Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Ania gratulacje.
Dziewczyny jak wy we trzy traficie na porodówkę to odrazu poproście żeby was razem w jednym pokoju położyli... To by dopiero jaja jak berety były...
Nie no jak bym z Acikiem się położyła to bym chyba urodziła ze śmiechumoniek90, Acikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania14 wrote:Ale ja nie wiem jaki oni tp uznaja
1 grudnia byl z usg 8 grudnia z om ale ja im tłumacze ze ona jest tydzień do przodu bo ja mialam cykle 23 dniowe
U mnie Julcia potrafi pokazac jaki ma mocny glos ale to wtedy jak jej cos nie pasi. Czyli jak jest glodna albo cos zrobi do pieluszki to od razu placz. A Kasia to taki anioleczek.Taka spokojna jest ze szok
-
alicja_ wrote:Nie no jak bym z Acikiem się położyła to bym chyba urodziła ze śmiechu
alicja_, moniek90, Acikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Może byście poród miały lżejszy he he albo wpadnijcie we trzy i zarzadajcie ze mają wam porod w tej chwili wywołać bo chcecie rodzić razem... Takich aparatek to chyba jeszcze nie mieli
noakurat na goduli są trzy sale porodowe:D
moniek90, Acikk lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania14 wrote:Jeszcze myslalam o Tobie Flakonik ze ja bym nie dala rady 2 dzieci sn. Podziwiam !!dla mnie porod to masakra
a jeszcze wszyscy mowia ze fajnie mialam bo krotko. Ja bym dluzej nie wytrzymala !
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Mnie tam poród grupowy by pasował
nawet faceci by nie byli potrzebni przy tak zacnym gronie
Ala zaraz Ci prześlę mój numer telefonu, bo chyba mnie w bazie numerów nie ma a jakoś się na ten poród umówić trzeba
No raczej!!!
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia gratulacje. Trzymajcie się zdrowo.
Flakonik myślę, że taki baby blues to normalne, zwłaszcza jak się pobyt w szpitalu przedłuża. Wrócicie do domu to będzie lepiej.
A my umówiliśmy się ze znajomymi do kanjpy, wszyscy na piwko a ja na czekoladę z bitą śmietaną i ciacho. Jak mała będzie chciała jeszcze długo w brzuchu siedzieć to nadrobię kilogramy z całej ciąży.ania14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny