Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie woerze ze to juz 5 dni razem

http://iv.pl/images/21400790490768943167.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 08:48
nick nieaktualny, nick nieaktualny, m@rzenie, Nadulka, Madzisek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, emilka24, Dżulia, nick nieaktualny, puli27, iNso87, Hashija, nick nieaktualny, ania14, akira, nick nieaktualny, bella88, Dagietka, rewelka, justyna14, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, amos, cytrynówka, KASIAG24, Karola1990, lilianna, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moniek90, nick nieaktualny, Moniusia89, Matleena, nick nieaktualny, mnk, ola25, Klara87, gosia mmr, Piegus, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuzwa wstaje z łóżka zaspana patrzę w lustro, a tam na brzuchu pregi..łzy w oczach i myśl, ze to rozstępy, ale przetarlam oczy i okazało się, ze to tylko brzuch mi się wygniotl:p
Dagietka, nick nieaktualny, rewelka, moniek90, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
A mi sie snilo dzis ze Moniek urodzila

I snilo mi sie ze tak kurwenie bolal mnie brzuch ale jak sie obudzilam to dalej m ie tak bolal wiec chyba po prostu bol mi sie wplotl w sen az sie wystraszylam w nocy, teraz tez mnie boli ale tak nisko jak przy okresie i do tego jeszcze krzyz tak jakby rozpychanie:/
moniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa odkąd dowiedziałąm się że jestem w ciąży oznajmiłam mężowi że dla mnie kończy się wychodzenie do znajomych co sobotę bo zwyczajnie nie mam ochoty. I powiedziałam też że jeśli ma ochotę to niech chodzi sam, ja zostanę w domu. Jak mnie nachodzi chęć to idę z nim. Ale generalnie raczej specjalnie nie marudzi, czasem mnie prosi żebym mu dotrzymała towarzystwa, znajomi rozumieją bo wszystkie mamusie raczej młode- z dzieciaczkami do 5 r.ż
Do nas nie przychodzą od maja z racji tego że mieszkamy w kawalerce i w eazie czego nie mam się gdzie położyć.
noc miałam dziś tragiczną, bolą mnie nogi jak śpię na boku- od biodra aż do kostki... Magnez nie pomaga, a to ból taki dziwny jakby skurcz łapał. Jak się położę na plecach z poduszką pod tyłkiem z jednej strony to Mały kopie niemiłosiernie... Spałam dziś może ze 4 godziny a o 3 wstałam zrobić sobie kakao
W Auchan są ubranka świąteczne dla maluszków. Niektóre bardzo fajne, już od rozmiaru 56 były. Pajacyki, body i śpiochy- elfy, mikołaje i inne takie
Niektóre cieplutkie, grubsze
I fajne ceny mają a jakościowo wyglądają na dobre. Kupiłąm Kubusiowi pajacyk do szpitala- akurat nie z serii świątecznej, ale biały w samochodziki. Ekstra bawełna w dotyku a całe 13 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 09:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik, piękne to ostatnie zdjęcie!!!

aaa, w nocy z bezsenności przeglądałam forum i jeśli się nie mylę to pisałaś o zmianie mleka bo dziewczynki nie mogą się załatwić. A dawałaś im wodę? Bo z tego co wiem, to przy mm często się tak zdarza i dobrze jest przepajać właśnie przegotowaną wodą.
Ja miałam wczoraj kupić mleko NESTLE NAN PRO ale przy kasie okazało się że termin ważności do grudnia i nie kupiłam...
-
nick nieaktualny
-
nie strasz kobieto! mój ginek jest teraz na urlopie, muszę się trzymać. Zresztą katar nie ustępuje, a wręcz jest coraz gorzejDżulia wrote:Śniło mi się, że urodziłas w nocy. Wchodzę na forum, a Ty nadal w dwupaku.
także ja na pewno urodzę po przeziębieniu
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUff nadrobilam was

Flakonik cudne zdjecie jak Kasia lepiej ?
Dagietka daj znac i trzymamy kciuki zeby to byly te choerne straszaki
Widze ze coraz wiecej osob ma sny o porodzie koezanek z forum a mnie sie snilo ze moje dziecko bylo tak leniwe ze nie chcialo jesc z piersi nawet buzi nie otwieral ;/
Acikk no nie pierdziel ze rodzisz ja mialam byc przed Toba nie wpychaj sie w kolejke
Alicja ty tk nas nie strasz bo ja juz myslalam ze wejde na forum a ty bedziesz sie chwalic Sarka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 10:52
nick nieaktualny lubi tę wiadomość

[/url]