X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie oni myślą chyba że ta ciąża to jakis kurwa bonus od życia bo "tak ci fajnie bo nie musisz do pracy iść" okej, może i nie muszę ale za to nosze w brzuchu klocka który mi wszystko gniecie, bez przerwy chce mi się sikac, wszystko mnie boli, za chwilę mnie wywioza na porodowke w bolach, klocek mnie porozrywa a potem będę cierpieć z bolacymi cycami i nic nie moge juz zrobic bo gluipi spacer sprawia ze sapie iwszystko ciagnie, no naprawdę raj na ziemi !!!

Pchelkaa, kwiatakacji lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj piegus to nieladnie że tak Cię mąż zostawił :( ja dziś mojemu powiedzialam żeby dał mi znać jak znajdzie czas żebym mogła urodzić i by mnie zawiózł do szpitala bo jest albo w pracy albo pijany... Np i żeby jeszcze z Antkiem ten termin uzgodnił żeby się łaskawie dopasowal :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Piegus Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u Ciebie Acikk nie lepiej, jeszcze tego by brakowało, żeby mi znajomych do domu pozapraszał. Eh, trochę brakuje im empatii. :/ Ja nie chcę z kolei wychodzić na jakieś babsko co to męża krótko trzyma i na nic mu nie pozwala. Ale czasem takie myśli w głowie się tworzą, że czemu tylko my kobity musimy tyle poświęcać dla naszego dziecka.

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • Piegus Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do takiego myślenia skłoniły mnie też niestety rozstępy, które zaczynają mi się pojawiać w dole brzucha... (kurna, czemuuuuuuuu)

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez nie chce wyjsc na TAKA ale nic na to nie poradze że teraz na końcówce tej ciąży wydaje mi się że nie ma na tym świecie innego tematu i rozmawianie o dupie marynie wydaje mi się wrecz kosmiczne, jak można sobie tak po prostu rozmawiać o dupie marynie jak ja niedługo bede rodzic hehe :P

Uu a smarujesz się??

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja mam nadzieję że nie rodzisz bez naszej wiedzy??!

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny nie smutajcie faceci tak sa skonstruowani niestety i nie rozumieja co teraz czujemy ze juz zaraz bedziemy z malenstwem i nie mamy ochoty na szalenstwa ja tez niechce sie spotykac z nikim te wolne chwie chce spedzic z M bo pozniej juz bedzie na to malo czasu :( Oj piegus ja tez mam rozstepy i to nie male a dzis plakalam bo doszly juz na pol brzucha i jestem zalamana :(

• Piegus Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie taak, i to kilka razy dziennie. I gówno mi to daje. :P No nic, modlę się, żeby zostało tak jak jest, bo są malutkie i może nie rozrosną się jakoś specjalnie...

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 09:45

Mama-julka, moniek90 lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole po ostatnich wydarzeniach wszystko mnie dobija i pytanie czemu to przydarzyo sie akurat teraz mnie wrrr

• Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie któras tu dzisiaj pisała o "przyjaciołkach" ja też ogladam i mąż czasami patrzy ze mna. No i taki oburzony był zachowaniem Michała tego od Patrycji że najpierw dziecko chciał teściowej porzucić żeby się bzykac a teraz chce wyjechać na rok i ogólna chujnia się zrobiła.
    No i mówi "przecież dziecko jednoczy ludzi a nie dzieli" ja mowie no oby kochanie oby nas zjednoczyło jak oboje nie będziemy spać Antek będzie płakał nie zawsze pójdzie go uspokoic i nie zawsze będzie wiadomo o co mi chodzi, nie będzie szło nigdzie wyjsc, oby nas to zjednoczylo :D

Tinusia, Pchelkaa, Matleena, moniek90 lubią tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Piegus Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, łączę się w bólu. :( Może po porodzie zbledną i nie będą takie widoczne... Trzeba będzie jeszcze poszukać jakiegoś kremu na to. Trochę liczę na wcześniejsze rozwiązanie, żeby mnie mój synek nie rozerwał do reszty swoim rosnącym ciałkiem. :P

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja na szczęście rozstepow nie mam i też dlatego chcialabym już rodzic bo jak mi się zrobią 3 dni przed porodem to mi się przykro zrobi :P ogólnie na szczęście ciało mi się jakos nie zmieniło tylko cycki jakieś takie brzydkie się zrobiły ale mam nadzieję że to tylko tak na czas karmienia :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz sie z nimi jakos pogodzilam M mowi ze gebokie nie sa i jak brzuszek sie zmniejszy to beda mniej widocznea co on tam moze wiedziec latwo mu mowic bo on nie ma ;/

• Hashija Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadulka wrote:
    a w ogóle to zapomniałam Was zapytać o GBS bo wczoraj miałam pobierany ale tylko z pochwy i się zastanawiam zakładając że wynik wyjdzie ujemny czy w szpitalu to będzie dla nich wystarczające?
    ten mój doktorek to serio dziwny jakiś :/
    z tego co się orientuje to niemalże wszystkie miałyście pobrane dwa wymazy

Ja miałam też jeden i to na spokojnie wystarczy w szpitalu :-) poza tym jak masz lekarza i szpital z jednej okolicy to powinien lekarz wiedziec jak Cie prowadzic, zeby bylo zgodne to z oczekiwaniami szpitala.

Nadulka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Acikk zapomnialas ze ty tu tylko towarzysko jestes bo brzuch masz jak na 3 miesiac ;p

• Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    Oj Acikk zapomnialas ze ty tu tylko towarzysko jestes bo brzuch masz jak na 3 miesiac ;p

Oj no dobra dziewczynki ale coś za coś jak wazycie po 60 kilo i jesteście seksi laski to gdzieś musi ten dzidz siedzieć a ja mam już ponad 80 :( wolalabym Wasze brzuchy i wagę naprawdę.. U mnie się Antek po prostu rozlazi po całym ciele :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 86kg i brzuch wielkosci duzej pilki chce juz byc szczupla wczoraj popralam czarne rzeczy ktore kiedys nosilam i mam nadzieje dalej nosic to az bylam w szoku ze ja sie w to miescilam z roz M do XXL to szczyt chamstwa :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 23:54

• Piegus Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, idę spać chyba. Miałam ambitny plan czekać do północy i złożyć mężowi życzenia urodzinowe i dać prezent, ale jak się bawi gdzieś na mieście, to nawet nie wiem kiedy wróci. :( No nic, dobranoc dziewczyny. ;)

2EeVp2.png
    NcmSp1.png
  • mnk Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie wam sie nie chce nigdzie wychodzic a u mnie jest na odwrot! Chcialabym wyjsc gdzies do znajomych a tezet pracuje do 18, o 18:30 jest w domu zanim sie ogarnie wykapie wypsiuka wypieknieje to jest 19:30 a zeby jechac do miasta trzeba pol godziny to juz po 20 by bylo. I isc na pol godziny czy godzine tak wieczorem to juz mi sie odechciewa zreszta jemu to juz w ogole nie chce sie:D

A rozstepy to ja mam tragiczne az wstyd ;/
    Tezet mowi ze sa piekne i ze je kocha bo to jego wina i ze bo Marcel i wcale mu nie przeszkadzaja. Jemu nie, gorzej ze mna :P

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
‹‹ 1644 1645 1646 1647 1648 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ