Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej, ja dalej masakra jeśli chodzi o przeziębienie
nic lepiej
na szczęście mąż widzi, że fatalnie i czuję i dał mi rano pospać, zajął się Olkiem, potem razem sprzątaliśmy teraz zabrał Olka na zakupy a ja mam chwilę odpocząć.
Acikkk mi też się nigdzie wychodzić nie chce, a tym bardziej zapraszać do siebie i coś szykować. Mieliśmy dziś do znajomych jechać ale wszyscy chorzy więc odwołaliśmy i już zapowiedziałam, że spotkanie dopiero jak dojdę do siebie po porodzie bo teraz mam leżeć i się oszczędzać. A mąż? Pogada, pogada i tyle jego.
Właśnie się zorientowałam, że klapek nie spakowałam do szpitala i teraz się zastanawiam, czy dokupić jeszcze jedne. Mam kapciochy i klapki gumowe. Ile par Wy bierecie?Pchelkaa, Madzisek lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
Mama-julka wrote:Gratuluję
Mam tyle ile mi skapnęło, a dwie tylko kupowałam, czyli tetrowych 10, flanelowych 4.
No ja niby mam dostac od szwagierki ale jakos od miesiaca nie moze mi ich ze strych sciagnac. Na pewno beda styrane i tak rozwazam kupic pare na wizyty lekarskie, na wyjscia.
A flanelowe do czego? Mam doswiadczenie tylko z tetrowym. -
nick nieaktualnyMi$ia26 wrote:No dokladnie pampersow nigdy za wiele swoja droga ciekawe kiedy zacznie sie znow porcja malych slodkich dzieciaczkow
Ja też tutaj rano wchodzę czuje takie podjaranie, że może znów, któraś z nas się rozpakowala;) a tu narazie ciiiiszaa. Jestem ciekawa ile mój klocuszek już wazy w 34+4 było 2200.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyna ja biore klapki gumowe i tak jak hashija pisze najwyzej M dowiezie ja zreszta juz nawet nie mam miejsca w torbie ledwo sie zmiescilam a pare rzeczy trzeb a jeszcze dopakowac i zapomnialam M naszykowac ubrania na wyjscie ze szpitala
Myszata no dzis weszlam i myslalam ze nasza Alicja napisze ze juz urodzila ale moze to cisza przed burza ja nawet niewiem ile moj maly wazy bo Usg mialam w 32 t i wtedy mial 2 kilo niecale ale czuje ze tluszczyku mu przybylo -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Ale wiecie co ja też tak mam, non stop pieprze że chciałabym już rodzic a jak tylko coś mnie jakos dziwnie zaboli to moja jedyna myśl "o nie, tylko nie to"
Jak przychodzi co do czego to do człowieka dopiero dociera wszystko :p do mnie też powoli dociera ze to tuż tuż a najgorsze jest To ze nie znasz dnia ani godziny
-
nick nieaktualnyHashija wrote:A flanelowe do czego? Mam doswiadczenie tylko z tetrowym.
Wiesz co, chyba zamiast tatry będę je używać bo w sumie wtedy ich nie miałam, teraz dostałam od siostry przescieradła z gumką to swoje małe flanelowe przescieradła przerbiałam na pieluchy i tylko dlatego je mamHashija lubi tę wiadomość
-
myszata92 wrote:Jak przychodzi co do czego to do człowieka dopiero dociera wszystko :p do mnie też powoli dociera ze to tuż tuż a najgorsze jest To ze nie znasz dnia ani godziny
No dokładnie, jakby mi ktoś powiedział że tego i tego dnia o tej i o tej godzinie zacznie się akcja to chyba jakos lepiej bym się czuła z tym -
nick nieaktualny
-
Acikk to mamy tak samo
Ja normalnie to kozaczę ale jak tylko mnie coś gdzieś łupnie, zakłuje to inaczej śpiewam
A z tym zalewaniem przez sąsiada to chyba nie zawsze działaNo bo co, jeśli wody Ci odejdą w łóżku jak mąż nad Tobą będzie?
Powiesz, że popuścił?
Acikk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moniek90 wrote:Acikk to mamy tak samo
Ja normalnie to kozaczę ale jak tylko mnie coś gdzieś łupnie, zakłuje to inaczej śpiewam
A z tym zalewaniem przez sąsiada to chyba nie zawsze działaNo bo co, jeśli wody Ci odejdą w łóżku jak mąż nad Tobą będzie?
Powiesz, że popuścił?
A wiesz że mój marzy żeby mi odeszły w łóżku bo mamy matreac taki nie za ciekawy ale ją cały czas mowie że nie kupujemy na razie nowego bo to dużo kasy i stwierdził że jak mi wody w łóżku odejda to kupimu sobie nowyHashija, Matleena, Pchelkaa, alicja_ lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:No dokładnie, jakby mi ktoś powiedział że tego i tego dnia o tej i o tej godzinie zacznie się akcja to chyba jakos lepiej bym się czuła z tym
A ja właśnie nie wiem czy lepiej bym się z tym czułaWtedy bym miała za dużo czasu na rozmyślanie
a tak natura zadecyduje za mnie i dziękuję