Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhahaha Acik widziszjaki ten Twoj maz nieskomplikowany, moga Ci odejsc te wody w lozku i spelnisz jego jedno marzenie
my mamy ochraniacz na materac,ale nie wiem czy cos daje
jak bylam blisko terminu w pierwszej ciazy to podlozylam sobie wlasnie taka ceratke jednorazowa do przewijania(pod przescieradlo), pampers ma takie,a teraz mam podklad na lozko takie co sie daje jak dzieci sie mocza w nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 12:46
Acikk lubi tę wiadomość
-
Odzywala się Alicja że nie urodziła ale była zmęczona po wykładach i poszła wcześnie spać
Moniek mój materac tez tyle ma tylko my mamy taki za 300 zł badziajski bo kupilismy go na wynajmowane mieszkanie gdzie wiedzieliśmy że tylko chwilę będziemy no ale jakos jak się przeprowadzilismy na swoje to hmm co znnim zrobić wyrzucić szkoda no i jest do dzisalicja_ lubi tę wiadomość
-
myszata92 wrote:Moniek Twój suwaczek wygląda już dosyć dojrzalo;)
Stawiam 1 dzienna partie pampersow:P
A Alicja już się odzywala??
Ala się nie odzywała...chyba jednak nas wykiwała i poszła rodzić sama
Co do mojego suwaczka to wygląda już dość poważnie, ale jakoś się nie nastawiam na poród w najbliższych dniach. No chyba, że mnie nadrze nagle tak jak Anię...
Ale pomyślcie dziewczyny, już niedługo...jak ja o tym marzę
Acikk, pati_zuzia, Pchelkaa, Matleena, Madzisek, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
Acikk wrote:Odzywala się Alicja że nie urodziła ale była zmęczona po wykładach i poszła wcześnie spać
Moniek mój materac tez tyle ma tylko my mamy taki za 300 zł badziajski bo kupilismy go na wynajmowane mieszkanie gdzie wiedzieliśmy że tylko chwilę będziemy no ale jakos jak się przeprowadzilismy na swoje to hmm co znnim zrobić wyrzucić szkoda no i jest do dzis
eee to 300zł jeszcze by nie było tak szkodaJa jak zamoczę 2500zł to będzie ból
Chyba dzisiaj podłożę ceratkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMammaMia2016 wrote:Witajcie Drogie Mamy i Przyszłe Mamy
Szukam tych właśnie - przyszłych, które rodzą "na dniach"
Do darmowej sesji noworodkowej.
Założenie jest takie, żeby takich darmowych sesji zrobić po 1-2 w każym miesiącu od lisopada aż do czerwca/lipca. Na dalsze miesiące (luty, marzec, kwiecień, maj) zainteresowanie i obłożenie mam aż za dużeBrakuje Was - listopadowe i grudniowe Mamusie
Jeżeli jesteście ze Śląska (albo jesteście w stanie dojechać, by zrobić sesję studyjną Waszemu Maleństwu w okolice Gliwic) to zapraszam serdecznie do kontaktu priv:)
A póki co - życzę Wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań
Jestem zainteresowanawysłałam zaproszenie
-
kurde dopiero skonczylam sprzatanie. a co ja mam powiedziec, lozko i materac swiezutenkie..jakies 3msc ma tylko.. kurde oby gdzies mi odeszly w łazience albo holu albo w kuchni,na gres albo panel bo tam dywanow nie mam ;p chodz znając mnie to jeszcze mopem bede stala i te wody zmywala hehehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny