Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzisek wrote:Spoko acikk też tak miałam i nagle się zaczęło, na pocieszenie powiem ci że nie w nocy tylko popołudniu. Ciekawe czy tym razem zacznie się coś dziać wcześniej czy też znienacka
No właśnie ja jakos w dzień się nie boje bo nawet jak nie będzie męża to w dzień każdy normalnie funkcjonuje wiec spoko a przeraza mnie ta noc jakos :PP
A biorąc pod uwagę że mój pracuje 6 nocy w tyg. To wątpie że Antek się w pasuje akurat w ta co będzie w domuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 15:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Nie wiem madzia ja tez mam nadzieję że nie ... Bo już mnie stresują te noce Wy się stresujecie że w miejscu publicznym Wam wody odejda a ja że w nocy jak mąż w pracy będzie i będę sama spanikowana
U mnie się na nic nie zanosi szyjka długa i zamknięcia skurcze od przypadku raz na ruski rok... Leków żadnych nie biorę które moglabym odstawić...
Nie dziwię się, że się stresujesz, też bym się stresowała. Jednak jak męża nie ma w dzień to zawsze lepiej niż jak nie ma go w nocy...
Ja przy skurczach miałam zawsze szyjkę długą i zamkniętą, więc teraz coś czuje bedzie podobnie, chociaż te skurcze już były ostatnio takie konkretniejsze i mam nadzieje, że tą szyjkę skróciły. A wizytę mam za tydzień.
Grunt to pozytywne nastawienie! chociaż te wszystkie myśli i napięcie żyć spokojnie nie dają... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:No właśnie ja jakos w dzień się nie boje bo nawet jak nie będzie męża to w dzień każdy normalnie funkcjonuje wiec spoko a przeraza mnie ta noc jakos :PP
A biorąc pod uwagę że mój pracuje 6 nocy w tyg. To wątpie że Antek się w pasuje akurat w ta co będzie w domu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa musze zrobic obiad i tak sie zbieram ze szok sprztam jak mi sie zachce musze umowic sie do fryzjera i troszke woski pocieniowac bo dlugie ale bez blasku jakiegos oh na koncowce to tylko marudzenie choc jak bylam u kosmetyczki to byla zdziwiona ze jeszcze mam sile tak szybko chodzic i wszystko robic
-
nick nieaktualny