Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyChyba mam maly baby blues. Przeraza mnie jak sobie poradze z dwojka dzieci. Teraz to do mnie dotarlo ze nie wiem jak ogarne tyle rzeczy w domu. Chcialabym juz wyjsc ze szpitala. Kasia stoi z waga w miejscu. I zamartwiam sie strasznie. Szybko chyba nie wyjdziemy...
A Julka za malo kupki robi i meczy sie strasznie jak robi wiec bedziemy musieli chyba zmienic mm
Mam nadzieje ze to taki jednodniowy spadek u mnie i jutro bede juz pozytywnie myslecWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:14
-
nick nieaktualny
-
A ja się zdenerwowałam...właśnie wpadła do mnie mama (mieszka na parterze domu, my na piętrze) i mówi, że chce mi umyć okna...a my z mężem w szoku, bo jeszcze wczoraj wspominaliśmy jej, że mąż spróbuje okna umyć sam. Nic nie przygotowane, siatki z okien nie pozdejmowane, firanki i zasłony tak samo. W dodatku mąż szedł robić porządek w garażu i zwyczajnie miał inne plany. Powiedzieliśmy jej, że to może jutro albo w inny dzień, bo nie przygotowani jesteśmy to powiedziała, że jutro nie może i sobie poszła bez słowa. Chyba się obraziła
Już raz tak zrobiła przed Wielkanocą. Weszła, oznajmiła, że myje mi okna i wszyscy musieli przeorganizować dzień, bo wpadła z miską i koniec kropka. Ehhhh... -
moniek90 wrote:Acikk mój też w przyszłym tygodniu ma nocki także będziemy razem panikować
to już jest nas trzy z czego my dwie w gorszej sytuacji z uwagi na fach szanownych małżonków
to może będziemy w razie czego dzwonić po siebie nawzajem no bo chyba w raz nie będziemy rodzic chociaż... Who knows?
moniek90 lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:OOo świetnie
to już jest nas trzy z czego my dwie w gorszej sytuacji z uwagi na fach szanownych małżonków
to może będziemy w razie czego dzwonić po siebie nawzajem no bo chyba w raz nie będziemy rodzic chociaż... Who knows?
A może wybierzemy sobie tą samą porodówkę to jedna po drugą podjedzie i pojedziemy sobie razemJak ja dostanę skurczy to oddam Ci kierownicę, a jak Ty dostaniesz to ja poprowadzę
Acikk lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:A po ile te szmaciane w h&m ? Bo ja sobie kupiłam takie ładne usztywnione a nie pomyslalam że na noc mi nie będzie w nich za wygodnie
Odpowiadam z lekkim opóźnieniem, bo poszłam sobie po zakupy na miasto i tak długo mi zeszło. Myślałam, że urodzę po drodze, taki ucisk na szyjkę już czuję.
W h&m sprzedają w dwupakach, staniki jak i bluzki. Za staniki dałam 80 zł, czyli 40 za jeden wychodzi.Acikk lubi tę wiadomość
-
Ja z kolei boje sie ze jak zacznie się w nocy to teściowie będą bardzo długo jechać do małej a my do szpitala nie zdążymy skoro drugi poród szybciej niż pierwszy. W ostateczności chyba będziemy musieli wtedy iść do sąsiadki i poprosić żeby do małej wtedy przyszła zanim oni się zjawią.
-
moniek90 wrote:A może wybierzemy sobie tą samą porodówkę to jedna po drugą podjedzie i pojedziemy sobie razem
Jak ja dostanę skurczy to oddam Ci kierownicę, a jak Ty dostaniesz to ja poprowadzę
Wiesz co w sumie spoko w razie awarii mogę rodzic na Godulija Cie mam po drodze to Cię zgarne :DD
A tak swoją droga Twój suwak już baaaardzo poważnie wyglądaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:29
moniek90, alicja_ lubią tę wiadomość
-
moniek90 wrote:A Ty tym moim suwakiem chcesz mnie pocieszyć czy postraszyć?
po prostu stwierdzam fakt :DD
Ja już oczyma wyobraźni widzę mój - 41+2 i dalej będę w dwupakuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 16:33
moniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A co do seansów w kinie, to już od jakiegoś miesiąca można kupować bilety na nowe Gwiezdne Wojny, które wchodzą 18 grudnia. I mój mąż od razu zajarany do mnie "już można kupić bilety, to co, kiedy idziemy, 18 grudnia? 19? 20?". Ja tylko na niego spojrzałam jak na głupka i się pytam czy o czymś przypadkiem nie zapomniał.
Mama-julka lubi tę wiadomość