WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania któraś dziewczyna już wcześniej spytała i mnie też to ciekawi zrobiłaś masaż krocza albo się przygotowywałaś, Flakonik też byś mogła powiedzieć bo u Ciebie akurat nie pękło :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • akira Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja - jak dajesz rade chodzic bez szyjki? Czy czujesz przy chodzeniu jakies dolegliwosci? Bo ja przjde 50m i mam takie parcie na szyjke i odbyt + do tego skurcze, ze praktycznie nie wychodze z domu. Jak ide, to musze przystawac i przeczekac, az skurcz minie :-(

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo mnie tez wkurzaja takie sytuacje,ze ludzie nie rozumieja,ze kobieta w ciazy akurat moze chciec spokoju. My ieszkamy daleko od rodziny wiec tpod tym wzgledem to jest plus,choc dobrze miec swiadomosc ze sa blisko :) od jakis 2-3 miesiecy moj brat jest w anglii ale tez gdzies jakies 200 km od nas :D i ma przyjechac tak 10,zeby zostac z Gabrysiem,choc to byla ostatecznosc, bo nie mam komu go podrzucic,bo jedna osoba ktora moglaby sie nim zajac wyjezdza na wakacje w tym czasie. Moj brat mowi ze przyjedzie 2 na urodziny malego i wtedy wezmie wolne, aleja odrazu mowie mu wstrzymja sie bo moze bedziesz musial przyjechac jak bede rodzic,ale to dam znac :D no chyba ze urodze wczesniej to nie bedzie musial. Kocham go,ale jak jest to mi "przeszkadza" placze sie pod nogami ;) wiec jak urodze odrazu prawie zrobi wypad, bo chyaba go tu zabije :D pamietam co przezywalam 2 lata temu kiedy byla moja mama siostar i tescie po porodzie oooo na sama mysl mi slabo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    akira wrote:
    Alicja - jak dajesz rade chodzic bez szyjki? Czy czujesz przy chodzeniu jakies dolegliwosci? Bo ja przjde 50m i mam takie parcie na szyjke i odbyt + do tego skurcze, ze praktycznie nie wychodze z domu. Jak ide, to musze przystawac i przeczekac, az skurcz minie :-(

No ja też mam zawsze jak chodzę dość twardy brzuch, ale mam to już hohohooooo dłuuuugo - więc się przyzwyczaiłam.
    Parcia żadnego nie czuje, ale każda z nas jest inna.

akira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagietka wrote:
    Dziewczyny siedzę i czekam na oddziale. Przyjęli mnie do cc. Trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze.

Trzymam kciuki kochana! ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika428 – cudowny ten Twój dzidziuś. Jak słodko ziewa!

Suerte – my jesteśmy 100% pewni co do imion :)
    annielica – czekam na fotkę pokoiku!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Ala się nie odzywała...chyba jednak nas wykiwała i poszła rodzić sama :-D

O nienienie, tak łatwo się mnie nie pozbędziecie! :D

moniek90 lubi tę wiadomość

• mnk Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ja nie mam sily do tych ubranek wszystkich. Mam dosyc powoli. Rozmiar 74 rowny 62, w wiekszosci metki popdrywane a polowa jeszcze nie poprana bo tyle tego mam, ze marcel wiekszosci ani razu nie zalozy nawet jak trzy razy dziennie bylby przebierany... Brak mi sil

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alicja_ wrote:
    O nienienie, tak łatwo się mnie nie pozbędziecie! :D

Na to liczymy kochana :-D

alicja_ lubi tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika - cudny synek.
    Dagietka - trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój synek lubi smak kwaśny :-D Napiłam się wody z cytryną i dostał czkawki :-)

annielica, moniek90 lubią tę wiadomość

• emilka24 Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagietka trzymam mocno kciuki. Powodzenia! Trzynaj sie kochana.I czekamy na wiesci

Kika slodki maluszek :)

bl9ce6yd14rf3b60.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wciąż boli mnie brzuch od wyjścia z tesco i mam chyba nieregularne skurcze :D Nie nakręcam się, bo to stara śpiewka Sarki. Pewnie zaraz wszystko minie.

Coś tu dziś cicho!

Acikk lubi tę wiadomość

• Dagietka Ekspertka

Wysłany: 14 listopada 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny już po cc. Przyjechałam do szpitala bo jak wiecie miałam skurcze. Coraz mocniejsze oraz coraz częstsze. Poród się zaczął, więc szybko zrobili mi cc. I tak oto urodziły się dwie córeczki, imion jeszcze nie mają. Jedna 2350g i 49cm 9pkt oraz 2530g i 50cm 10pkt. Dziewczynki leżą na dogrzaniu w inkubatorze. Zdjęcie dodam później, bo nie wiem jak to z telefonu zrobić.

Mama-julka, rewelka, Dżulia, annielica, Asiowa, Hashija, Madzisek, alicja_, revvelka, kwiatakacji, emilka24, Karola1990, mnk, aannkkaa, akira, lilianna, iNso87, genoweffa, m@rzenie, moniek90, MeGi2986, Acikk, Suerte, Pchelkaa, Moniusia89, Nadulka, justyna14, pati_zuzia, KASIAG24, Nazja, amos, Ola_45, kasiakasia11, lula.91, Klara87, Eve_84, Matleena, ZieloneOliwki, Piegus, Kate4 lubią tę wiadomość

f2w3kw7iq58r7sko.png[/url]

• Hashija Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No po prostu padne zaraz!
    Prasuje mężowi koszlki a on mi serwuje drinki!!
    Zrobił mi bezalkoholowa wersje szkoly uwodzenia, a teraz cos o nazwie serf coast sunset. Chyba dobrze to napisalam.
    Ale mi dobrze :-D

alicja_, moniek90, Moniusia89, Nadulka lubią tę wiadomość

• Asiowa Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagietka0 gratylacje!!

Dagietka lubi tę wiadomość

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagietka gratulacje!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagietka wrote:
    Dziewczyny już po cc. Przyjechałam do szpitala bo jak wiecie miałam skurcze. Coraz mocniejsze oraz coraz częstsze. Poród się zaczął, więc szybko zrobili mi cc. I tak oto urodziły się dwie córeczki, imion jeszcze nie mają. Jedna 2350g i 49cm 9pkt oraz 2530g i 50cm 10pkt. Dziewczynki leżą na dogrzaniu w inkubatorze. Zdjęcie dodam później, bo nie wiem jak to z telefonu zrobić.

aaaa!
    a dopiero mówiłam, że coś tu cicho na forum!Gratulacje kochana! Super!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagietka, gratuluje serdecznie :)

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagietka ogromne gratulacje. To czekamy teraz na imiona dziewczynek. Została nam jedna nierozpakowana bilźniakowa mama. Aż wam dziewczyny zazdroszczę że macie już swoje maluszki przy sobie.

alicja_, Dagietka lubią tę wiadomość

1usap07w9hybl9h9.png
‹‹ 1653 1654 1655 1656 1657 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ