Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlakonik sliczne sa twoje ksiezniczki a jak Julcia trzyma za paluszek siczny widok

Nadulka ja tez mialam tylko z pochwy Gbs ujemny ale jakis skapy cos sie wychodowal zobaczymy co lekarz powie
Acikk no moze z czarny zadziala
Justyna Acikk jak cos walnie to zbieram sie z podlogi ze smiechu co za Kobieta
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:to mnie uspokoiłyście
dzięki Dziewczyny! :*
moje znajome wszystkie miały pobierane dwa wymazy i już zaczęłam sobie wkręcać
cała ja
to teraz czekam na wynik tydzień i mogę rodzić
W przychodni jak siedzialam to też robią jeden. Kobita wyszła z patyczkiem i polozna rozmazala na takim jak test ciążowy i od razu był wynik. Ja po leżeniu w szpitalu wiem, że będę miała dodatni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:39
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Wiecie co? Już zgłupiałam totalnie. Ostatnio miałam wrażenie że Kubuś się odwrócił... A teraz mam wrażenie że w dzień ma głowę w dole bo kopie po żebrach, a w nocy ma głowę w górze bo kopie po pęcherzu

Zglupialas napewno!
dziecko ma tez raczki wiec to nimi moze gmerac przy pecherzu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do staników to też kupiłam na razie dwa nieusztywniane, z h&m, ładne mają i tanie.
Tak samo kupiłam tam dwie bluzeczki do karmienia na ramiączkach. Bierzecie do szpitala jakieś normalne ciuchy też? W sensie właśnie jakąś bluzkę i leginsy np? Bo zastanawiam się czy cały pobyt się leży w koszuli nocnej czy można ubrać coś normalnego.
-
justyna14 wrote:u mnie też tylko z pochwy pobierają do GBS.
Udało się wcisnąć gdzie indziej do fryzjera, oby w miarę mi te włoski podcięli bo zarosłam okropnie.
Acikkk mistrz komentarza, mistrz ciętej riposty i nasz forumowy nieskrywany ale oczekujący alkoholik
kobieto jak ten Twój z Tobą wytrzymuje, nuda mu nie grozi ! 
Ha ha no chyba nie narzeka na nudę
zresztą obydwoje nie narzekamy na szczęście mamy podobne charaktery i podobne poczucie humoru myślę zenjak ktoś by nas posłuchał a my byśmy o tym nie wiedzieli to mógłby być mocno zniesmaczony 
Zastanawiamy się tylko jaki agent z naszego synka będzie po skrzyżowaniu takich genów :DD
A to że jestem alkoholik to jego wina
kiedyś dla mnie mógł nie istnieć alkohol na wesela autem jeździłam nawet
on mnie rozpil więc jak dbał tak ma
Madzisek, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Zglupialas napewno!
dziecko ma tez raczki wiec to nimi moze gmerac przy pecherzu 
Właśnie, zapomniałam odpisać. Też tak mam od czasu do czasu bo dzidzia się pewnie fryzuje albo myje buzię
Acikk, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Piegus wrote:Co do staników to też kupiłam na razie dwa nieusztywniane, z h&m, ładne mają i tanie.
Tak samo kupiłam tam dwie bluzeczki do karmienia na ramiączkach. Bierzecie do szpitala jakieś normalne ciuchy też? W sensie właśnie jakąś bluzkę i leginsy np? Bo zastanawiam się czy cały pobyt się leży w koszuli nocnej czy można ubrać coś normalnego.
Ja nie biorę. Nie planuje za długo być q szpitalu a w razie czego przeciez mężu podrzuci w 5 min
-
nick nieaktualnyPiegus ja biore tylko koszule 4 szt i zakupilam jedna pizame do karmienia- spodnie dlugie i koszulka rozpinana na dwa cycki
leginsow nie biore bo podobno trzeba wietrzyc cipcie po porodzie a jak sie peknie lub natna krocze to juz calkiem, po to sa te majtaski poporodowe siateczkowe. A pozatym u Nas po sn jesli wszystko ok trzymaja 2 doby, wiec licze ze i mnie to szczescie spotka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:44
Piegus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mojemu spakowalam juz co ma przywiesc dla mnie na wyjscie ze szpitala. Jak moja siostra urodzila pierwsze dziecko to jej maz na wyjscie ze szpitala przywiozl ubrania z przed ciazy (jeansy rurki i sweterek)
byl pewien ze skoro juz urodzila i w ciazy nie jest to sie zmiesci
jaja byly bo wyszla ze szpitala w spodniach ledwo wcisnietych na tylek, rozpietych oczywiscie i w mega scisnietym sweterku, na szczescie miala plaszcz ciazowy zimowy wiec wszystko zakryla. Ale jak plaszc w domu zdjela a my czekalismy na nich z rodzicami to ze smiechu prawie sie zlalam, w dodatku ze ten sweterek tak cycki sciskal ze mleko cieklo i cala byla zalana
nie chce aby u mnie taka sytuacja miala miejsce
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Piegus wrote:Co do staników to też kupiłam na razie dwa nieusztywniane, z h&m, ładne mają i tanie.
A po ile te szmaciane w h&m ? Bo ja sobie kupiłam takie ładne usztywnione a nie pomyslalam że na noc mi nie będzie w nich za wygodnie
-
O matko faceci to nie maja wyobraźni. Ja dojladnie wytłumaczę mohemu co na wyjscie ma przywieźć a dla malego ciuszki juz ma spakowane w fotelikuPchelkaa wrote:Ja mojemu spakowalam juz co ma przywiesc dla mnie na wyjscie ze szpitala. Jak moja siostra urodzila pierwsze dziecko to jej maz na wyjscie ze szpitala przywiozl ubrania z przed ciazy (jeansy rurki i sweterek)
byl pewien ze skoro juz urodzila i w ciazy nie jest to sie zmiesci
jaja byly bo wyszla ze szpitala w spodniach ledwo wcisnietych na tylek, rozpietych oczywiscie i w mega scisnietym sweterku, na szczescie miala plaszcz ciazowy zimowy wiec wszystko zakryla. Ale jak plaszc w domu zdjela a my czekalismy na nich z rodzicami to ze smiechu prawie sie zlalam, w dodatku ze ten sweterek tak cycki sciskal ze mleko cieklo i cala byla zalana
nie chce aby u mnie taka sytuacja miala miejsce