Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzisek wrote:Spoko acikk też tak miałam i nagle się zaczęło, na pocieszenie powiem ci że nie w nocy tylko popołudniu. Ciekawe czy tym razem zacznie się coś dziać wcześniej czy też znienacka
No właśnie ja jakos w dzień się nie boje bo nawet jak nie będzie męża to w dzień każdy normalnie funkcjonuje wiec spoko a przeraza mnie ta noc jakos :PP
A biorąc pod uwagę że mój pracuje 6 nocy w tyg. To wątpie że Antek się w pasuje akurat w ta co będzie w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 15:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Nie wiem madzia ja tez mam nadzieję że nie ... Bo już mnie stresują te noce Wy się stresujecie że w miejscu publicznym Wam wody odejda a ja że w nocy jak mąż w pracy będzie i będę sama spanikowana

U mnie się na nic nie zanosi szyjka długa i zamknięcia skurcze od przypadku raz na ruski rok... Leków żadnych nie biorę które moglabym odstawić
...
Nie dziwię się, że się stresujesz, też bym się stresowała. Jednak jak męża nie ma w dzień to zawsze lepiej niż jak nie ma go w nocy...
Ja przy skurczach miałam zawsze szyjkę długą i zamkniętą, więc teraz coś czuje bedzie podobnie, chociaż te skurcze już były ostatnio takie konkretniejsze i mam nadzieje, że tą szyjkę skróciły. A wizytę mam za tydzień.
Grunt to pozytywne nastawienie! chociaż te wszystkie myśli i napięcie żyć spokojnie nie dają...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj w przyszłym tygodniu tez ma nocki wiec będziemy sie razem stresowaćAcikk wrote:No właśnie ja jakos w dzień się nie boje bo nawet jak nie będzie męża to w dzień każdy normalnie funkcjonuje wiec spoko a przeraza mnie ta noc jakos :PP
A biorąc pod uwagę że mój pracuje 6 nocy w tyg. To wątpie że Antek się w pasuje akurat w ta co będzie w domu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa musze zrobic obiad i tak sie zbieram ze szok sprztam jak mi sie zachce musze umowic sie do fryzjera i troszke woski pocieniowac bo dlugie ale bez blasku jakiegos oh na koncowce to tylko marudzenie choc jak bylam u kosmetyczki to byla zdziwiona ze jeszcze mam sile tak szybko chodzic i wszystko robic
-
nick nieaktualny

[/url]