X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzisek wrote:
    Spoko acikk też tak miałam i nagle się zaczęło, na pocieszenie powiem ci że nie w nocy tylko popołudniu. Ciekawe czy tym razem zacznie się coś dziać wcześniej czy też znienacka

No właśnie ja jakos w dzień się nie boje bo nawet jak nie będzie męża to w dzień każdy normalnie funkcjonuje wiec spoko a przeraza mnie ta noc jakos :PP
    A biorąc pod uwagę że mój pracuje 6 nocy w tyg. To wątpie że Antek się w pasuje akurat w ta co będzie w domu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2015, 15:42

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Revvelka po ilu Ci przyszedł wózek :>
    Ja na szczęście mam fotelik :)
    Po 3 tygodniach. Zamawiałam w ciemno bo nie widziałam na żywo. Fajny jest :) Chyba muszę kupić jeszcze jakiś komplet do wózka.

Acikk lubi tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi wlasnie Malz przyniosl przewijak i stelaz do wanienki :) Jutro odbierze wanienke. I juz spokoj,reszta rzeczy jakis pierdol i wogole jak Dzidzia bedzie :)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam, ją jakoś bałam się na odległość kupować ale ją to w ogóle pozbawiona wiary... My też już mamy wsio... No wagi i wanienki nie mamy ale teraz i tak myślę już tylko o tym że już mam dość brzucha i bardzo chcę już urodzić...

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Nie wiem madzia ja tez mam nadzieję że nie ... Bo już mnie stresują te noce Wy się stresujecie że w miejscu publicznym Wam wody odejda a ja że w nocy jak mąż w pracy będzie i będę sama spanikowana :(
    U mnie się na nic nie zanosi szyjka długa i zamknięcia skurcze od przypadku raz na ruski rok... Leków żadnych nie biorę które moglabym odstawić :P...

Nie dziwię się, że się stresujesz, też bym się stresowała. Jednak jak męża nie ma w dzień to zawsze lepiej niż jak nie ma go w nocy...

Ja przy skurczach miałam zawsze szyjkę długą i zamkniętą, więc teraz coś czuje bedzie podobnie, chociaż te skurcze już były ostatnio takie konkretniejsze i mam nadzieje, że tą szyjkę skróciły. A wizytę mam za tydzień.

Grunt to pozytywne nastawienie! chociaż te wszystkie myśli i napięcie żyć spokojnie nie dają... :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez zostaly pierdoly jak dzidzia bedzie juz na swiecie :) Ale mam lenia niech mi ktos da kopa w tylek zebym sie ruszyla ;/

• Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi$ia26 wrote:
    U nas tez zostaly pierdoly jak dzidzia bedzie juz na swiecie :) Ale mam lenia niech mi ktos da kopa w tylek zebym sie ruszyla ;/

Ja Ci nie dam bo mam to samo :P cały dzień leże...

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia no ją mam w czwartek wizytę ale przypuszczam że dowiwm się tyle samo co ostatnio czyli że nic się nie dzieje, tylko Antek utyl :D

alicja_ lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    No właśnie ja jakos w dzień się nie boje bo nawet jak nie będzie męża to w dzień każdy normalnie funkcjonuje wiec spoko a przeraza mnie ta noc jakos :PP
    A biorąc pod uwagę że mój pracuje 6 nocy w tyg. To wątpie że Antek się w pasuje akurat w ta co będzie w domu :D
    Moj w przyszłym tygodniu tez ma nocki wiec będziemy sie razem stresować ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Ja Ci nie dam bo mam to samo :P cały dzień leże...

A ja bym poleżała...
    A tu jeszcze wieczorem trzeba podziałać z mężem :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my właśnie za 15min mamy seans na Listy do M. Mam nadzieję, że wody mi nie odejdą:P w razie czego darmowe kino do końca życia haha

aneczka1983, alicja_, Pchelkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:
    A my właśnie za 15min mamy seans na Listy do M. Mam nadzieję, że wody mi nie odejdą:P w razie czego darmowe kino do końca życia haha
    Super! Tez bym poszła ale trochę sie boje ;)

• aneczka1983 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, to nie jestem sama. Zero inwencji twórczej. Każdego dnia porządkuję jakiś fragment mieszkania i już mi się nie chce. Znudziłam się... Mąż całymi dniami pracuje... No i niestety co by nie mówić... Zaniedbałam się... Hlip

qq87sg18m5aefiow.png
    f2w3rjjg3orltc4z.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annielica wrote:

To daj później znać jak film! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    Madzia no ją mam w czwartek wizytę ale przypuszczam że dowiwm się tyle samo co ostatnio czyli że nic się nie dzieje, tylko Antek utyl :D

obawiam się, że dzień później dowiem się tego samego :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze zrobic obiad i tak sie zbieram ze szok sprztam jak mi sie zachce musze umowic sie do fryzjera i troszke woski pocieniowac bo dlugie ale bez blasku jakiegos oh na koncowce to tylko marudzenie choc jak bylam u kosmetyczki to byla zdziwiona ze jeszcze mam sile tak szybko chodzic i wszystko robic :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    A ja bym poleżała...
    A tu jeszcze wieczorem trzeba podziałać z mężem :D

Ala, mus to mus :D co zrobić :D

• mnk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcialam poprasowac ubranka dla malego bo wczoraj popralam i kurde nie moge znalezc zelazk ;/

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Dagietka Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia wysłałam zaproszenie na priv bo chciałabym się dowiedzieć coś więcej o tej sytuacji z Zusem. Ja też bez kasy od września a tu lada dzień dzieci się pojawią na świecie.

f2w3kw7iq58r7sko.png[/url]

• Acikk Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    revvelka wrote:
    Moj w przyszłym tygodniu tez ma nocki wiec będziemy sie razem stresować ;)
    OOo super :P razem razniej :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
‹‹ 1638 1639 1640 1641 1642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ