, moniek90 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja od rana wkurzona chodzę. Dzwoniłam do Zusu w sprawie przeprowadzanej kontroli u pracodawcy i przedłużają ja o kolejne tygodnie. Wysłane dokumenty są według nich niewystarczające i w związku z tym będą przeprowadzać kontrolę w siedzibie pracodawcy. Nosz kur... Sprawa się ciągnie od połowy września. Szkoda gadać. Ja bez kasy a oni sobie wymyślają dodatkowe kontrole. Aż mnie brzuch zaczął boleć z tego stresu jak na @ plus twardnienie, wzięłam dwie nospy i czekam. Nosz po prostu płakać mi się chce.
[/url]
-
nick nieaktualnyChyba lepiej kupic nowe
Ja niechce przenosic najgorzej ze tesciowe przylatuja specjalnie i nie wiedza jaka date wybrac a od wczoraj skurcze ucichly i nic sie zbytnio nie dzieje problem w nocy jak sie przekrecam to czuje bol i jak za dlugo leze to spojenie boli jak chodze malemu chyba sie niehcce wychodzic ;/
-
a ja się załamałam bo wszystko pod górkę
u nas był jeden sensowny fryzjer w okolicy, dzwonię dziś, że może mnie gdzieś wcisną i co? zakład zamknięty - wypowiedzieli im najem. nosz k....
a z pozytywów to mąż auto naprawił, na szczęście nic poważnego - zupełnie bezkosztowo poszło. Za to nasz choroby już pewnie nas ponad 300 zł kosztują i końca nie widać7w3d 💔 -
ah i kupiłam sobie na oko stanik z canpolu zwykły bez fiszbin do karmienia na pierwsze dni i super trafiłam z rozmiarem także chociaż tyle dobrego że mam jeden czarny i jeden biały stanik do karmienia miękki i jeden usztywniany jak na razie. A Wy ile kupiłyście staników? do szpitala biorę dwa.7w3d 💔
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:ah i kupiłam sobie na oko stanik z canpolu zwykły bez fiszbin do karmienia na pierwsze dni i super trafiłam z rozmiarem także chociaż tyle dobrego że mam jeden czarny i jeden biały stanik do karmienia miękki i jeden usztywniany jak na razie. A Wy ile kupiłyście staników? do szpitala biorę dwa.
Ja też biorę dwa.
Jeden mam czarny a drugi biało-różowy.justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Wiecie co? Już zgłupiałam totalnie. Ostatnio miałam wrażenie że Kubuś się odwrócił... A teraz mam wrażenie że w dzień ma głowę w dole bo kopie po żebrach, a w nocy ma głowę w górze bo kopie po pęcherzu
Zdecydowanie zglupialasMadzisek, ZieloneOliwki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc mamusie. Nie ma zadnej nowej rozpakowanej? Skonczylo sie na MeGi?
U Kasi poziom biliburiny juz na szczescie maleje
http://iv.pl/images/16349928317814716570.jpg
A tu Julcia
http://iv.pl/images/09356993246331254635.jpgPiegus, Nadulka, genoweffa, Pola_27, Madzisek, pati_zuzia, alicja_, ZieloneOliwki, justyna14, Mi$ia26, Pchelkaa, Dżulia, ola25, Moniusia89, moniek90, Suerte, aannkkaa, kwiatakacji, Dagietka, Matleena, emilka24, Klara87, m@rzenie, lula.91, Ola_45, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySą farby do ubrań, chyba w pasmanterii można kupić. Nie są jakieś drogie.
Ja bym bardzo chciała tym razem urodzić wcześniej, z córcią przechodziłam dwa tygodnie i same wiecie jaki to stres. Mam nadzieję że jako że to mój drugi poród to może coś się ruszy przed terminem. Ciekawe właśnie co mi pani dr powie w czwartek na wizycie.