Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNie woerze ze to juz 5 dni razem
http://iv.pl/images/21400790490768943167.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 08:48
aannkkaa, pati_zuzia, m@rzenie, Nadulka, Madzisek, lula.91, Pchełka, emilka24, Dżulia, myszata92, puli27, iNso87, Hashija, Mama-julka, ania14, akira, ZieloneOliwki, bella88, Dagietka, rewelka, justyna14, kwiatakacji, annielica, revvelka, MeGi2986, amos, cytrynówka, KASIAG24, Karola1990, lilianna, Suerte, genoweffa, Pchelkaa, moniek90, dorciamw, Moniusia89, Matleena, Madzia890722, mnk, ola25, Klara87, gosia mmr, Piegus, Ola_45 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKuzwa wstaje z łóżka zaspana patrzę w lustro, a tam na brzuchu pregi..łzy w oczach i myśl, ze to rozstępy, ale przetarlam oczy i okazało się, ze to tylko brzuch mi się wygniotl:p
Dagietka, ZieloneOliwki, rewelka, moniek90, genoweffa lubią tę wiadomość
-
A mi sie snilo dzis ze Moniek urodzila
I snilo mi sie ze tak kurwenie bolal mnie brzuch ale jak sie obudzilam to dalej m ie tak bolal wiec chyba po prostu bol mi sie wplotl w sen az sie wystraszylam w nocy, teraz tez mnie boli ale tak nisko jak przy okresie i do tego jeszcze krzyz tak jakby rozpychanie:/moniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa odkąd dowiedziałąm się że jestem w ciąży oznajmiłam mężowi że dla mnie kończy się wychodzenie do znajomych co sobotę bo zwyczajnie nie mam ochoty. I powiedziałam też że jeśli ma ochotę to niech chodzi sam, ja zostanę w domu. Jak mnie nachodzi chęć to idę z nim. Ale generalnie raczej specjalnie nie marudzi, czasem mnie prosi żebym mu dotrzymała towarzystwa, znajomi rozumieją bo wszystkie mamusie raczej młode- z dzieciaczkami do 5 r.ż
Do nas nie przychodzą od maja z racji tego że mieszkamy w kawalerce i w eazie czego nie mam się gdzie położyć.
noc miałam dziś tragiczną, bolą mnie nogi jak śpię na boku- od biodra aż do kostki... Magnez nie pomaga, a to ból taki dziwny jakby skurcz łapał. Jak się położę na plecach z poduszką pod tyłkiem z jednej strony to Mały kopie niemiłosiernie... Spałam dziś może ze 4 godziny a o 3 wstałam zrobić sobie kakao
W Auchan są ubranka świąteczne dla maluszków. Niektóre bardzo fajne, już od rozmiaru 56 były. Pajacyki, body i śpiochy- elfy, mikołaje i inne takieNiektóre cieplutkie, grubsze
I fajne ceny mają a jakościowo wyglądają na dobre. Kupiłąm Kubusiowi pajacyk do szpitala- akurat nie z serii świątecznej, ale biały w samochodziki. Ekstra bawełna w dotyku a całe 13 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 09:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik, piękne to ostatnie zdjęcie!!!
aaa, w nocy z bezsenności przeglądałam forum i jeśli się nie mylę to pisałaś o zmianie mleka bo dziewczynki nie mogą się załatwić. A dawałaś im wodę? Bo z tego co wiem, to przy mm często się tak zdarza i dobrze jest przepajać właśnie przegotowaną wodą.
Ja miałam wczoraj kupić mleko NESTLE NAN PRO ale przy kasie okazało się że termin ważności do grudnia i nie kupiłam... -
nick nieaktualny
-
Dżulia wrote:Śniło mi się, że urodziłas w nocy. Wchodzę na forum, a Ty nadal w dwupaku.
także ja na pewno urodzę po przeziębieniu
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUff nadrobilam was
Flakonik cudne zdjecie jak Kasia lepiej ?
Dagietka daj znac i trzymamy kciuki zeby to byly te choerne straszaki
Widze ze coraz wiecej osob ma sny o porodzie koezanek z forum a mnie sie snilo ze moje dziecko bylo tak leniwe ze nie chcialo jesc z piersi nawet buzi nie otwieral ;/
Acikk no nie pierdziel ze rodzisz ja mialam byc przed Toba nie wpychaj sie w kolejke
Alicja ty tk nas nie strasz bo ja juz myslalam ze wejde na forum a ty bedziesz sie chwalic Sarka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 10:52
alicja_ lubi tę wiadomość