Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, ja dziś też miałam wizytę i tak oto: szyjka długa, bo 34mm, dziewczynki ważą 2440g i 2560g. Jednej główka leży bardzo nisko i dlatego mnie strasznie bolą kości i krocze, bo napiera ta główką. Wygląda na to że wytrwam 2 tyg do planowanego cc
Miłego wieczoru
ZieloneOliwki, Nadulka, alicja_, Madzisek, Flakonik, Mama-julka, m@rzenie, Piegus, Ola_45, kwiatakacji, pati_zuzia, lilianna, mnk, Dżulia, genoweffa, moniek90, lula.91, Matleena, Klara87 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyannielica wrote:Wysłałam zaproszenie
No właśnie forum bez Acikka? Coś nie tak
Alicja ile maksymalnie możesz pochodzić z takim rozwarciem ?
Nie wiem.. Ono z wizyty na wizytę jest coraz większe.
Lekarz powiedział, ze widać ze te skurcze które mam przynoszą efekty, ze pięknie sie rozwiera tam wszystko.
Mówi, ze bedzie łatwy poród. Jasne...Suerte, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Rwa lepiej, dziękuje. Mam nadzieje urodzić naturalnie, ale zobaczymy jak bedzie w trakcie akcji.
Czytam to po parę razy i już mam łzy w oczachRwa lepiej, dziękuję he he
A się martwita z Zieloneoliwki o Acikka, a pewnie stoi przed wystawą monopolowego i marzy....ZieloneOliwki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Misia zaczynajcie od dzis!
Ala Sarka chyba taka malutka nie bedzie.
Justyna miala chyba tez dzis wizyte;-)
No teraz tak zaczęła gonić z ta waga ze szok.
Zaczynam sie martwić, ze nie urodzę takiego klocka. A jeszcze nie dawno martwilam sie, ze bedzie za malutka. Eh... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyalicja_ wrote:Nie wiem.. Ono z wizyty na wizytę jest coraz większe.
Lekarz powiedział, ze widać ze te skurcze które mam przynoszą efekty, ze pięknie sie rozwiera tam wszystko.
Mówi, ze bedzie łatwy poród. Jasne...
Tylko się cieszyćuważaj siadając na toalecie sparawdzaj czy Sarka nie wypadła:D
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaannkkaa wrote:Ogólnie to mój zamysł jest taki że albo mały wyjdzie przed świętami albo juz niech po!
byle nie w trakcie
Tak wiec ten 20 to jest jak w morde strzelił
Rodzilam w drugi dzień świątNie było źle. Teraz mój syn przeżywa, że może mnie nie być w domu na jego urodziny, to mu mówię, że może do mnie przyjechać do szpitala. A wyprawiamy mu urodziny 19-stego w punkcie zabaw, to sama jestem ciekawa czy tam będę. Bo małż będzie, przyjeżdża dzień wcześniej, jakby co chociaż on.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Alicja to zaczynajcie działać bo w takim tempie to jeszcze Sarke przenosisz
Do Acikk chyba dzisiaj miał fotelik przyjść i się śmiała że antek może już Wychodzić więc może wywołała wilka z lasu...
Przyjeżdżamy do domu i do dzieła! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny