X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Spoko acikk też tak miałam i nagle się zaczęło, na pocieszenie powiem ci że nie w nocy tylko popołudniu. Ciekawe czy tym razem zacznie się coś dziać wcześniej czy też znienacka

No właśnie ja jakos w dzień się nie boje bo nawet jak nie będzie męża to w dzień każdy normalnie funkcjonuje wiec spoko a przeraza mnie ta noc jakos :PP
    A biorąc pod uwagę że mój pracuje 6 nocy w tyg. To wątpie że Antek się w pasuje akurat w ta co będzie w domu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 15:42

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Revvelka po ilu Ci przyszedł wózek :>
    Ja na szczęście mam fotelik :)
    Po 3 tygodniach. Zamawiałam w ciemno bo nie widziałam na żywo. Fajny jest :) Chyba muszę kupić jeszcze jakiś komplet do wózka.

Acikk lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi wlasnie Malz przyniosl przewijak i stelaz do wanienki :) Jutro odbierze wanienke. I juz spokoj,reszta rzeczy jakis pierdol i wogole jak Dzidzia bedzie :)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam, ją jakoś bałam się na odległość kupować ale ją to w ogóle pozbawiona wiary... My też już mamy wsio... No wagi i wanienki nie mamy ale teraz i tak myślę już tylko o tym że już mam dość brzucha i bardzo chcę już urodzić...

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Nie wiem madzia ja tez mam nadzieję że nie ... Bo już mnie stresują te noce Wy się stresujecie że w miejscu publicznym Wam wody odejda a ja że w nocy jak mąż w pracy będzie i będę sama spanikowana :(
    U mnie się na nic nie zanosi szyjka długa i zamknięcia skurcze od przypadku raz na ruski rok... Leków żadnych nie biorę które moglabym odstawić :P...

Nie dziwię się, że się stresujesz, też bym się stresowała. Jednak jak męża nie ma w dzień to zawsze lepiej niż jak nie ma go w nocy...

Ja przy skurczach miałam zawsze szyjkę długą i zamkniętą, więc teraz coś czuje bedzie podobnie, chociaż te skurcze już były ostatnio takie konkretniejsze i mam nadzieje, że tą szyjkę skróciły. A wizytę mam za tydzień.

Grunt to pozytywne nastawienie! chociaż te wszystkie myśli i napięcie żyć spokojnie nie dają... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez zostaly pierdoly jak dzidzia bedzie juz na swiecie :) Ale mam lenia niech mi ktos da kopa w tylek zebym sie ruszyla ;/

• Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    U nas tez zostaly pierdoly jak dzidzia bedzie juz na swiecie :) Ale mam lenia niech mi ktos da kopa w tylek zebym sie ruszyla ;/

Ja Ci nie dam bo mam to samo :P cały dzień leże...

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia no ją mam w czwartek wizytę ale przypuszczam że dowiwm się tyle samo co ostatnio czyli że nic się nie dzieje, tylko Antek utyl :D

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    No właśnie ja jakos w dzień się nie boje bo nawet jak nie będzie męża to w dzień każdy normalnie funkcjonuje wiec spoko a przeraza mnie ta noc jakos :PP
    A biorąc pod uwagę że mój pracuje 6 nocy w tyg. To wątpie że Antek się w pasuje akurat w ta co będzie w domu :D
    Moj w przyszłym tygodniu tez ma nocki wiec będziemy sie razem stresować ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ja Ci nie dam bo mam to samo :P cały dzień leże...

A ja bym poleżała...
    A tu jeszcze wieczorem trzeba podziałać z mężem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my właśnie za 15min mamy seans na Listy do M. Mam nadzieję, że wody mi nie odejdą:P w razie czego darmowe kino do końca życia haha

aneczka1983, alicja_, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    A my właśnie za 15min mamy seans na Listy do M. Mam nadzieję, że wody mi nie odejdą:P w razie czego darmowe kino do końca życia haha
    Super! Tez bym poszła ale trochę sie boje ;)

• aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, to nie jestem sama. Zero inwencji twórczej. Każdego dnia porządkuję jakiś fragment mieszkania i już mi się nie chce. Znudziłam się... Mąż całymi dniami pracuje... No i niestety co by nie mówić... Zaniedbałam się... Hlip

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:

To daj później znać jak film! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Madzia no ją mam w czwartek wizytę ale przypuszczam że dowiwm się tyle samo co ostatnio czyli że nic się nie dzieje, tylko Antek utyl :D

obawiam się, że dzień później dowiem się tego samego :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze zrobic obiad i tak sie zbieram ze szok sprztam jak mi sie zachce musze umowic sie do fryzjera i troszke woski pocieniowac bo dlugie ale bez blasku jakiegos oh na koncowce to tylko marudzenie choc jak bylam u kosmetyczki to byla zdziwiona ze jeszcze mam sile tak szybko chodzic i wszystko robic :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    A ja bym poleżała...
    A tu jeszcze wieczorem trzeba podziałać z mężem :D

Ala, mus to mus :D co zrobić :D

• mnk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcialam poprasowac ubranka dla malego bo wczoraj popralam i kurde nie moge znalezc zelazk ;/

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Dagietka Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia wysłałam zaproszenie na priv bo chciałabym się dowiedzieć coś więcej o tej sytuacji z Zusem. Ja też bez kasy od września a tu lada dzień dzieci się pojawią na świecie.

f2w3kw7iq58r7sko.png[/url]

• Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    revvelka wrote:
    Moj w przyszłym tygodniu tez ma nocki wiec będziemy sie razem stresować ;)
    OOo super :P razem razniej :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1638 1639 1640 1641 1642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ