Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia14 gratulacje
My dzis spacerki robilismy, ból znośny ale meczacy. Bylismy u Frania, cudo kochanejak scisnal za palec to po prostu serce z radosci peka i lzy szczescia same plyna
...u nas mały tez ma zoltaczke i wzieli go na naswietlanie, ale to normalne u wczesniakow. Niestety ma tez bakterie ecoli, wiec dostaje antybiotyk. Ale poza tym to lekarze mowia ze to silny chłopak i szybko sobie poradzi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/608c8b8e32d9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 18:03
ania14, pati_zuzia, Madzisek, Moniusia89, Mama-julka, Flakonik, aannkkaa, Dżulia, m@rzenie, Piegus, emilka24, mnk, genoweffa, Matleena, iNso87, Suerte, Nadulka, Klara87, ZieloneOliwki, niania.ogg, kwiatakacji, Hashija, moniek90, gosia mmr lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania14 wrote:Cooooo ?
Co to za szpital?
Byla właśnie u mnie polozna co byl jej dyzur jak rodzilam. Dostalam smoczka lovi
Mowi ze zoltaczka jest dosc mocna i raczej wyjscie w poniedziałek
Post o porodzie polubilam przez przypadek,bylo zje... ta lekarke,choc latwo sie mowi jak sie nie jest w takiej sytuacji. Faktycznie dosc szybko urodzilas, ale jak Cie skurcze wymeczyly to akurat nie ma znaczenia.
a ja rodzilam w Angliii tu kaza wszystko jesc do obiadu pamietam ze byla kukurydza i ja w sumie jadlam wszystko od poczatku unikajac kilku rzeczy,wiadomo nie obzerajac sie wszystkim i obserwujac malego. W jego przypadku nic mu nie szkodzilo, ciekawa jestem jak bedzie z Maksiemmoze bedzie bardziej "kaprysny"
-
Jej megi biedny Franus jak widzę ta rurkę w główce to masakra
ale najważniejsze że wszystko z Wami dobrze :*
A karmisz go piersia?
Ania14 wspólczuje kiepskich przeżyć ale teraz już będzie tylko lepiej Tobą i z malutka
Flakonik nie ma o czym gadac bliźnięta to dwa razy więcej wysiłku ale i dwa razy więcej miłości i radości
Alicja, Moniek to kiedy rodzimy? Jakieś propozycje?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLista się powiększa widzę
super jeszcze raz gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych mamus:*
A to dopiero połowa listopada
Miałam przewalona noc, meczylam się ze skurczami, ale nieregularnymi, powiem szczerze, ze bolało bardziej niż bóle przy @ ... Na szczęście w pewnym momencie puscilo jak chwilę pochodzilam i udało mi się zasnąć. Mój R zaspany pytał czy jedziemy już do szpitala, a ja do niego co Ty poje*alo Cie? Jeszcze muszę posprzątać po remoncie i nie moge:p dobrze, ze to tylko fałsZywy alarm. Jeszcze dojdzie do tego, że nie będę miała czasu jechać urodzićMatleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Jej megi biedny Franus jak widzę ta rurkę w główce to masakra
ale najważniejsze że wszystko z Wami dobrze :*
A karmisz go piersia?
Ania14 wspólczuje kiepskich przeżyć ale teraz już będzie tylko lepiej Tobą i z malutka
Flakonik nie ma o czym gadac bliźnięta to dwa razy więcej wysiłku ale i dwa razy więcej miłości i radości
Alicja, Moniek to kiedy rodzimy? Jakieś propozycje?
Moze dziś w nocy? -
nick nieaktualnyOsobiście podziwiam blizniakowe mamy- jednocześnie podwójne szczęście i lęk o takie małe istotki. Trzymam kciuki dziewczyny:)
Nie dociera do mnie, ze jeszcze troszkę i również zostanę mama..jak tak patrzę co się tutaj dzieje to zaczyna docierać;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy po seansie. Ogólnie podobał mi się film. Taki nostalgiczny chwilami. Kilka razy prawie się poryczałam ale nie wiem czy to wina hormonów czy filmu
A teraz będę grzeszyć. Mimo cukrzycy będę pizzę wcinać. O dziwo po fast foodzie cukry mam ok
Brzuch mi opadł czuję go na nogach jak siedzę.
Ania14 gratulacje;)
Zazdraszczam wszystkim mamusiomalicja_, ania14, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia14 gratuluje ale wam zazdroszcze że już macie dzieciaczki koło siebie
A ją dziś się dowiedziała że za 2 tyg tesci przyjeżdżają na dwa tyg więc kurwa oszaleje przez ten czas nie zdaze dobrze wypocząć i juz masa porad i pomocy ale jestem zła Myslalam że przypada na 4 dni nawet nie zapoznam się dobrze z małym szokania14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDagietka wrote:Madzia wysłałam zaproszenie na priv bo chciałabym się dowiedzieć coś więcej o tej sytuacji z Zusem. Ja też bez kasy od września a tu lada dzień dzieci się pojawią na świecie.
Przyjęłam zaproszenie, możesz pytać o co chceszDagietka lubi tę wiadomość