Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
annielica wrote:Wielkie dzięki
ciekawa jestem jak u mnie będzie z ćwiczeniami. Podobno po cc pół roku powinno się wstrzymać hmm... no ale zobaczymy.
Kurde chyba idę spać bo ostatnio zasypiam koło pierwszej a potem snuje się jak zombie. Ciekawe czy rano pojawia się informacje o nowych dzieciaczkachdobranoc laski
-
annielica wrote:Wielkie dzięki
ciekawa jestem jak u mnie będzie z ćwiczeniami. Podobno po cc pół roku powinno się wstrzymać hmm... no ale zobaczymy.
kiedy najprędzej można je umyć i w jakiej pozycji
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
MammaMia2016 wrote:Czy są tu jakieś Śląskie Przyszłe Mamusie?
szukam Was
Zapraszam przyszłe Mamy ze Śląska chętne zrobić swojemu Maleństwu DARMOWĄ sesję noworodkową (w zamian za zgodę na udostępnienie zdjęć w portfolio fotografa).
Więcej szczegółów mogę podać po kontakcie priv
Zapraszam serdecznie. Myślę, że jeszcze 2-3 miejsca na taką darmową sesję się znajdąMammaMia2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:a co ja na to poradzę że mi się tak chce, nie moja wina a szczera chociaż jestem
Mój tata ostatnio stwierdził: no słodycze to na dziewczynkę, kwaśne na chłopca, ale wódka to ja nie wiem co to wyrośnie
To już wiadomo po kim masz poczucie humoru
Miałam pisać, że czytałam dialog z Acikk i o mało co się nie posr... am ze śmiechu. -
nick nieaktualny
-
Ja po cc prysznic po 12h brałam, a włosy mylam w domu po 3 dobach od cc, z tym że pod prysznicem w pozycji stojącej.
Co do ćwiczeń zaczęłam za zgodą lekarza po ok 8 tyg od cc, ale to wszystko zależy od tego jak będzie się goic rana w środku. Mam nadzieję, że teraz po cc też szybko wrócę do formy.Poz!omka. lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoz!omka. wrote:U mnie też cc prawdopodobnie i najbardziej jestem zaciekawiona myciem włosów bo takim zabiegu
kiedy najprędzej można je umyć i w jakiej pozycji
Myślę, że normalnie pod prysznicem albo w wannie przy kąpieli. Ważne by po myciu dokładnie ją osuszyć. Tak samo jak pępuszek u maluszka. Zamoczyć można tylko trzeba dokładnie osuszyć. Schylić się w pół na poczatku raczej jest trudno ale po tygodniu czy 2 raczej bez problemu.Poz!omka. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:To już wiadomo po kim masz poczucie humoru
Miałam pisać, że czytałam dialog z Acikk i o mało co się nie posr... am ze śmiechu.
Bo ja wiem że tu większość z Was myśli o alkoholu tylko przyznać się nie chcą, są skrytymi alkoholiczkami grudniowymi i tyle -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Serwujemy z zieloneoliwki darmowa lewatywke
Acikk, ja umyłam tylko zęby na razie, wszystko na raty robięWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 23:07
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny! Nie jestem z waszego wątku, ale chciałabym pogratulować rozpakowanym Mamuśkom i życzyć powodzenia wszystkim gotowym do boju na porodówce
I coś na poprawę humoru https://www.facebook.com/primacool/videos/10153300961726245/ (zwłaszcza dla Flakonik i Kate84:))ZieloneOliwki, Nadulka, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:tylko proszę wybrać opcję czy ma mocno przeczyścić, czy delikatnie
Acikk, ja umyłam tylko zęby na razie, wszystko na raty robię
Ja postęp wzielam prysznic chociaż ostatnio jakos nie widzę celowości tych prysznicow bo w nocy tak się poce że wstaje i pierwsze co zaś pod prysznic więc trochę bez sensu biorę prysznic po to by się ładnie spocici znowu okupuje moje stanowisko kanapa kocyk i piloty od TV
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ja ostatnio się interesuje programami na TVN turbo ha ha
Ale mój Antek ma fajny fotelik kurwa chyba przez całe życie tyle kasy nie wydalam na siebie co na niego do tej pory
Bo na dzieciach się nie oszczędza...
Bo dzieci to skarbonka...
Co tam się jeszcze mówi -
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Ja też jak rano wstaję to śmierdzę jak wieprzyk, a włosy mam tak upocone jakbym nie myła z tydzień.
W sumie taaak, po co prać majtki jak przy następnym założeniu i tak się je obsra albo coTo lepiej wywijać na drug ą stronę
Srasz do majtek...o matko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 23:20