Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluje mamusiom!!
Dzisiaj pojechałam do miasta, zawieźć siuśki do badania i zrobić ostatnie zakupy. Niestety spojenie dało mi w kość i ledwo wróciłam. Teraz leżę w łóżku to znowu brzuch mnie bardzo boli. Męża w domu nie ma... Ide do wanny, zobaczę czy mi przejdzie... -
nick nieaktualnyNadulka wrote:dzięki :*
mówisz, że nie urodzę za szybko?
a miałam nadzieję, że tak z tydzień i mała będzie ze mną
Mój Doktorek niestety nie jest wylewny i powiedział tylko, że ciąży nie przenoszę
Naprawdę? Coś widzę, że jestem jedyna na forum co się nie spieszy z porodem he he. Takiego mało wylewnego gina miałam w poprzedniej c. Od niego się czegokolwiek dowiedzieć to było coś.
Ale jak Twój mówi że nie przenosisz to pewnie tak będzieNadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Sorry,ze tak sie wtrace ja nie z Waszego watku jestem
ale musze...
Flakonik cudowne coreczkimam pytanie mozesz zapytac tesciowa gdzie zakupila takie cuda do smoczkow?? bylabym bardzo wdzieczna
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Naprawdę? Coś widzę, że jestem jedyna na forum co się nie spieszy z porodem he he. Takiego mało wylewnego gina miałam w poprzedniej c. Od niego się czegokolwiek dowiedzieć to było coś.
Ale jak Twój mówi że nie przenosisz to pewnie tak będzieto jest termin z om
-
nick nieaktualny3200 dziecka, rozwarcie na 2 palce - czekamy. Super.
ZieloneOliwki, annielica, Madzisek, Mama-julka, rewelka, Karola1990, m@rzenie, pati_zuzia, Piegus, Ola_45, kwiatakacji, lilianna, mnk, Dżulia, genoweffa, Hashija, moniek90, lula.91, Matleena, Klara87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny