X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik sliczne sa twoje ksiezniczki a jak Julcia trzyma za paluszek siczny widok :)

Nadulka ja tez mialam tylko z pochwy Gbs ujemny ale jakis skapy cos sie wychodowal zobaczymy co lekarz powie :)

Acikk no moze z czarny zadziala ;)

Justyna Acikk jak cos walnie to zbieram sie z podlogi ze smiechu co za Kobieta :)

justyna14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka wrote:
    to mnie uspokoiłyście :D dzięki Dziewczyny! :*
    moje znajome wszystkie miały pobierane dwa wymazy i już zaczęłam sobie wkręcać :/ cała ja
    to teraz czekam na wynik tydzień i mogę rodzić ;)

W przychodni jak siedzialam to też robią jeden. Kobita wyszła z patyczkiem i polozna rozmazala na takim jak test ciążowy i od razu był wynik. Ja po leżeniu w szpitalu wiem, że będę miała dodatni.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:39

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki wrote:
    Wiecie co? Już zgłupiałam totalnie. Ostatnio miałam wrażenie że Kubuś się odwrócił... A teraz mam wrażenie że w dzień ma głowę w dole bo kopie po żebrach, a w nocy ma głowę w górze bo kopie po pęcherzu :D

Zglupialas napewno! :-D dziecko ma tez raczki wiec to nimi moze gmerac przy pecherzu :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Ja w pierwszej ciazy mialam tylko z pochwy. A teraz będę miała robiony dopiero we wtorek.
    Ja już mam obiad wstawiony, dziś w menu kotletogołąbki.

Sama jestem ciekawa co to? Jak się robi?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZieloneOliwki zdecydowanie zglupialas i tekst pchelki dziecko ma tez raczki no wymiata :)

• Piegus Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do staników to też kupiłam na razie dwa nieusztywniane, z h&m, ładne mają i tanie. :D Tak samo kupiłam tam dwie bluzeczki do karmienia na ramiączkach. Bierzecie do szpitala jakieś normalne ciuchy też? W sensie właśnie jakąś bluzkę i leginsy np? Bo zastanawiam się czy cały pobyt się leży w koszuli nocnej czy można ubrać coś normalnego.

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    genoweffa wrote:
    co to takiego?
    Niby gołąbki w formie kotletów z kaszą manną zamiast ryżu

genoweffa, Tinusia lubią tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    u mnie też tylko z pochwy pobierają do GBS.

Udało się wcisnąć gdzie indziej do fryzjera, oby w miarę mi te włoski podcięli bo zarosłam okropnie.

Acikkk mistrz komentarza, mistrz ciętej riposty i nasz forumowy nieskrywany ale oczekujący alkoholik :) kobieto jak ten Twój z Tobą wytrzymuje, nuda mu nie grozi ! :)

Ha ha no chyba nie narzeka na nudę :P zresztą obydwoje nie narzekamy na szczęście mamy podobne charaktery i podobne poczucie humoru myślę zenjak ktoś by nas posłuchał a my byśmy o tym nie wiedzieli to mógłby być mocno zniesmaczony :D

Zastanawiamy się tylko jaki agent z naszego synka będzie po skrzyżowaniu takich genów :DD

A to że jestem alkoholik to jego wina :P kiedyś dla mnie mógł nie istnieć alkohol na wesela autem jeździłam nawet :D on mnie rozpil więc jak dbał tak ma :D

Madzisek, Matleena lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Zglupialas napewno! :-D dziecko ma tez raczki wiec to nimi moze gmerac przy pecherzu :-D

Właśnie, zapomniałam odpisać. Też tak mam od czasu do czasu bo dzidzia się pewnie fryzuje albo myje buzię :-D

Acikk, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piegus wrote:
    Co do staników to też kupiłam na razie dwa nieusztywniane, z h&m, ładne mają i tanie. :D Tak samo kupiłam tam dwie bluzeczki do karmienia na ramiączkach. Bierzecie do szpitala jakieś normalne ciuchy też? W sensie właśnie jakąś bluzkę i leginsy np? Bo zastanawiam się czy cały pobyt się leży w koszuli nocnej czy można ubrać coś normalnego.

Ja nie biorę. Nie planuje za długo być q szpitalu a w razie czego przeciez mężu podrzuci w 5 min ;)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Nadulka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:46

Pchelkaa lubi tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Właśnie, zapomniałam odpisać. Też tak mam od czasu do czasu bo dzidzia się pewnie fryzuje albo myje buzię :-D
    Albo po prostu się nudzi :D więc zajmuje się czym tylko się da tam w środku :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Piegus Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ja nie biorę. Nie planuje za długo być q szpitalu a w razie czego przeciez mężu podrzuci w 5 min ;)

W sumie racja, przecież mąż będzie codziennie w szpitalu to zawsze może coś przywieźć. :)

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piegus ja biore tylko koszule 4 szt i zakupilam jedna pizame do karmienia- spodnie dlugie i koszulka rozpinana na dwa cycki ;-) leginsow nie biore bo podobno trzeba wietrzyc cipcie po porodzie a jak sie peknie lub natna krocze to juz calkiem, po to sa te majtaski poporodowe siateczkowe. A pozatym u Nas po sn jesli wszystko ok trzymaja 2 doby, wiec licze ze i mnie to szczescie spotka ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:44

Piegus lubi tę wiadomość

• Martosza83 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    genoweffa wrote:
    Wejherowo, poprzednio też tam rodziłam. A Ty?

Ja chciałabym na klinicznej..

f2wlanlibm0fi1og.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Albo po prostu się nudzi :D więc zajmuje się czym tylko się da tam w środku :P

I mi dłubie żebym miała większą dziurę? Nie no :-/

• Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    I mi dłubie żebym miała większą dziurę? Nie no :-/
    Słuchaj no, jak se wychowałs tak masz... :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojemu spakowalam juz co ma przywiesc dla mnie na wyjscie ze szpitala. Jak moja siostra urodzila pierwsze dziecko to jej maz na wyjscie ze szpitala przywiozl ubrania z przed ciazy (jeansy rurki i sweterek) :-D byl pewien ze skoro juz urodzila i w ciazy nie jest to sie zmiesci :-D jaja byly bo wyszla ze szpitala w spodniach ledwo wcisnietych na tylek, rozpietych oczywiscie i w mega scisnietym sweterku, na szczescie miala plaszcz ciazowy zimowy wiec wszystko zakryla. Ale jak plaszc w domu zdjela a my czekalismy na nich z rodzicami to ze smiechu prawie sie zlalam, w dodatku ze ten sweterek tak cycki sciskal ze mleko cieklo i cala byla zalana :-D nie chce aby u mnie taka sytuacja miala miejsce ;-)

genoweffa lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piegus wrote:

A po ile te szmaciane w h&m ? Bo ja sobie kupiłam takie ładne usztywnione a nie pomyslalam że na noc mi nie będzie w nich za wygodnie :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Ja mojemu spakowalam juz co ma przywiesc dla mnie na wyjscie ze szpitala. Jak moja siostra urodzila pierwsze dziecko to jej maz na wyjscie ze szpitala przywiozl ubrania z przed ciazy (jeansy rurki i sweterek) :-D byl pewien ze skoro juz urodzila i w ciazy nie jest to sie zmiesci :-D jaja byly bo wyszla ze szpitala w spodniach ledwo wcisnietych na tylek, rozpietych oczywiscie i w mega scisnietym sweterku, na szczescie miala plaszcz ciazowy zimowy wiec wszystko zakryla. Ale jak plaszc w domu zdjela a my czekalismy na nich z rodzicami to ze smiechu prawie sie zlalam, w dodatku ze ten sweterek tak cycki sciskal ze mleko cieklo i cala byla zalana :-D nie chce aby u mnie taka sytuacja miala miejsce ;-)
    O matko faceci to nie maja wyobraźni. Ja dojladnie wytłumaczę mohemu co na wyjscie ma przywieźć a dla malego ciuszki juz ma spakowane w foteliku

1usap07w9hybl9h9.png
‹‹ 1634 1635 1636 1637 1638 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ