Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFlakonik sliczne sa twoje ksiezniczki a jak Julcia trzyma za paluszek siczny widok
Nadulka ja tez mialam tylko z pochwy Gbs ujemny ale jakis skapy cos sie wychodowal zobaczymy co lekarz powie
Acikk no moze z czarny zadziala
Justyna Acikk jak cos walnie to zbieram sie z podlogi ze smiechu co za Kobietajustyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:to mnie uspokoiłyście
dzięki Dziewczyny! :*
moje znajome wszystkie miały pobierane dwa wymazy i już zaczęłam sobie wkręcaćcała ja
to teraz czekam na wynik tydzień i mogę rodzić
W przychodni jak siedzialam to też robią jeden. Kobita wyszła z patyczkiem i polozna rozmazala na takim jak test ciążowy i od razu był wynik. Ja po leżeniu w szpitalu wiem, że będę miała dodatni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:39
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Wiecie co? Już zgłupiałam totalnie. Ostatnio miałam wrażenie że Kubuś się odwrócił... A teraz mam wrażenie że w dzień ma głowę w dole bo kopie po żebrach, a w nocy ma głowę w górze bo kopie po pęcherzu
Zglupialas napewno!dziecko ma tez raczki wiec to nimi moze gmerac przy pecherzu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do staników to też kupiłam na razie dwa nieusztywniane, z h&m, ładne mają i tanie.
Tak samo kupiłam tam dwie bluzeczki do karmienia na ramiączkach. Bierzecie do szpitala jakieś normalne ciuchy też? W sensie właśnie jakąś bluzkę i leginsy np? Bo zastanawiam się czy cały pobyt się leży w koszuli nocnej czy można ubrać coś normalnego.
-
justyna14 wrote:u mnie też tylko z pochwy pobierają do GBS.
Udało się wcisnąć gdzie indziej do fryzjera, oby w miarę mi te włoski podcięli bo zarosłam okropnie.
Acikkk mistrz komentarza, mistrz ciętej riposty i nasz forumowy nieskrywany ale oczekujący alkoholikkobieto jak ten Twój z Tobą wytrzymuje, nuda mu nie grozi !
Ha ha no chyba nie narzeka na nudęzresztą obydwoje nie narzekamy na szczęście mamy podobne charaktery i podobne poczucie humoru myślę zenjak ktoś by nas posłuchał a my byśmy o tym nie wiedzieli to mógłby być mocno zniesmaczony
Zastanawiamy się tylko jaki agent z naszego synka będzie po skrzyżowaniu takich genów :DD
A to że jestem alkoholik to jego winakiedyś dla mnie mógł nie istnieć alkohol na wesela autem jeździłam nawet
on mnie rozpil więc jak dbał tak ma
Madzisek, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Piegus wrote:Co do staników to też kupiłam na razie dwa nieusztywniane, z h&m, ładne mają i tanie.
Tak samo kupiłam tam dwie bluzeczki do karmienia na ramiączkach. Bierzecie do szpitala jakieś normalne ciuchy też? W sensie właśnie jakąś bluzkę i leginsy np? Bo zastanawiam się czy cały pobyt się leży w koszuli nocnej czy można ubrać coś normalnego.
Ja nie biorę. Nie planuje za długo być q szpitalu a w razie czego przeciez mężu podrzuci w 5 min -
nick nieaktualnyPiegus ja biore tylko koszule 4 szt i zakupilam jedna pizame do karmienia- spodnie dlugie i koszulka rozpinana na dwa cycki
leginsow nie biore bo podobno trzeba wietrzyc cipcie po porodzie a jak sie peknie lub natna krocze to juz calkiem, po to sa te majtaski poporodowe siateczkowe. A pozatym u Nas po sn jesli wszystko ok trzymaja 2 doby, wiec licze ze i mnie to szczescie spotka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 13:44
Piegus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mojemu spakowalam juz co ma przywiesc dla mnie na wyjscie ze szpitala. Jak moja siostra urodzila pierwsze dziecko to jej maz na wyjscie ze szpitala przywiozl ubrania z przed ciazy (jeansy rurki i sweterek)
byl pewien ze skoro juz urodzila i w ciazy nie jest to sie zmiesci
jaja byly bo wyszla ze szpitala w spodniach ledwo wcisnietych na tylek, rozpietych oczywiscie i w mega scisnietym sweterku, na szczescie miala plaszcz ciazowy zimowy wiec wszystko zakryla. Ale jak plaszc w domu zdjela a my czekalismy na nich z rodzicami to ze smiechu prawie sie zlalam, w dodatku ze ten sweterek tak cycki sciskal ze mleko cieklo i cala byla zalana
nie chce aby u mnie taka sytuacja miala miejsce
genoweffa lubi tę wiadomość
-
Piegus wrote:Co do staników to też kupiłam na razie dwa nieusztywniane, z h&m, ładne mają i tanie.
A po ile te szmaciane w h&m ? Bo ja sobie kupiłam takie ładne usztywnione a nie pomyslalam że na noc mi nie będzie w nich za wygodnie -
Pchelkaa wrote:Ja mojemu spakowalam juz co ma przywiesc dla mnie na wyjscie ze szpitala. Jak moja siostra urodzila pierwsze dziecko to jej maz na wyjscie ze szpitala przywiozl ubrania z przed ciazy (jeansy rurki i sweterek)
byl pewien ze skoro juz urodzila i w ciazy nie jest to sie zmiesci
jaja byly bo wyszla ze szpitala w spodniach ledwo wcisnietych na tylek, rozpietych oczywiscie i w mega scisnietym sweterku, na szczescie miala plaszcz ciazowy zimowy wiec wszystko zakryla. Ale jak plaszc w domu zdjela a my czekalismy na nich z rodzicami to ze smiechu prawie sie zlalam, w dodatku ze ten sweterek tak cycki sciskal ze mleko cieklo i cala byla zalana
nie chce aby u mnie taka sytuacja miala miejsce