Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicja - jak dajesz rade chodzic bez szyjki? Czy czujesz przy chodzeniu jakies dolegliwosci? Bo ja przjde 50m i mam takie parcie na szyjke i odbyt + do tego skurcze, ze praktycznie nie wychodze z domu. Jak ide, to musze przystawac i przeczekac, az skurcz minie
-
nick nieaktualnyooo mnie tez wkurzaja takie sytuacje,ze ludzie nie rozumieja,ze kobieta w ciazy akurat moze chciec spokoju. My ieszkamy daleko od rodziny wiec tpod tym wzgledem to jest plus,choc dobrze miec swiadomosc ze sa blisko
od jakis 2-3 miesiecy moj brat jest w anglii ale tez gdzies jakies 200 km od nas
i ma przyjechac tak 10,zeby zostac z Gabrysiem,choc to byla ostatecznosc, bo nie mam komu go podrzucic,bo jedna osoba ktora moglaby sie nim zajac wyjezdza na wakacje w tym czasie. Moj brat mowi ze przyjedzie 2 na urodziny malego i wtedy wezmie wolne, aleja odrazu mowie mu wstrzymja sie bo moze bedziesz musial przyjechac jak bede rodzic,ale to dam znac
no chyba ze urodze wczesniej to nie bedzie musial. Kocham go,ale jak jest to mi "przeszkadza" placze sie pod nogami
wiec jak urodze odrazu prawie zrobi wypad, bo chyaba go tu zabije
pamietam co przezywalam 2 lata temu kiedy byla moja mama siostar i tescie po porodzie oooo na sama mysl mi slabo
-
nick nieaktualnyakira wrote:Alicja - jak dajesz rade chodzic bez szyjki? Czy czujesz przy chodzeniu jakies dolegliwosci? Bo ja przjde 50m i mam takie parcie na szyjke i odbyt + do tego skurcze, ze praktycznie nie wychodze z domu. Jak ide, to musze przystawac i przeczekac, az skurcz minie
No ja też mam zawsze jak chodzę dość twardy brzuch, ale mam to już hohohooooo dłuuuugo - więc się przyzwyczaiłam.
Parcia żadnego nie czuje, ale każda z nas jest inna.
akira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co ja nie mam sily do tych ubranek wszystkich. Mam dosyc powoli. Rozmiar 74 rowny 62, w wiekszosci metki popdrywane a polowa jeszcze nie poprana bo tyle tego mam, ze marcel wiekszosci ani razu nie zalozy nawet jak trzy razy dziennie bylby przebierany... Brak mi sil
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny już po cc. Przyjechałam do szpitala bo jak wiecie miałam skurcze. Coraz mocniejsze oraz coraz częstsze. Poród się zaczął, więc szybko zrobili mi cc. I tak oto urodziły się dwie córeczki, imion jeszcze nie mają. Jedna 2350g i 49cm 9pkt oraz 2530g i 50cm 10pkt. Dziewczynki leżą na dogrzaniu w inkubatorze. Zdjęcie dodam później, bo nie wiem jak to z telefonu zrobić.
Mama-julka, rewelka, Dżulia, annielica, Asiowa, Hashija, Madzisek, alicja_, revvelka, kwiatakacji, emilka24, Karola1990, mnk, aannkkaa, akira, lilianna, iNso87, genoweffa, m@rzenie, moniek90, MeGi2986, Acikk, Suerte, Pchelkaa, Moniusia89, Nadulka, justyna14, pati_zuzia, KASIAG24, Nazja, amos, Ola_45, kasiakasia11, lula.91, Klara87, Eve_84, Matleena, ZieloneOliwki, Piegus, Kate4 lubią tę wiadomość
[/url]
-
No po prostu padne zaraz!
Prasuje mężowi koszlki a on mi serwuje drinki!!
Zrobił mi bezalkoholowa wersje szkoly uwodzenia, a teraz cos o nazwie serf coast sunset. Chyba dobrze to napisalam.
Ale mi dobrzealicja_, moniek90, Moniusia89, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDagietka wrote:Dziewczyny już po cc. Przyjechałam do szpitala bo jak wiecie miałam skurcze. Coraz mocniejsze oraz coraz częstsze. Poród się zaczął, więc szybko zrobili mi cc. I tak oto urodziły się dwie córeczki, imion jeszcze nie mają. Jedna 2350g i 49cm 9pkt oraz 2530g i 50cm 10pkt. Dziewczynki leżą na dogrzaniu w inkubatorze. Zdjęcie dodam później, bo nie wiem jak to z telefonu zrobić.
aaaa!
a dopiero mówiłam, że coś tu cicho na forum!Gratulacje kochana! Super!Dagietka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny