Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:noc miałam dziś tragiczną, bolą mnie nogi jak śpię na boku- od biodra aż do kostki... Magnez nie pomaga, a to ból taki dziwny jakby skurcz łapał. Jak się położę na plecach z poduszką pod tyłkiem z jednej strony to Mały kopie niemiłosiernie...
U mnie to samo. Jak próbuję rozprostować nogę to łapie mnie coś jakby skurcz od biodra do łydki. Chyba za duzy ciężar i to od tego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
c a Nie inaczej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 01:04
Flakonik, pati_zuzia, Nadulka, iNso87, ZieloneOliwki, Acikk, justyna14, Pchelkaa, Dżulia, mnk, gosia mmr, Hashija, Madzisek, m@rzenie, aannkkaa, moniek90, genoweffa, kwiatakacji, Matleena, emilka24, Moniusia89, MeGi2986, Nazja, Ola_45, Klara87 lubią tę wiadomość
Maksymilian
-
nick nieaktualnyKika no cudowny jest. Nie moge sie napatrzec :* a ile ma cm i o ktorej sie urodzil? Jestem ciekawa czy jest starszy od moich dziewczynek. I ktory to byl tydz i dzien ciazy?Bo napisalas ze 34+5 a z suwaczaka wynika 34+0?
Wiecie juz kiedy wyjdziecie?
Dagietka trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 13:54
-
nick nieaktualnyooo Acik ja Cie doskonale rozumiem
faceci jednak nie mysla tak jak my. U nas to ewentualnie ja mogalbym miec pretensje,ze nie wychodzimy, choc w ostatnim czasie i to nie przeszkadza, poza tym jak jestesmy w Anglii wszedzie musimy brac Gabrysia i ja mam go na glowie,albo razcej bardziej zwracam uwage co robi
choc zalezy z kim sie spotykamy jak z jego kolegami to daje mu spokoj,ale jak z moimi znajomymi to wtedy on sie bardziej zajmuje malym,zebym mogla pogadac spokojnie, choc ja i tak lubie miec kontrole nad sytuacja
aaa jesli chodzi o gosci w domu to teraz jednak wole wyjsc gdzies, bo zawsze mozna sie zmyc
-
c
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 01:04
Flakonik, iNso87, ZieloneOliwki, pati_zuzia, Nadulka, akira, Mama-julka, justyna14, Suerte, rewelka, Pchelkaa, Dżulia, mnk, Hashija, Madzisek, lilianna, m@rzenie, aannkkaa, moniek90, alicja_, genoweffa, kwiatakacji, Matleena, emilka24, Moniusia89, MeGi2986, Nazja, Ola_45, Klara87, lula.91 lubią tę wiadomość
Maksymilian
-
nick nieaktualnyKika sama slodycz, u mnie tez bedzie Maksio
dobrze, ze tak sie skonczylo, zreszta nie mozna dopuszczac mysli,ze moglo inaczej. Kiedy wychodzicie, bo z tego co pamietam mieli Ci unormowac cisnienie i chyba mogliscie wyjsc czy moze jakies zmiany nastapily?
-
Suwaczek pokazuje wczesniej a maly ma podane na karcie Ze to 34+3 dni dokladniej, narazie nic Nie wiadomo kiedy wyjdziemy, ciagle Nie moga zbic mojego cisnienia ciagle jest wysokie, narazie tez Nie lezymy nawet razem na sali tylko tam do niego chodze ale napewno jest w lepszy my stanie niz Ja takze on jest gotowy I czeka na mnie mam nadzieje Ze cos ruszy I wypuszcza nas wkrotce do domuMaksymilian
-
nick nieaktualnyKika428 wrote:Suwaczek pokazuje wczesniej a maly ma podane na karcie Ze to 34+3 dni dokladniej, narazie nic Nie wiadomo kiedy wyjdziemy, ciagle Nie moga zbic mojego cisnienia ciagle jest wysokie, narazie tez Nie lezymy nawet razem na sali tylko tam do niego chodze ale napewno jest w lepszy my stanie niz Ja takze on jest gotowy I czeka na mnie mam nadzieje Ze cos ruszy I wypuszcza nas wkrotce do domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 14:05