Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania14 wrote:Proszę mnie wpisac na 1 stronie
11.11.2015 Marysia 2900g 50cm godz 2.25
Spróbuję cos napisac ale nie chce mi dodawac. Jestem jeszcze w szpitalu przez zoltaczke -
A ja dzisiaj miałam ostatnią wizytę, jedyne co dobre, to przedłużone L4
Wyszło,że mam paciorkowca,więc do porodu antybiotyki, KTG mam mieć jedno jedyne-dopiero 30.11,czyli w ok.40tyg. W tym czasie mam jeszcze zrobić usg,które mam dołączyć do dokumentacji porodowej. Czyli wychodzi na to,że teraz ponad 2 tygodnie NIC! i pozostaje się martwić, czy wszystko ok i nie będzie jakieś akcji. A ja głupia myślałam,że pod koniec ciąży to się chodzi kilka razy sprawdzać co z dzieckiem. Pozostaje mi chyba przerodzić się w "panikarę" i wymyślanie objawów,żeby mnie przyjęli na IP i zbadali,albo zrobili ktg wcześniej
-
Madzisek wrote:Ania gratulacje.
Dziewczyny jak wy we trzy traficie na porodówkę to odrazu poproście żeby was razem w jednym pokoju położyli... To by dopiero jaja jak berety były...
Urodzimy że śmiechubyłoby to lepsze niż zzo i gaz rozweselajacy
alicja_, moniek90 lubią tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Chyba mam maly baby blues. Przeraza mnie jak sobie poradze z dwojka dzieci. Teraz to do mnie dotarlo ze nie wiem jak ogarne tyle rzeczy w domu. Chcialabym juz wyjsc ze szpitala. Kasia stoi z waga w miejscu. I zamartwiam sie strasznie. Szybko chyba nie wyjdziemy...
A Julka za malo kupki robi i meczy sie strasznie jak robi wiec bedziemy musieli chyba zmienic mm
Mam nadzieje ze to taki jednodniowy spadek u mnie i jutro bede juz pozytywnie myslec
Flakonik myślę że większość z Nas będzie tak miała, a Ty jeszcze z dwójka dzieci, najgorzej na początku bo nie wiadomo co i jak, z biegiem czasu poznacie się nawzajem i ogarnieszŁatwo nie będzie na pewno ale kto ma dać radę jak nie My
W razie czego zawsze jest jeszcze instytucja babci albo niani, ew. Babci i nianiFlakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia u nas tez zoltaczka u Kasi ale po jednym dniu naswietlania juz jest lepiej. Ale jeszcze zostajemy. Lekarze mowili dzisiaj cos o poniedzialku ze beda odlaczac od sondy. A potem jeszcze musi zaczac przybierac ladnie i sama poc zanim nas wypisza...
-
nick nieaktualny